1933 SMS-а за Локо през август

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: 1933 SMS-а за Локо през август

Мнениеот botevforever » 06 сеп 2014 11:37

s.th.1926 написа:
plan-2012 написа:Събраната сума е доста по-малко от очакваното
SMS кампанията на ръководството на Локомотив (Пд) носи засега твърде по-малко приходи от очакваното. За изминалия месец август пуснатите съобщения в подкрепа на черно-белите са точно 1933 на брой.
Припомняме, че кампанията стартира на 8 август, т.е. получените SMS-и са за период от 23 дни.
По наша информация един SMS носи на клуба приход от 90 стотинки. Това означава, че натрупаната сума за август е близо 1740 лева и тя не може да покрие дори наложената глоба от БФС за прекратения юношески мач срещу ЦСКА, която е в размер на 1875 лева.

Хамстерче, гадно ли ви е, че не почнахме в зоните, както искахте? Гадно ли ви е, че Коко, който ви продаваше дербита го няма? Гадно ли ви е, че въпреки малкото СМС имаме достатъчно хора, които дават пари за заплати, подобрения по стадиона и лагер в хубав хотел? Гадно ли ви е, че пак сме ПЪРВИТЕ фенове в България, които са собственици на любимият им клуб и сами си го издържат и то А група? И вие искахте така, ама се гола вода и кал в ушите!!! Събрахте 50 000 лв и наследващата година се разбягахте, като прадядовците ви на Шипка! И 3 смс-а да сме пуснали, КЛУБЪТ функционира нормално! И школата се съвзема лека полека.

А виЯ? Вие събирате сега играчи, влизате в 6-цата и се почват циркове като вчерашния с Раковски и продажби на мачове. Същото, което направи Коки миналата година! Само стой и гледай!!!!

А на теб нали ти е ясно, че ще започнете от зоните рано или късно?
Ако изобщо започнете.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 06 сеп 2014 11:42

s.th.1926 написа:СМС-ите са само едно от перата, по които се набират средства за издръжката на клуба! Клубът е вече собственост на Бъдеще за Локомотив от близо два месеца! През тези месеци, Локомотив се издържа от феновете на отбора! Това, че вие сте събрали 50 000, не означава, че сте издържали клуба ви с тях. Те стигнаха само за соптското право на участие. Да не говорим, че и Бареков ви плати залат за първото събрание в х-л Империал!!! Нали не си мислиш, че във В група купувахте мачовете с тия 50 000 лв??? 1000 лв за допуснат гол от съперника. Ирена и синчето играеха ролята на спомоществуватели. За парлама обаче след това сложиха крадеца от с. Гъзунците, Габравско. И точно, заради тези разлики, да ние сме ПЪРВИТЕ, които управляват и издържат любимият им клуб! Нещо съвсем различно от това, с треперещи ръце 200 човека да дадат по 200 лв...

Къде има отчет където може да се види колко пари РЕАЛНО сте вкарали в Локомотив, понеже единственото нещо на показ са 1933 смс-а ? Непрекъснато чета как си издържате отбор сами, дайте да видим черно на бяло кой и колко пари дава.
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 06 сеп 2014 11:57

Кви и кои сте вие, та на вас отчет да даваме? Тежко, ви е, болно ви е, че Локомотив се издържа по начина по който вие не успяхте, но явно при нас любовта е много по-голяма. Другото е че виЯ нямате манталитет, нямате култура, нямате мозък за тези неща. Управлението на клуб, не е като да разделяш сено на две магарета :!: И казах преди малко, отивайте на Копнежа да плетете арматурата за подпорната стена, че теренОт че ви падне. После да не ни обвинявате че ние сме виновни, че сте стояли в нашиот форум, вместо да помагате на кофражистите на Копежа.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 06 сеп 2014 12:35

fena написа:
praistoria написа:Да уточним: колко пари се събират от това да псувате жАлтити по форумите? Ако е по лев на псувня, то първо натрупахте голямо мъжество, второ вече сте с бюджет на Лудогорец :mrgreen:

Отивай да навиваш арматурата на Копнежа, че рАждяса жИлязУту уа. Ша ви падни тирена, и после цял живот у Кумативу с магаритатата ше си прайте компания :lol: Тогава вече праисторията на БотевЪ с лиценза на Металик Сопот ще е за описване :lol:

Ако беше малко по-малко глупав, може би щеше да видиш, че аз също съм дал пари за отборчето ти- нещо което ти очевидно не си направил. Ама друго си е , викаш, по 50 пъти на ден да е*беш жАлтити виртуално, да ги анатемосваш и да ги обвиняваш за всички прегрешения на земята. Ето това е причината малките да не ви харесват. Не може винаги, при всеки повод да отвръщаш по най-елементарния начин. Такива фенове като теб са пагубни за футбола ни (има ги и при нас). Айде лек ден, че много се застоях във вашия форум...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 06 сеп 2014 13:21

Жълтурците продължават да злобеят,че те не можаха да си издържат сдружението дори и във "В" група сами,ами се наложи да свалят гащи пред дпс. :mrgreen:

