Как посрещат гостуващите отбори във Перник!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Как посрещат гостуващите отбори във Перник!
За едното нещо ти пуснах снимка, за другото на полувремето целия хълм горе се пренесе на някъде, вероятно отвориха безплатно вратите за второто - не знам. Каквото видях това ти пиша.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:За едното нещо ти пуснах снимка, за другото на полувремето целия хълм горе се пренесе на някъде, вероятно отвориха безплатно вратите за второто - не знам. Каквото видях това ти пиша.
И какво се вижда на тази снимка,че има деца между нас,това може само да ме радва.
На снимки на наши гостувания сме предимно мъже,но също така има жени и деца,хората ходят със семействата си,което е нормално. И аз мога да кача такива снимки,но самият спор за тях е безсмислен. Аз също съм бил дете и съм ходил на футболни срещи и съм стоял в агитката,както и ти предполагам.
А тези които си гледат извън стадиона,както ти казах,винаги ще има такива хора,стига местонахождението на самият стадион да го позволява.
Също писа,че 100 те фена,които са дошли с влака са уплашили грда и хората са бягали от тях. Това наистина ли го мислиш сериозно,защо не казваш за мерките за сигурност от гарата до стадиона и обратно,което е добре за да не се получават ексцесии,заради охрана на 300 души гостуваща агитка,бяха ангажирани 120 полицая. Мислиш ли,че при тази охрана някой ще си позволи да направи каквото и да е и ще бъде допуснато да се случи нещо.
Пак ти казвам,виж си коментара и после ме обвинявай,че аз правя някакви нападки.Защото целият ти коментар е точно в такава посока,съчинение по картинка.
Това е,че човек понякога интрепетира нещата,които вижда в някакъв си негов смисъл,който не отговаря на действителността и се стреми да заблуди,останалите,които не знаят за какво става въпрос.
- Пловдив1926
- Контакти:
Елементарни са ти расъжденията по картинка приятелю пак ти казах бях на мача, не ми обяснявай какво съм видял. Мисълта ми беше, че големите бабаити дето от другия край на реката ми мятаха по колата камъни можеха да ходят да се пробват с групата на гарата, но явно толкова им е геройството и моженето. Другите неща кой какво уплашил пак си ги съчиняваш - такова нещо никъде не съм писал. Хубаво е да има деца, но е смешно като отстреща чуеш скандиране миньор все едно е изпято от хор кокиче.
Никой в нищо не искам да заблуждавам. Нулева организация(и от клуб и откъм полиция), смешна агитка и публика на много ниско ниво като цяло. При един гол във вашата врата целия стадион седна и млъкна. Каквото и да ми пишеш тука, както и да си ги преиначаваш нещата 4-500 човека от Пловдив бяхме класи над вас като подкрепа на отбора. И не ми обяснявай за нападки, едва ли точно аз с моите мнения ще разваля представата на цяла България, която до вчера мислеше, че Перник е чудесно място, с готин стадион и яка публика, пък днес ми прочете мнението и станахте криви.
Още нещо, на алчните печалбари на дребно във вашето ръководство може да им предадеш, като зимат 6лв билетчета за намазания с грес чупен сектор, в който влизаме 1 час заради скапана организация, другия път да не се чудят на цените на билетите в Пловдив.
Малко класа от Пловдив

Никой в нищо не искам да заблуждавам. Нулева организация(и от клуб и откъм полиция), смешна агитка и публика на много ниско ниво като цяло. При един гол във вашата врата целия стадион седна и млъкна. Каквото и да ми пишеш тука, както и да си ги преиначаваш нещата 4-500 човека от Пловдив бяхме класи над вас като подкрепа на отбора. И не ми обяснявай за нападки, едва ли точно аз с моите мнения ще разваля представата на цяла България, която до вчера мислеше, че Перник е чудесно място, с готин стадион и яка публика, пък днес ми прочете мнението и станахте криви.
Още нещо, на алчните печалбари на дребно във вашето ръководство може да им предадеш, като зимат 6лв билетчета за намазания с грес чупен сектор, в който влизаме 1 час заради скапана организация, другия път да не се чудят на цените на билетите в Пловдив.
Малко класа от Пловдив

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
http://www.minyorci.com/galeriq/18---11 ... -235.html#
Ето това са около 400-500души,на гостуването ни в Благоевград,а е видно,от снимките на агитката ви в Перник,че сте на половината от хората на тази снимка. Така,че хайде стига с това 400-500 души. Всичките ти коментари са преувеличени,като бройката за която пишеш,че сте били.
Не искам да убеждавам никой в нищо,явно,че и с теб разговора е напълно безсмислен.
Така,че спирам по тази тема,просто няма смисъл.
Ето това са около 400-500души,на гостуването ни в Благоевград,а е видно,от снимките на агитката ви в Перник,че сте на половината от хората на тази снимка. Така,че хайде стига с това 400-500 души. Всичките ти коментари са преувеличени,като бройката за която пишеш,че сте били.
Не искам да убеждавам никой в нищо,явно,че и с теб разговора е напълно безсмислен.
Така,че спирам по тази тема,просто няма смисъл.
- Alternative
- Контакти:
Пловдив1926 написа: За тъпанджията може да ви завиди всеки чалга оркестър. Имате конкуренция само в един друг отбор пак в жълти екипи - ама там и танцуват докато вашия само думкаше.
Пиши истини,все пак си модератор.

