Сбогом Драгане!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Сбогом Драгане!

Мнениеот kubik » 22 окт 2011 16:33

Модератор ЛокоПД написа:
kubik написа:Това е сигорно някаква шега :arrow: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=232325

Не е.

така му отърва ,да си продължава с игричките за съжаление.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 22 окт 2011 17:17

Вие нещо друго ли очаквахте?Много ясно, че Коко ще си ги пази..не до края на полусезона, а ЗАВИНАГИ!Докато си траем като овце - така ще е !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 окт 2011 17:20

Не чак толкова голяма изненада че няма да има промени! На крилете на разочарованието пропуснахме един малък детайл! Края на Октомври е ,кажи речи остана един месец до зимната пауза! Кой в такъв етап от шампионата ще поеме отбора и ще гарантира успехи? Не може да прави селекция а ще се искат резултати!!!
Трудно ще се навие някой треньор , а ако се навие ще е някоя гладна мишка без работа която гледа да избута до Коледа! Не е по - добър вариант!
Преди нова година не очаквам инфарктни промени лично аз!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 22 окт 2011 19:40

Днес трябваше да има промени задължително! Ако Коко има намерение да прави смените едва през зимата,трябва още от сега да е наясно с евентуалните нови имена и те още от сега да работят по селекция,лагери и подготовка на отбора,а не да назначат новите за първия лагер,и всичко да се започне едва тогава,както стана през лятото!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 22 окт 2011 20:05

Среща на високо ниво с президента и да видиме какво ще излезе ?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 окт 2011 22:35

Голяма грешка е оставането на Драган на треньорския пост. Коко отново си показа слабите черти на ръководител - страх, нерешителност и колебливост. Дано не е фатално за отбора това оставане на Драган. Но както вървят нещата бомбата може да избуне всеки момент - даже още след евентуална издънка срещу Черно Море.
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 окт 2011 22:40

Asterix написа:Среща на високо ниво с президента и да видиме какво ще излезе ?

[offtopic]Още не сме го избрали[/offtopic]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 окт 2011 23:13

Muscarin написа:

[offtopic]Ние сме си избрали и президент и собственик...при вас е мътна и кървава[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 окт 2011 23:32

Muscarin написа:

"Босът на Локо Пд готов на среща с феновете на тима
Валентин Грънчаров / 22 октомври 2011 16:19 Размер на шрифта: T- | T | T+
Босът на Локо Пд готов на среща с феновете на тима
© снимки: Gong.bg
Още по темата:
Коко Динев: Без промени в Локо Пд до края на полусезона

Среща с Коко Динев искат голяма част от привържениците на Локо Пд, след случващото се в последно време с любимия им тим. Феновете са бесни на играчите и спортно-техническото ръководство и искат някой да им обясни какво става с отбора на сърцето им.

„Черно-белите” имат куп въпроси, на които ще търсят отговор, затова искат да чуят каква ще е политиката на собственика и какво бъдеще да очакват за Локомотив.

„Готов съм да се срещна с феновете на отбора по всяко време, заяви Коко Динев за Дарик радио. Аз и феновете сме от едната страна и ни боли много от ставащото с отбора. Те знаят, че аз не мога да приема спокойно нещата и го преживявам. Аз знам, че те боледуват от състоянието на отбора. Готов съм да ги чуя. Да разбера настроенията им. Сигурен съм , че те искат най-доброто за Локомотив. Искат като мен да виждат играчи, които да играят със сърце, когато носят „черно-бялата” фланелка. Ще се срещнем в най-близките дни. Ще направим непринудена среща.”

Очаквайте скоро какви са най- наболелите въпроси на феновете на Локомотив към собственика на клуба."

Пич,не ни бъркай със Сдружение 2010 :idea: Разбрах днес,че напирате за среща с Цветан Невидимия,ама той нещо ви отсвирил... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 окт 2011 23:38

Брейййй ама много сте сериозни бе? Що така? Много напрегнати? То пък човек да не се пошегува! И кво като се срещнете? Ще махне Канатларовски или Бранко ли? Или ще ви дава отчет за игричките си!

Върни се в “Локо Пловдив”