Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: 06.08. Лудогорец - Локомотив 1926 Пловдив, прогнози и мнения
3-3 

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Ако играете както в подготовката нищо добро не ви чака не само в този мач.
Лично мнение 3:1 за Лудогорец.
Лично мнение 3:1 за Лудогорец.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Лудогорец е пълна загадка.Всякакъв резултат е възможен.Ентусиазма на новаците може да им помогне да победят
Локото са ми по-симпатични, но съм сигурен в победа на Лудогорец, нищо лично - 2:0
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

с този опитен и нов отбор,Лудогорец бие 3-2
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Надявам се на победа, но едва ли.
Пожелавам същото на доброжелателите в 1вия им кръг срещу колоса Добруджа
и "домЪкинска" победа с 10:0
Пожелавам същото на доброжелателите в 1вия им кръг срещу колоса Добруджа
и "домЪкинска" победа с 10:0

- greenlandia
Определено ще е здрав мач, жялко че няма да го дават по ТВ-то
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
greenlandia написа:Определено ще е здрав мач, жялко че няма да го дават по ТВ-то
костенурк написа:Много интересен мач жалко че няма да годават по тв-то.С оглед на слабото представяне на Локо Пл в контролите и слабата селекция, прогнозирам 3-1 или 3-0 за Лудогорец които ще са хит през сезона и ще спечелят място в евротурнирите.
Ми елате на стадиона пичове

- Един град-един отбор
- Контакти:
Ако съдим по подготвителните лагери и резултатите в тях ... Лудогорец спечели 60% от мачовете си в тях, като направи Х с Щутгарт и имаше победи с повече от 4 гола разлика ... на другия полюс Локомотив имат 8% /осем/ успеваемост в подготовката си, като загубите са цели 5. Не виждам как този мач ще свърши 2 ... най-много хикс
Прогнозата ми е 2:1 за Лудогорец ...

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
подготвителните лагери не са критерий . представих ме се добре , локо на обратния плюс , но ще видим какво ще се получи на терена . на мача с етър се видя че отбора не е сработен ( нормално мн. нови играчи ) , но се видя че са и мн. по класни от това което бяха преди .локо има стиковка и си мисля че мача ще е мн завързан , дано бием но ще съм доволен и на Х.
п.п - и на мен каварна ми е далеко и часа не ми се връзва , но има хотели на добри цени и вечерта ще пия бира от мъка или радост . ако има фенове на локо който ще останат ще ми е приятно да направим разбор на мача
п.п - и на мен каварна ми е далеко и часа не ми се връзва , но има хотели на добри цени и вечерта ще пия бира от мъка или радост . ако има фенове на локо който ще останат ще ми е приятно да направим разбор на мача

лудогорец