Епизод 4: Началото на края
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Епизод 4: Началото на края
А така влезни, кажи нещо че ще изпуснеш надника 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Човек може да си помисли, че спирането на всички банкови транзакции на КТБ и на троленето в нашите теми от фенове на Ботев Пловдив, не е съвпадение. Това обяснява пълната липса на желание у вас да разберете/научите нещо, когато ви се обяснява дори като на първокласник. Поне кажете дали се правят (или е по-точно "правеХА" ?) добри пари. 
- Пловдив1926
- Контакти:
Е чак добри пари ама те са бедни просто. Колко му трябва на човек за кремвирш и домашняк?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Arto написа:Човек може да си помисли, че спирането на всички банкови транзакции на КТБ и на троленето в нашите теми от фенове на Ботев Пловдив, не е съвпадение. Това обяснява пълната липса на желание у вас да разберете/научите нещо, когато ви се обяснява дори като на първокласник. Поне кажете дали се правят (или е по-точно "правеХА" ?) добри пари.
Два мезонета си купих. Даже и едни 350 000 съм заделил познай за какво. Мисля да отскоча до Благоевград.
DarkPsy написа:Arto написа:Човек може да си помисли, че спирането на всички банкови транзакции на КТБ и на троленето в нашите теми от фенове на Ботев Пловдив, не е съвпадение. Това обяснява пълната липса на желание у вас да разберете/научите нещо, когато ви се обяснява дори като на първокласник. Поне кажете дали се правят (или е по-точно "правеХА" ?) добри пари.
Два мезонета си купих. Даже и едни 350 000 съм заделил познай за какво. Мисля да отскоча до Благоевград.
Много се радвам, но да не са на депозит в КТБ, че лошо?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Arto написа:DarkPsy написа:Arto написа:Човек може да си помисли, че спирането на всички банкови транзакции на КТБ и на троленето в нашите теми от фенове на Ботев Пловдив, не е съвпадение. Това обяснява пълната липса на желание у вас да разберете/научите нещо, когато ви се обяснява дори като на първокласник. Поне кажете дали се правят (или е по-точно "правеХА" ?) добри пари.
Не е чак толкова страшно.Ще изчака три месеца и после ще може да си изтегли 196 000 лв.,понеже държавата ги гарантира.Щото при Ефендито се оказа,че гаранции няма.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Arto написа:DarkPsy написа:Arto написа:Човек може да си помисли, че спирането на всички банкови транзакции на КТБ и на троленето в нашите теми от фенове на Ботев Пловдив, не е съвпадение. Това обяснява пълната липса на желание у вас да разберете/научите нещо, когато ви се обяснява дори като на първокласник. Поне кажете дали се правят (или е по-точно "правеХА" ?) добри пари.
Аз съм връзкар. Нали ми плащат.

Бъди ботевист, гордей се с лицето на Ботев-ЧелсДжабалов
mark1926 написа:
Бъди ботевист, гордей се с лицето на Ботев-ЧелсДжабалов
Не се заяждай с жената човече! Не виждаш ли че е в деветият месец! Освен това рискуваш да ти се нахвърлят едни видни жълти специалисти на тема дрескод , които ще ти докажат с лекота как въпросното нещо на снимката не извършва нищо селско и е практика в града да се паркираш така в заведение.
Пловдив1926 написа:А така влезни, кажи нещо че ще изпуснеш надника
Да те питам този плакат, Евгени ли Ви плати за да го вдигнете ?