Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Мнениеот venomcho » 09 апр 2014 21:29

Гагарин Обича Локо написа:
venomcho написа:Хах, абе тука всички стрелочници ли сте историци :mrgreen:

Абе, знаеш ли или незнаеш ? Айде, че почна да въртиш и сучиш и ти еднаа... Чакам отговор.

Отговор на какво? Ти си си изтрил въпроса, явно от срам, относно неграмотността си :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 апр 2014 23:46

venomcho написа:
Гагарин Обича Локо написа:
venomcho написа:Хах, абе тука всички стрелочници ли сте историци :mrgreen:

Абе, знаеш ли или незнаеш ? Айде, че почна да въртиш и сучиш и ти еднаа... Чакам отговор.

Отговор на какво? Ти си си изтрил въпроса, явно от срам, относно неграмотността си :mrgreen:

Венъме, стига ОБЩИ приказки бе човек... Ти освен да размиваш темите с неща, за които си мислиш, че са много хитроумно-осторумни, за друго не ставаш!
Айде, вижте там - съберете се и направете синтактичен анализ на форума и каквото си изберете, че то с друго няма как да сте интересни!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 апр 2014 15:50

сРаме, ти размиваш форума, като всеки път ми отговаряш, а за какво и дали ставам, най-малко ти си човекът, дето може да има преценка...

Кажи по-добре за стадиончето ни - ще го бъде ли изобщо или поне преди Бесика, проекта наред ли е, как са количествено-качествените сметки хахах айде да не ти припомням мрачните прогнози от не толкова далечното минало, че явно ти се иска да ги позабравиш 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 апр 2014 16:30

сРаме, ти размиваш форума, като всеки път ми отговаряш, а за какво и дали ставам, най-малко ти си човекът, дето може да има преценка...

Кажи по-добре за стадиончето ни - ще го бъде ли изобщо или поне преди Бесика, проекта наред ли е, как са количествено-качествените сметки хахах айде да не ти припомням мрачните прогнози от не толкова далечното минало, че явно ти се иска да ги позабравиш

За разлика от много измежду вас, които даже забравят под каква "форма" ( :) ) - какво са говорили и твърдели... аз никога не забравям какво съм говорил и ако съм грешил винаги съм готов да си го ПРИЗНАЯ!!! Не случайно и САМОЛИЧНОСТТА ми не се опитвам всячески да скрия Венъме, което ми напомня пак да отбележа "уважението", с което се отнасяш към дискусиите (забележи- към дискусиите, а не към мен) като се обръщаш по някакъв си свои начин, който явно намираш за остроумен!

За стадиона ви и за "Бесика" си спомням, че водих една дискусия с потребител с ник Sky1... Ти Венъме, тогава с какъв ник се подвиаваше, че нещо не си те спомням?!... Допускам, че може и да греша, но просто не си спомням да съм коментирал каквото и да е по стадиона ви, Бесика и количествено-стойностните сметки с човек носещ ник "Венъмчо"... И понеже виждам, че си много запознат с тази дискусия ще те помоля да я припомниш на всички с линк към нея, който не се съмнявам, че можеш да постнеш!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 апр 2014 17:12

Аз никога не съм бил с друг ник, допитай се до разузнавачите ви ако искаш... Просто сега е някакво изключение, че пиша във форума ви и затова е нормално да нямаш пресни спомени...
Иначе ти си по архивите, не е нужно да вадя нищо - сигурен съм, че помниш как си сипал клетви по проектчето, вече стадион, а също и беше много запознат кое и как не може да се случи, но вземи се разходи към центъра на града и му се наслади от първо лице 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 апр 2014 17:19

venomcho написа:Аз никога не съм бил с друг ник, допитай се до разузнавачите ви ако искаш... Просто сега е някакво изключение, че пиша във форума ви и затова е нормално да нямаш пресни спомени...
Иначе ти си по архивите, не е нужно да вадя нищо - сигурен съм, че помниш как си сипал клетви по проектчето, вече стадион, а също и беше много запознат кое и как не може да се случи, но вземи се разходи към центъра на града и му се наслади от първо лице 8-)

:) Точно, защото мислех че така ще отговориш, те помолих да намериш линк към въпросната дискусия, която водих със Sky1... Предполагам, че дори се познавате помежду си.. :) Потърси я, защото виждам, че пак се почна със "заклеймяванията" и "определенията", та добре ще е ПОНЕ ВЕДНЪЖ зад "големите" приказки, които казвате и да си ги потвърдите... А, аз ако съм ГРЕШИЛ в нещо обещавам да ви се ИЗВИНЯВА!!! Ама моля те не почвайте пак с онази ЖАЛКА "история", в която ВИЕ МЕ ОБВИНЯВАТЕ В НЕЩО, А АЗ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСЯ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, С КОИТО ДА ПОТВЪРДЯ ОБВИНЕНИЯТА ВИ!!! :) Няма обаче и да ви се ОПРАВДАВАМ, защото не ми е ясно и в какво точно ме обвинявате!!! :)

Така че... дай да видим - какво толкова съм казал там, че чак съм "сипел клетви по проектчето..." :) Айде... нали все много имаш притенциите, че не отговарям на нещата, които захващаш... ами ДАВАЙ... Тук съм!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 апр 2014 17:58

Пак си в грешка - ботевистите сме прекалено много, за да се познаваме, както вие си се знаете тука една шепа хора...
Просто темата засягаше нещо, което ме интересува и затова я следях, интересното е ти защо беше толкова загрижен и сега защо нищо не казваш и критикуваш или ти е трудничко да се зарадваш за нещо наистина "историческо" за града, от който претендираш да си?

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 10 апр 2014 18:00

Просто, мросто аре излизай да спираш маркуча, че умряха доматито
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 апр 2014 18:09

venomcho написа:Пак си в грешка - ботевистите сме прекалено много, за да се познаваме, както вие си се знаете тука една шепа хора...
Просто темата засягаше нещо, което ме интересува и затова я следях, интересното е ти защо беше толкова загрижен и сега защо нищо не казваш и критикуваш или ти е трудничко да се зарадваш за нещо наистина "историческо" за града, от който претендираш да си?

Намери темата и тогава ще дискутираме "колко съм бил загрижен" и какво точно говорех!!! Направи си този труд... Пък виж... да не вземе да се окаже, че със Sky1 дори не сме обсъждали това, което РЕАЛНО в момента се случва на стадиона ви, а някакви предварително показвани проекти, които претърпяха оттогава доста промени!!! Ами ти виж, виж там... нека не ти "внушавам" неща, които помня от тази дискусия, защото СПОМЕНИТЕ не винаги са верни!!! Намери темата и дискусията и пак ще коментираме!!

А иначе ако ме питаш, защо спрях да коментирам нещата, които се случват със стадиона ви... то отговора е пак във въпросната дискусия... като я намериш, ще проследим постовете ми и всичко ще се изясни!!!

Потърси тази вечер и утре пак ще си поговорим... Ама дотогава ще те помоля да понамалиш малко "определенията", 'щото така - пак, "голословно" не бива!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 апр 2014 18:18

Гагарин Обича Локо написа:Просто, мросто аре излизай да спираш маркуча, че умряха доматито

Този пък - не ме занимавай с какъв тип земеделие си изхранваш чадата в крайния квартал, от който явно си горд, че си :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”