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 06 сеп 2014 13:36

Значи писна ми да чета простотии един път не съм влезнал в тоя форум и да науча нещо полезно всеки си мери оная работа с другия ей затова всички ни се смеят вижте Славия И Локо Сф как си помагат единия дава на другия когато им трябва после другия връща и така си живуркат в А група,а ние единия да ходил в Б група другия в зоните не знам си какво вместо да си оправим футбола в Пловдив да се радваме на силни отбори и на млади Български играчи ние не дайте да си закопаем.Аз не мога да разбера какво печели Ботев ако Локото изпадне или обратното нищо няма да спечели само ще загубим защото за мен мача е дербито,а то е Локото и Ботев предпочитам 6 Пъти да гледам този мач отколкото Локото и Марек или Хасково даже и с Левски и Цска не ми е интересно.Ама не дай да се злобеем и ако може да съсипем нещо което е градено с години .Аз лично се радвах на Колегите от Ботев,че ще имат стадион поне едно хубаво нещо за града ни това трябваше и на нас да ни даде стимул и ние да оправим малко по малко нашия стадион .Затова замислете стига вече с тези мерения кой колко ходел ,колко публика имал или какъв бюджет нека се радваме на отборите си и да ги подрепяме и дай боже един ден Пловдив да има 4-ри отбора в А група .

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 сеп 2014 15:15

pomiqr179 ще си починеш 1 седмица от използването на форума.

"Грубо и системно нарушаване на точка 1, 5, 6, 8, 10 и 11 от правилата на форума."
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 06 сеп 2014 17:56

Канар1975 написа:
drums написа:Значи писна ми да чета простотии един път не съм влезнал в тоя форум и да науча нещо полезно всеки си мери оная работа с другия ей затова всички ни се смеят вижте Славия И Локо Сф как си помагат единия дава на другия когато им трябва после другия връща и така си живуркат в А група,а ние единия да ходил в Б група другия в зоните не знам си какво вместо да си оправим футбола в Пловдив да се радваме на силни отбори и на млади Български играчи ние не дайте да си закопаем.Аз не мога да разбера какво печели Ботев ако Локото изпадне или обратното нищо няма да спечели само ще загубим защото за мен мача е дербито,а то е Локото и Ботев предпочитам 6 Пъти да гледам този мач отколкото Локото и Марек или Хасково даже и с Левски и Цска не ми е интересно.Ама не дай да се злобеем и ако може да съсипем нещо което е градено с години .Аз лично се радвах на Колегите от Ботев,че ще имат стадион поне едно хубаво нещо за града ни това трябваше и на нас да ни даде стимул и ние да оправим малко по малко нашия стадион .Затова замислете стига вече с тези мерения кой колко ходел ,колко публика имал или какъв бюджет нека се радваме на отборите си и да ги подрепяме и дай боже един ден Пловдив да има 4-ри отбора в А група .

Колко от вашите са като тебе? Мнозинството пубери в нета са хейтъри...

Тук трябва да си признаем, че и сред ботевистите я има тази омраза, но специално в последните години нещата при буферите ескалираха. Виж 5 поста по-нагоре за какво иде реч. Аз му обяснявам, че съм дал пари за неговия отбор, той ме псува... За какво говорим? Станахме европейска столица на културата, туристи очакваме и с какво ще ги посрешнем? С уговорени боища на малка групичка "праведни" и от двете страни. Грозна работа, аз децата си няма да ги възпитавам да мразят когото и да било, това е просто футбол :roll: ...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 сеп 2014 18:18

Абе ти нали беше набор 92 паляк, какво значи "последните години" на тебе целия живот ти е "последните години". Твоеето и предишни поколения израстнахте с комплекса Локомотив - постоянно мачкане по трибуните и на терена ви смаза психиката, сега се надъхвате с фалшиви лозунги и глупости и се превъзбуждате.

Седите си разни социално отхвърлени имбацили като тоя тошко туберколозата, скрападжията от изгрев, един емигрант и няколко гастарбайтера и цял ден низане на пост след пост, кой от кой по-свършил с реалността.

Една форумна долсинея отворила чак тема да ни бъзика за бройката смс-и, видиш ли били малко :) На тях като им изчезна отбора в последния претсмъртен конвулс събраха 240 човека да дадът някой лев и с цялата си наглост се подиграват :) И после тия хора, родени, отрасли и закърмени с омраза към вечно по-големия Локомотив, с далеч повече престой от нас по долните дивизии последните години седнали да говорят за това кой обичал и кой мразел. Докато ние пишехме текстове за Локомотив "С цялото си сърце, аз обичам те", вие и наркоманите ви тартори, излежали присъди за наркоразпространение скачахте на "С Жоро на море" и плюехте фалшив некролог на Христолов. Жалка работа, жалка. Но цялото това надуване на базата на едно голямо нищо, коеот сте постигнали и всички гнусотии, които разправяте и си позволявате дори да скандирате ви се връщат със страшна сила. Предния път беше В група и закриване на отбора. Направихте нов и продължите с гнусното си съществуване и поведение, тоя път какво ли ви е отредил Господ? Ще поживеем ще видим :idea:

Иначе за клуба нема се плашите, имаме организация, имаме хора, които дават пари. Няма да сме в първата 6ца най-вероятно, няма да пръскаме стадиона, но ще ни има, ще си платим сметката, ще си оправим бъкийте, които сме позволили на разни управници да сътворят. И утре ще сме пак на върха, където бяхме 2004, по-силни от всякога, по-чисти от всички други.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 07 сеп 2014 23:51

Много приказвате момчетата с жълто по гащите, но като сме толкова малко публика защо се изплашихте, че ще сме повече от вас на дербито в София та ограничихте билетите :mrgreen: Да не ви изкарвам снимки от гостуването във Варна тази година, където сте точно 12 парчета. Ние съответно бяхме над 50. Това значи ли, че имаме 5 пъти повече фенове от вас, професори? :twisted:

Върни се в “Локо Пловдив”