КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози
Това със смяната на стопанина, нещо съм го изпуснал. Виждам, че се залисват по Лудогорец, ама не съм се замислял, че господин Зарков има нов стопанин. Както и да е, исках да кажа да не се обръща внимание на манипулативни материали.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Re: Какъв трябва да е титулярният състав за мача с Литекс
ti4a70 написа: Хайде успех и ако биете като доидете във Врана след две седмици да почепите по една бира!!!
Мерси за пожеланията. Ако наистина отстраним Литекс почерпката няма да е по една бира, а по няколко

Днес бях да се записвам с приятели за екскурзията и Коцето Славов каза, че има продадени 2500 билета...
Иначе за сега 6 рейса

Иначе за сега 6 рейса

svobodni написа:Днес бях да се записвам с приятели за екскурзията и Коцето Славов каза, че има продадени 2500 билета...![]()
Иначе за сега 6 рейса
Пич, не четеш ли какво са писали по-горе хората!
- Пловдивчанин
- Контакти:
svobodni написа:Днес бях да се записвам с приятели за екскурзията и Коцето Славов каза, че има продадени 2500 билета...![]()
Иначе за сега 6 рейса
2500 билета няма как, но наистина 6-ия рейс е факт!

ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Пловдивчанин написа:svobodni написа:Днес бях да се записвам с приятели за екскурзията и Коцето Славов каза, че има продадени 2500 билета...![]()
Иначе за сега 6 рейса
2500 билета няма как, но наистина 6-ия рейс е факт!Утре още 3 приятели ще се записват, така че вероятно ще напълним и 7-ми!
Братле за това се учудих и аз...направо не повярвах но все пак Славов я даде тая информация

Бройте още 4 -ма утре за записване 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Иначе за сега 6 рейса
Майна, ще изпразним Пловдив и хвърчящите орки ще се опитат да станат пловдивчани!

ХОХОХ|ООХ|О|Х
Всички в Ловеч!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Хора, спрете се малко, работен ден е все пак!

Тривелий написа:Хора, спрете се малко, работен ден е все пак!![]()
Аз ти казах от кого я имам информацията за 2500-те билета.Ти си прави сметка кой да се спре и т.н.
Иначе какво като е работен ден?Извинявай много но това е полуфинал ВСЕ ПАК.Така като се замисля-най-важния мач след тоя със Славия 2004 когато станахме шампиони.
2500-3000 човека на мача напълно реално.