Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 17:40

TheUsualSuspect написа:Вие сте царете на лъжата и манипулацията, как изведнъж измислихте версията с "купуването на лиценза" просто щото така ви е удобно.
Интересно как направихте, че закриха отбора на Металик след като само сте им "купили лиценза"???
Първо беше обединение, след това му казахте вливане, а сега стана купуване на лиценз.....просто нямате равни!

Ама то на вас ви е навик вече да съсипвате отбори - едно време го направихте със Спартак Пловдив, сега що да не разсипете още един отбор.

Вие нямате скрупули, нямате морал, нямате принципи - кълнете се във вярност, но се продавате за жълти стотинки, плюете по другите, а вие сте в пъти по-долни от тях, искате истината, а лъжете на всеки метър, обичате си отбора, ама само когато бие, пишете се граждани, ама всички знаят, че масата ви фенове са от селата.

Толкова от мен засега, утре ше ви чакам с новата ви порция безумни жълти драсканици.

Айде да не говорим за съсипване на отбори! Та вие съсипахте ВАШИЯ за да дойде друг да играе с вашето име :!: И вземи помисли след като според теб е било сливане , за какво им плащаме 50 000 лв ??? Щото са много добри и искаме да дойдат при нас ли ???

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 17:41

Пловдив1926 написа:
za nas e toj religiq написа:
Пловдив1926 написа:Едва ли Спартак ще са толкова глупави. Все пак имат ясен пример с Металик - уж щяха да продължат да се състезават, нямало да изгубят отбора си и тн. Фактите обаче говорят друго - такъв отбор в Сопот вече няма и не се състезава в никое първенство. Не зависимо какви "факти" излизат от новия ползвател на лиценза им.

Ние пък с кво сме виновни че Сопот нямат отбор?? Нашата часдт от зделката е изпълнена, това че някой си прибра парите и не благоволи да регистрира ново дружество си е негов проблем! Нали не мислите че ние трябва да им създадем отбор ??

Сигурен ли си в това, което казваш :)

Що контра-разузнаването ти има друго инфо ли :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 сеп 2010 17:44

Не е възпитано да отговаряш на въпроса с въпрос.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 сеп 2010 17:49

Членовете на Металик (Сопот) решиха на Общо събрание-клубът им да се слее със Сдружение Ботев (Пловдив). С този акт сопотчани проетстъпват лиценза си на "канарчетата" за участие във В Югоизточна група.

"Металик узакони спасението на Ботев. В неделя, на нашето Общо събрание, ще приемем решението на колегите от Сопот, с което всеки ще поеме по своя път. Металик за съжаление ще играе в "А" Областна група, но смятам, че бързо ще се върнат в трета дивизия", заяви пред Топспорт Марин Бакалов, който е едновремено председател и старши треньор на Ботев (Пд).

Той каза още, че със сопотския клуб е подписан договор за сътрудничество. Пловдивчани ще осигурят на първо време екипи за цялата детско-юношеска школа на партньорите от Сопот. Планувани са съвместни лагери на представителните тимове, както и приятелски мачове между ветераните на двата клуба.

Да ти улесня проучването може да провериш има ли съдебно решение за това сливане, изплатени ли са сумите по договора, къде са екипите за детско-юношеската школа на "партньорите" от Сопот и къде е отбора...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 18:05

Пловдив1926 написа:
Членовете на Металик (Сопот) решиха на Общо събрание-клубът им да се слее със Сдружение Ботев (Пловдив). С този акт сопотчани проетстъпват лиценза си на "канарчетата" за участие във В Югоизточна група.

"Металик узакони спасението на Ботев. В неделя, на нашето Общо събрание, ще приемем решението на колегите от Сопот, с което всеки ще поеме по своя път. Металик за съжаление ще играе в "А" Областна група, но смятам, че бързо ще се върнат в трета дивизия", заяви пред Топспорт Марин Бакалов, който е едновремено председател и старши треньор на Ботев (Пд).

Той каза още, че със сопотския клуб е подписан договор за сътрудничество. Пловдивчани ще осигурят на първо време екипи за цялата детско-юношеска школа на партньорите от Сопот. Планувани са съвместни лагери на представителните тимове, както и приятелски мачове между ветераните на двата клуба.

Да ти улесня проучването може да провериш има ли съдебно решение за това сливане, изплатени ли са сумите по договора, къде са екипите за детско-юношеската школа на "партньорите" от Сопот и къде е отбора...

Мен няма кво да ме олесняваш, задай въпросите си към ръководството на Сопот! Мисля че те са хората които могат да ти отговорят, къде са им парите, отбора и екипировката ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 сеп 2010 18:33

Аха, значи затрихме Сопот, сега да ги питаме тях защо така :) Ясно. Добре.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 18:59

Пловдив1926 написа:Аха, значи затрихме Сопот, сега да ги питаме тях защо така :) Ясно. Добре.

Нещо си противоречиш ;) Как точно ние сме ги затрили като те си взимат решението ;)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 23 сеп 2010 19:21

Аз като знам как мислят повечето жълти фенове съм сигурен, че повечето от тях смятат, че едва ли не от Металик са се молели на Ботев да им дадат лиценза си, и за тях е голяма чест да се слеят с такъв велик отбор. :) Истината винаги има много лица а жълтите винаги избират тази, което им отърва най-много, колкото и нелепа да е тя.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 19:59

demy27 написа:Аз като знам как мислят повечето жълти фенове съм сигурен, че повечето от тях смятат, че едва ли не от Металик са се молели на Ботев да им дадат лиценза си, и за тях е голяма чест да се слеят с такъв велик отбор. :) Истината винаги има много лица а жълтите винаги избират тази, което им отърва най-много, колкото и нелепа да е тя.

Никой не се е молил- платено им е :!: Някви други предположения да имаш??

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 23 сеп 2010 20:11

za nas e toj religiq написа:
demy27 написа:Аз като знам как мислят повечето жълти фенове съм сигурен, че повечето от тях смятат, че едва ли не от Металик са се молели на Ботев да им дадат лиценза си, и за тях е голяма чест да се слеят с такъв велик отбор. :) Истината винаги има много лица а жълтите винаги избират тази, което им отърва най-много, колкото и нелепа да е тя.

Никой не се е молил- платено им е :!: Някви други предположения да имаш??

Мнението ми е констатация, не въпрос. Щом ти си го взел за въпрос и си се засилил да отговаряш и да ме убеждаваш значи не си съвсем сигурен. И нямам никакви предположения - напълно ми е ясно за какво става въпрос, за разлика от някои други. :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”