Христо Бонев: Следва катастрофа за Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Бонев: Следва катастрофа за Локомотив Пловдив
В Пловдив няма луд да даде пари за футбол . Коко явно няма излишни пари , но и да има , след цялата помия върху него ще повтори номера с отмъкването на играчите и ще зачезне. В група , Б група , окръжни групи - не е това нито решение , нито ще даде нещо , защото ако бъдещия собственик няма пари да плати настоящите дългове , как ще издържа сериозен отбор в бъдеще . Да , ако Коко изчезне волю - неволю ще трябва да се направи някакъв отбор за из долните групи . Ако обаче няма сериозен плащач ,този отбор ще си крета някъде . Нормален човек няма как да си даде парите за футбол и после да слуша , че е идиот . Остава да се молим за някакво чудо . Бонев да хваща самолета за Якутия и да се моли някой диамантен крал да ни вземе . Ако накрая дойде читав човек , две- три години по долните групи не са проблем . Ама ако не дойде ?
- Пловдив1926
- Контакти:
Кой питаш по-точно? Ако не дойде закриваме както всеки друг клуб. Ти можеш ли да накараш някой насила да инвестира 3-4-5-10 милиона годишно в Локомотив? Щото аз не и съответно не се чувствам отговорен за това.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Бих ти отговорил , но няма смисъл . От агресивни дечица като теб няма никой на стадионите .
- Пловдив1926
- Контакти:
Няма ги цървулите като тебе за които клуба е просто час и половина развлечение, щото нямат пари да идат на кино. Аре мощно в дивия заедно с всичките си малоумни въпроси насочени към междупланетарния консорциум явно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Момче , мислех и аз да те напсувам , но не си струва . Псувайте се помежду си . Не ти е работа кой какви пари има . Не може обаче някакви гладни палячовци да решавате каквото и да е за Локото . на мен ми пука за Локото , защото и дядо ми е бил от Локото , и баща ми , и аз , и сина ми , който е на 6 години . Но докато малоумници ,на които проблема е да се сбият с някого и да отмъкнат знамето на другите са "феновете " - нищо няма да се промени . С хора като теб кой искаш да дава пари и после ти да му искаш сметка .
- El Commandante
Пловдив1926 написа:След катастрофата следва междугалактически полет :D
Именно!
Set the controls for the heart of the Sun......ако се сещаш....ама едва ли....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- Пловдив1926
- Контакти:
Боли ме фара колко поколения сте били от Локомотив, ти като си прост като дъбова кора, ако ще и от Манчо Юнака да си пак си оставаш прост. Естествено, че това искам - сметка от тоя дето дава пари. Щото ако ние не им искаме сметка я подкарват през просото като твоя идол Санданския шопар.
El Commandante, смот ако си ми на 10% от изчетените книги спокойно може да си направиш фланелка "най-начетения жълтур".
El Commandante, смот ако си ми на 10% от изчетените книги спокойно може да си направиш фланелка "най-начетения жълтур".
26 ти , наистина ли можеш да четеш ?
- El Commandante
samun написа:26 ти , наистина ли можеш да четеш ?
Изпитвам известни съмнения по въпроса....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
samun написа:26 ти , наистина ли можеш да четеш ?
Той си мисли, че публиката на Ботев и Локомотив свършва със 100 филмирани глупака. Иначе за Коко е прав, същата работа като при Христолов, но с по-добри футболисти и с повече продадени мачове.