Лято 2011 трансфери и спекулации!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2011 трансфери и спекулации!
С Венков няма "далаверка"..."Далаверките" са в Ю.Америка.
blue avalanche написа:С Венков няма "далаверка"..."Далаверките" са в Ю.Америка.
Далаверка за кого?
- blue avalanche
- Контакти:
staria написа:blue avalanche написа:С Венков няма "далаверка"..."Далаверките" са в Ю.Америка.
Далаверка за кого?
Мениджъри,собственик,ръководство...Избери си.
От Лаута набелязаха Вилфред Нифлор
Спортно-техническият щаб на Локомотив е набелязал за привличане френския нападател Вилфред Нифлор. През последния сезон той бе собственост На Ним, но вече е свободен агент. Нифлор игра 2 години за Литекс, като стана голмайстор на първенството за сезона 2009/2010. В близките дни ще стане ясно дали снажният таран ще облече черно-бялата фланелка.
От вчера в лагера на пловдивчани в Банско е словенският вратар Дино Шеремет. След като подписа договор, на Шеремет му бе дадена по-дълга почивка. Днес той ще направи първата си тренировка на базата в комплекс Пири.
http://www.marica.bg/show.php?id=58625
Спортно-техническият щаб на Локомотив е набелязал за привличане френския нападател Вилфред Нифлор. През последния сезон той бе собственост На Ним, но вече е свободен агент. Нифлор игра 2 години за Литекс, като стана голмайстор на първенството за сезона 2009/2010. В близките дни ще стане ясно дали снажният таран ще облече черно-бялата фланелка.
От вчера в лагера на пловдивчани в Банско е словенският вратар Дино Шеремет. След като подписа договор, на Шеремет му бе дадена по-дълга почивка. Днес той ще направи първата си тренировка на базата в комплекс Пири.
http://www.marica.bg/show.php?id=58625
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
blue avalanche написа:staria написа:blue avalanche написа:С Венков няма "далаверка"..."Далаверките" са в Ю.Америка.
Далаверка за кого?
Мениджъри,собственик,ръководство...Избери си.
Ако ми обясниш и далаверката на собственика, ще ти бъда много благодарен.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
staria написа:Ако ми обясниш и далаверката на собственика, ще ти бъда много благодарен.
Стария,много сложни въпроси задаваш.Ами трудно му е на момчето да обясни...Важното е да напише нещо

По темата.Ако има нещо вярно в това инфо за Нифлор,няма да е зле...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ми няма да е зле, майна...виж аз откога съм го предложил на ръководството - http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=10&t=82193&st=0&sk=t&sd=a&start=50, ама ей на - чакат някое пеле само да им се предложи.
И за Балдовалиев им намекнах, който според мен е дори по-добрия вариант, но разбират ли от дума?

И за Балдовалиев им намекнах, който според мен е дори по-добрия вариант, но разбират ли от дума?

- blue avalanche
- Контакти:
staria написа:Ако ми обясниш и далаверката на собственика, ще ти бъда много благодарен.
"Изръсва" се за анонимници

- Irish stout
- Контакти:
blue avalanche написа:staria написа:Ако ми обясниш и далаверката на собственика, ще ти бъда много благодарен.
"Изръсва" се за анонимници"разкриват" ги в шампионата
"оревават" орталъка,че отборът е излязъл "на загуба" от играчите
не плаща данък...
То ако само с ореваване на орталъка се избягваше плащането на данъци, ми дай да ревем всички тогава

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Хахахах много ме кефят форумните експерти, които през живота си една данъчна декларация не са платили сигурно как разкриват задколистни игри за милиони, измами с пране на пари, уреждане на мачове и тн.
Задайте си елементарния въпрос драги специалисти, ако беше толкова близо до акъла дали щяха да го правят по този начин
Или те данъчните викаш гледат кой колко играе хахахах и дали е "разкрит"
Такива направо ги трийте, че само облъчват хората със собствената си простотия, честно. И тоя Венков, резервичка на Литекс не знам как решихте, че е новия Риу Фърдинант хаха Чак и ако не го вземем щял да си помисли нещо. Изкукуригването в жегите явно е масово явление.
Задайте си елементарния въпрос драги специалисти, ако беше толкова близо до акъла дали щяха да го правят по този начин

Такива направо ги трийте, че само облъчват хората със собствената си простотия, честно. И тоя Венков, резервичка на Литекс не знам как решихте, че е новия Риу Фърдинант хаха Чак и ако не го вземем щял да си помисли нещо. Изкукуригването в жегите явно е масово явление.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]