КБ 1/8 финал: Ботев - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КБ 1/8 финал: Ботев - Локомотив (Пловдив)
[offtopic]Не знам какъв човек си, за да споменаваш починали хора и да пожелаваш това на други. Трябва да си тотално болен или пък тотално сдухан
[/offtopic]

drughi написа:[offtopic]Не знам какъв човек си, за да споменаваш починали хора и да пожелаваш това на други. Трябва да си тотално болен или пък тотално сдухан[/offtopic]
Назовавай нещата с истинските им имена - е-болен жълтур!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Като стана дума за бомбоджията без ръка, споменеш ли престъпните му действия, довели до безрък човек, ето какво ти отговаря жълтият фен Thyrman Myrman-добре известен жълтур- на лични съобщения, цитирам го дословно- ЩЕ СТРОЯТ ЧЕШМИ НА ДЕЦАТА ТИ...
Понеже не показа мъжество да го каже публично, разкривам природата му, мишка, озлобена до жълто!
Понеже не показа мъжество да го каже публично, разкривам природата му, мишка, озлобена до жълто!
drughi написа:[offtopic]Не знам какъв човек си, за да споменаваш починали хора и да пожелаваш това на други. Трябва да си тотално болен или пък тотално сдухан[/offtopic]
И от нашите и от вашите има такива малоумници за съжаление

- Пловдив1926
- Контакти:
Аре моля ти се, най-любимата ви песен е с Жоро на море, по подобие на розовите си приятелки, които обичат след победа в евротурнирите да пеят за Гунди. Просто манталитета на комунистическите отбори и техните фенове е един и същт. Христянските ценности са непознати за децата на партийните деятели.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Като казваш А, кажи и Б. Или за вас е нормално да се гаврите с една от футболните легенди на Пловдив.
Специално този човек сам себе си неуважава...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j1oTnASW0PE&feature=youtu.be[/youtube]
Малко остава,мачкай жълтите!
Малко остава,мачкай жълтите!
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
smurfcho написа:Специално този човек сам себе си неуважава...
Е, и? Негов избор. Да сте чули някога песен за Бонев, Бащата, Гочо Василев?
Re: КБ 1/8 финал: ЖълтиК**ви - Локомотив (Пловдив)
DarkPsy написа:smurfcho написа:Специално този човек сам себе си неуважава...
Е, и? Негов избор. Да сте чули някога песен за Бонев, Бащата, Гочо Василев?
Изобщо не си нагъл!

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник