Всичко по темата Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Узунов: Локомотив Пловдив не приема връщането на Карвальо!!!

Мнениеот Tommi » 18 яну 2011 21:48

Ванко_Ултраса написа:И добре ви го донабихме де...той Зума ви го каза вече:" ...левски ще вземат футболист на Локомотив Пловдив след 20 години"!
Не се правете на откачени - Дембеле футболист за 200 000 Евро ли е?!
Другия "син" дето ми говори за успехите на левски да си отговори, колко пловдивски футболисти имат заслуга за успехите на левски? И колко от тях са дошли от Локомотив Пловдив?
То всеки може всяка година да обере най-дборите футболисти в БГ и после да се прави на велик!
Къде ви е школата, "евробойци"? Колко ваши юноши имате в отбора?
Айде да спра до тук.

Добре де, като не е за 200 000 Евро, защо не го продадохте за повече в чужбина? Много сте се загрижили за Левски, щом сте решили да продавате на нас за по-малко пари, вместо някъде другаде за повече пари.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 18 яну 2011 21:54

Мен лично ме е срам от нашите управници.ТОва ли е техният профисионализъм?Паднахме на нивоъо на четерибуквието.По скоро да се махат от Левски да не петнят само името.В някой части на света,устната договорка също е валидна ,колкото подписан договор ;) !
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 18 яну 2011 21:54

Ванко_Ултраса написа:Екстра стана, майна...така да го бях поръчал, нямаше да стане! :mrgreen:
Край с преливането на кръв за "евробоецът" левски!
И ония там с плешивата глава и дебелия корем ще ни заплашва с процента на Дембеле. :twisted:
Аз на левскарите им го казах в темата...ще им го кажа и тук - клин клин избива !!!

Ако се вчетеш в коментарите на повечето левскари, ще видиш, че те чудесно си дават сметка за негативите, които търпи Левски в случая. Не виждам смисъл в "закачката", която търсиш с тях. По подобен начин се държа и с локомотивците в Лпортала и затова бе изхвърлен с пълно единодушие на пишещите там. Куфей си удома, щом ситуацията те радва, но с огромна молба към теб, не прави така, от твойта радост в тъга за всички.

Вече няма вариант за развой уйн-уйн. Вече всички са губещи. Въпрос на манталитет и интелект е да се излезе с възможно най-малко негативи. Насосването с епитети и определения вдига силата на емоцията, но намаля стойността на аргумента.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 яну 2011 22:03

Иначе и на Valencia CF пробутаха такъв контузен пич от Арсенал 2006-2008
Eduardo César Daud Gaspar - EDU
2 години лежа на базата в Патерна, лекува се, папка заплата
па си замина в Бразилия
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 18 яну 2011 22:07

Туше написа:
Ванко_Ултраса написа:Екстра стана, майна...така да го бях поръчал, нямаше да стане! :mrgreen:
Край с преливането на кръв за "евробоецът" левски!
И ония там с плешивата глава и дебелия корем ще ни заплашва с процента на Дембеле. :twisted:
Аз на левскарите им го казах в темата...ще им го кажа и тук - клин клин избива !!!

Ако се вчетеш в коментарите на повечето левскари, ще видиш, че те чудесно си дават сметка за негативите, които търпи Левски в случая. Не виждам смисъл в "закачката", която търсиш с тях. По подобен начин се държа и с локомотивците в Лпортала и затова бе изхвърлен с пълно единодушие на пишещите там. Куфей си удома, щом ситуацията те радва, но с огромна молба към теб, не прави така, от твойта радост в тъга за всички.

Вече няма вариант за развой уйн-уйн. Вече всички са губещи. Въпрос на манталитет и интелект е да се излезе с възможно най-малко негативи. Насосването с епитети и определения вдига силата на емоцията, но намаля стойността на аргумента.

Благодаря,Ви,Сър.Това изказване ме направи щастлив.Аз приключвам с темата,а на Локо пожелавам успехи.САМО ЛЕВСКИ.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 18 яну 2011 22:18

Ако има клипче във интернет ( по възможност в БГ сайт ) Да го пращат на ЦСКА . Те не връщат никой :)
Все пак преди него сме видяли Ходжата , Руй Мигел и още куп дървета . Стига да може със 3 докосвания да спира топката - СТАВА !