Cesc Fabregas написа:Явно искат отново да има "ремонт"! СПокойно, няма страшно, втория полусезон идва! Тогава вече няма да остане нищо, поне не и от сектора за Гости!
Докато вие от "оня отбор" се правите на велики с тея лафове за ремонти и т.н. ще си пазите тиквите като идвате в Перник, а от следващия път и каски ще се наложи да сложите, не че го одобрявам, но сте до един боклуци и наркомани на кафево!!! Когато почнете да имате уважение към домакинските отбори (въпреки че уважение и наркотичен глад някак заедно не вървят), тогава и нещата може би ще се променят!!! Защото напролет дойдеш ли в Перник, ще ти мине през главичката дали да риташ автомобилите на мирните граждани по пътя между гарата и стадиона и дали да хвърляш камъни по прозорците на хората като очакваш да те застигне куршума незнайно откъде, нали?
Защото ако влезе някой в двора ти и започне да руши собствеността ти, ти ко ще направиш? През 90-те я нямаше полицията и организацията преди мачовете ни и тичахте като пилци из цял Перник, за дървото на срама всеки от по-възрастните е чувал... А сега с 100 полицаи около вас и 500 накуп се чувствате велики, нали?
Alternative написа:Пловдив1926 написа: За тъпанджията може да ви завиди всеки чалга оркестър. Имате конкуренция само в един друг отбор пак в жълти екипи - ама там и танцуват докато вашия само думкаше.
Не е излъгал човека
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0TONIbwK2dc[/youtube]
Не ви ли е срам,човекоподобни,да се оправдавате?!Тези селски прийоми с мазането минаха преди 15 години.То верно,че вие като начин на живот и стандарти не сте мръднали изобщо от тогава,но поне се опитвайте понякога.Жалко е и да сееш ужас в форумите със силни думи и заплахи.Кучета,дето много лаят са ясни на всички.Влизайте си обратно в дупките да роните въглища.И нека модераторите изтрият мненията на получовеците и моето такова.Никой не е длъжен да чете простотии заради диваците.
1926 написа:Alternative написа:Пловдив1926 написа: За тъпанджията може да ви завиди всеки чалга оркестър. Имате конкуренция само в един друг отбор пак в жълти екипи - ама там и танцуват докато вашия само думкаше.
Не е излъгал човека
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0TONIbwK2dc[/youtube]
Какво толкова,жълтурите са се върнали към корените си.Може да избягаш от село,но селското не може да избяга от теб!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Това, че в Перник има хора, които си обичат отбора и му дават подкрепата си е вън от съмнение.
Ама щом има толкова много други хора, които намират, че там има нещо ненормално, изглежда по-добре за перничани да не се сърдят на другите, ами да си потърсят кво им е ненормалното. Ефектно е да си различен, има екзотика. Но мазането с грес е демоде. Повсеместното посрещане "на нож" към противника, също.
Имаше защо да сте сърдити на Левски, ама то беше преди сто години. В днешни дни ние кво общо имаме с Левски... А вие първо вземете ги бийте както сте го правили едно време, пък тогава им се репчете.
В миналото имахте яка агитка, и то беше преди сто години. Въбоще, не върви отбора ти да крета, пък ти да се дърлиш с всеки. Казвахте, че състоянието ви било временно и че отбора ви може повече, ама не пролича. Според мен точно заради слабата игра на отбора си сте се олабили.
Как гледат на вас си зависи от самите вас, не от другите.
Ама щом има толкова много други хора, които намират, че там има нещо ненормално, изглежда по-добре за перничани да не се сърдят на другите, ами да си потърсят кво им е ненормалното. Ефектно е да си различен, има екзотика. Но мазането с грес е демоде. Повсеместното посрещане "на нож" към противника, също.
Имаше защо да сте сърдити на Левски, ама то беше преди сто години. В днешни дни ние кво общо имаме с Левски... А вие първо вземете ги бийте както сте го правили едно време, пък тогава им се репчете.
В миналото имахте яка агитка, и то беше преди сто години. Въбоще, не върви отбора ти да крета, пък ти да се дърлиш с всеки. Казвахте, че състоянието ви било временно и че отбора ви може повече, ама не пролича. Според мен точно заради слабата игра на отбора си сте се олабили.
Как гледат на вас си зависи от самите вас, не от другите.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!