venomcho написа:Аз никога не съм бил с друг ник, допитай се до разузнавачите ви ако искаш... Просто сега е някакво изключение, че пиша във форума ви и затова е нормално да нямаш пресни спомени...
Иначе ти си по архивите, не е нужно да вадя нищо - сигурен съм, че помниш как си сипал клетви по проектчето, вече стадион, а също и беше много запознат кое и как не може да се случи, но вземи се разходи към центъра на града и му се наслади от първо лице

Точно, защото мислех че така ще отговориш, те помолих да намериш линк към въпросната дискусия, която водих със Sky1... Предполагам, че дори се познавате помежду си..

Потърси я, защото виждам, че пак се почна със "заклеймяванията" и "определенията", та добре ще е ПОНЕ ВЕДНЪЖ зад "големите" приказки, които казвате и да си ги потвърдите... А, аз ако съм ГРЕШИЛ в нещо обещавам да ви се ИЗВИНЯВА!!! Ама моля те не почвайте пак с онази ЖАЛКА "история", в която ВИЕ МЕ ОБВИНЯВАТЕ В НЕЩО, А АЗ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСЯ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, С КОИТО ДА ПОТВЪРДЯ ОБВИНЕНИЯТА ВИ!!!

Няма обаче и да ви се ОПРАВДАВАМ, защото не ми е ясно и в какво точно ме обвинявате!!!

Така че... дай да видим - какво толкова съм казал там, че чак съм "сипел клетви по проектчето..."

Айде... нали все много имаш притенциите, че не отговарям на нещата, които захващаш... ами ДАВАЙ... Тук съм!!!