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 18 яну 2011 22:19

Tommi написа:Добре де, като не е за 200 000 Евро, защо не го продадохте за повече в чужбина? Много сте се загрижили за Левски, щом сте решили да продавате на нас за по-малко пари, вместо някъде другаде за повече пари.

Tommi,
Естествено, че ще имаш възможност да ползваш нещо, за което си платил. И да, загрижени сме за Левски, щом като отбора ви има нужда и е готов да плаща. За голямо съжаление разбираме, че сме се излъгали. Излиза, че нито има нужда, нито е готов да плаща. И да, няма лошо Левски да е с предимство, ако риска е преценен добре. В случая май леко сме объркали.
Разбира се, друг е въпроса колко и къде са добрите платци, убедени в нуждата си от наши футболисти. Може да има, може да няма, ама какво от това има ли ги, няма ли ги, като сме замесени само вие и ние.

Извън темата за парите има едно чисто човешко отношение. Не говоря само за начина, по който се разви "връщането на Карвальо". Какво да кажем за Ясен и Гонзо, като са наши момчета... На онова хоро са се хванали, по онази свирка играят.
Ще ти дам един такъв пример. Ние също имахме тежък случай с футболист на име Хейгън. Ти дори не си чувал за него. Контузи се неприятно, не успяхме да му помогнем навреме, но си го държахме и го лекувахме, без да направи и една тренировка близо две години. Част от времето бе в един от най-тежките ни периоди - Топалова. Подобен случай имаме и с настоящ футболист - Ерош. Оперира се от херния. Болеше го и караше на инджекции (запомни, в случай, че ви потрябва и той). Момчето си планира операция в края на сезона, изпусна два мача, всичко мина успешно и в момента се готви с отбора.
Този футболист ни трябва, ние сме платили за него и ще продължаваме да сме заедно.

Тъжно ми е като виждам, че в Левски няма такава система и такова отношение към футболист, който самият клуб дни наред твърдеше, че разчита и държи на него. Каквато и да е операцията, имате сума време на разположение. Говорим за зимна пауза, до преди няколко дни е играл мачове.

От тук нататък, каквото станало-станало. Карвальо има достатъчно умения, опит, както и ние, освен това разполага с контакти, както и ние, при всички случаи ще намерим оптимален развой за него и за себе си.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 яну 2011 13:03

Белкем се разберат, че вече стана смешна цялата работа.

Ръководствата на Левски и Локомотив (Пловдив) ще имат среща в Сандански днес. На нея те ще решат как да процедират по въпроса с нападателя Базил дьо Карвальо. Както е известно, вчера новото попълнение на "сините" получи контузия на рамото на тренировка в Александруполис и те го върнаха в лагера на пловдивчани в Сандански.

От столичания тим обявиха, че 29-годишният сенегалец има хронична контузия в рамото и ще трябва да се подложи на операция. От "Герена" допълниха, че официален договор между двете страни за трансфер на Карвальо не е сключван и заради това те могат да го върнат.

Ръководството на Локомотив (Пд) пък контрира, че футболистът вече е минал медицински прегледи и дори е бил представен официално от Тодор Батков и Георги Иванов като ново попълнение и няма как да бъде върнат на "Лаута".
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 19 яну 2011 13:41

„Имам някакви проблеми с ръката си. Искам да направя операция, но за Левски това е невъзможно, тъй като ще загубя три месеца за възстановяване”, коментира днес Карвальо.

„Аз обаче подписах договор с Левски. Имам договор с Левски. Локомотив Пловдив също има договор с Левски. Аз съм футболист на Левски. Аз подписах с тях и Левски подписа с мен. Те казват, че нямат договор с мен, но това не е вярно”, каза още нападателят, който в момента е на Герена.
[center]Изображение[/center]

gamaun

Мнениеот gamaun » 19 яну 2011 20:03

Нима някой в Локо си е мислил, че софиянци биха могли да проявят елементарна загриженост към новия си футболист, контузил се още на първата им тренировка, и да го пратят на свои разноски на лечение? Ако е така, значи жестоко се е заблуждавал.

Иначе по всички закони след подписан договор отговорността си е само и единствено на новия клуб. Затова си има предварителни медицински прегледи и физически тестове, на които се преценява състоянието и се дава одобрение или не за договор - ако нещо не е наред, да се разбере още преди това.

Върни се в “Локо Пловдив”