Коко тръгни си - вече няма смисъл...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Коко тръгни си - вече няма смисъл...

Мнениеот T&T » 29 мар 2014 20:34

fire написа:По първата част от отговора ти: Хайде попитай някой от тези, които бяха на срещи с Бареков и по-късно с Караибрахим, дали е вярно, че тези са заявили в прав текст, че "ще ни затрият"? Аз отговора го знам ! Попитай и ти за да понаучиш някои нещица!

Не познавам човек на име Караибрахим за да ходя на срещи с него. Не е имало среща на феновете с Бареков, на която да са се обсъждали проблемите на Ботев, а още по-малко тези на Локомотив. Присъствал съм на всички срещи с Цветан Василев, като на една от тях присъстваше и Бареков като слушател и човек, който бе организирал срещата. На нито една от тези срещи не се е коментирал Локомотив, тъй като имаше доста по-важни неща, които да коментираме със собственика на клуба ни.

fire написа:Тези за бюджета за трибуна "бесика" ги знаем всички и то много преди теб! смешен аргумент! Да не мислиш, че ние сме за една скапана трибуна и то не във вида, в който е тя по проект? Да не си мислиш, че някой може да ни замаже очите с някаква си трибуна, която по никакъв начин няма да реши въпроса с доброто бъдеще на клуба ни!? На кой му пука за това подаяние в този момент и какво би променило то? Знаеш ли, че жълтурите от общински съвет вече са задвижили процедури по отдаването на концесии на малки парцели от базата ни, както тихомълком го сториха с концесията дадена на ВК "Марица" и тенис кортовете? Тези неща са умишлено прикривани от обществеността, за да може един ден да сме поставени пред свършен факт! Тези парцели са именно единственото "лице" на базата ни, което ще остане след изграждането на булевард "Цетан Лазаров"?! Ако това не е преднамерено долнопробие, какво е тогава? На всички е ясно, че базата на Локомотив Пловдив е уникална и именно там е огромното богатство на този клуб, защото при евентуален инвеститор като вашия няма да се налага базата ни да е " на село", а стадиона да се чудят, къде да го поберат! Именно това са стратегическите ходове по разбиването на Локомотив Пловдив, а не разни глупости, дето си мислят такива като теб!

Наско Узунов е човекът, който движи всичко, свързано с Лаута, в Общинския съвет. Мнозинството там е на неговата партия ГЕРБ и решенията, които са свързани с терените около стадиона в парк Лаута, няма как да минат без негово участие. Ако ти и някой от приятелите ти имат притеснения, че Общинския съвет ще вземе решение в ущърб на Локомотив е редно да се обърнете към Наско Узунов, който да възпрепятства вземането на подобно решение.

fire написа:Да вие сте единствено и само един "комунистически клуб" и това е факт не само, защото по времето на БКП бяхте изцяло армейски клуб "АФД" , а защото всичките ви успехи като клуб са на 99% след 44-та година(прочети си историята по години) освен онази измислена титла през 1929-та, но тук не е мястото да ти обяснявам, защо е измислена! Ти знаеш ли, че до 1944-та година в Пловдив е имало само един известен и обичан клуб и той е бил Локомотив Пловдив( тогава "Спортклуб"), за вас има период, в който няма никакви доказателства, че ви е имало изобщо? В същност вие и в момента сте единствения клуб, който не е доказал документално и по никакъв друг начин, че сте "столетници"! Факт! Що се отнася до сливането ви със Спартак Пловдив, това става именно по нареждане на БКП с идея да се създаде един мощен пловдивски клуб, за сметка на всички останали! Защо, като не сте комунистически клуб партията е решила тогава да затрие първия шампион на Пловдив, а вие да останете, като взимате половината им шампионски отбор и по-късно с цели 4-ма от него и вие вдигате титлата 5 години след тях!? И кой да ти каже, че и ние сме били в този "червен" проект, но благодарение на някои големи филибелии се отърваваме на косъм от съдбата на спартаклии!?

Историята ни се предава от поколение на поколение, а не се учи в Интернет. Колкото и нелепици да напишеш като това за "измислената титла" през 1929 г. няма как да намериш безпристрастни последователи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 мар 2014 20:36

Ванко_Ултраса написа:Костенурка, че Левски са ви най-големия дразнител ги разправяйте на децата :)
Затова ли миналия сезон, преди дербито с нас срещу ЦСКА се насрахте от страх и излезнахте с резервите?
Затова ли разправяхте на вашите играчи Бобан и на още някой, че имате един мач и той е с Локомотив.
Търсих го това интервю на Бобан, ама не можах да го намеря, та тия ги разправяй на някой друг.
Аз те мислих, че имаш малко повече акъл, ама по глупостите, които пишеш си разкрит.
Узунов бил молел вашия с мустака да му даде пари за трибуната...той Узуна ще иде точно от Цецо да иска пари за трибуната...кой ви лъже така, не знам :mrgreen:
Ама, като ви наричат папагали се обиждате...не мислите, като твърдите нещо!

ванко кои е казал че узуна е искал пари.на откриването на базата Узунов е помолил Василев да му помогне с влияние не с пари пред доста свидетели.тогава са си поговорили за някои работи по късно пак.за мен най големия дразнител е отбора на Левски.наи пълен стадиона го видях преди една година срещу Левски и си спомням обстановката по трибуните и еуфорията след мача.нищо общо с мачовете с вас.Левски си е Левски :lol: след тва сте вие.в в група на някои стадиони си пасат добитъка има кво да се види не е толкова лошо колкото си мислите
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 29 мар 2014 20:48

костенурк написа:
Гагарин Обича Локо написа:
костенурк написа:
Ванко_Ултраса написа:Защо, въпреки че ви държи един от най-влиятелните българи пак се хващате за палците на краката, когато играете с Левски - най-големият ви дразнител след нас.

грешка.Левски ни е наи големия дразнител след тва сте вие.факт.дори Василев цени наи много победите над Левски щото като малък бил цесекар.как се хванахме за палците като ги отстранихме за купата ли.но тренера Мъри реши да ги спасява и пусна резервите на герена което ще му коства главата в края на сезона.пловдивско дерби трябва да има но първо ще имате един романтичен период по селските групи и дербита с Рогош Маноле и Стряма,докато ние играем на стадиона мечта евро мачове :) може би както в живота така и в футбола има възмездие.господ е казал че всеки му ще даде според заслуженото :twisted: помисли над тва

Вашия Господ е турския, впредвид, какво и кой ви го "даде". Помисли над това. Палячо.

за подобни простотии ще горите.щото Василев няколко пъти е предупреждавал Узунов,когато го е молил да ви помага за трибуната 8-) вие нямате идея с къв човек се гъбаркате.нищо като поиграете 4-5 години по селата може и да се усетите.новия стадион на Ботев ще е голям и луксозен :) пък вие ще поритвате срещу Рогош Маноле и Стряма.всеки му според заслуженото 8-)

Слагай феса и започвай да ни гориш, горди еничаре!
Вашата гордост, е вашата тарифа!
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 мар 2014 20:55

50 лева и сте на магистралата неподвласни никому :lol: ДПС и вашия клуб си разменят благодарствени декларации публично и официално.ДПС е ваща духовна и политическа опора 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 29 мар 2014 21:33

костенурк написа:50 лева и сте на магистралата неподвласни никому :lol: ДПС и вашия клуб си разменят благодарствени декларации публично и официално.ДПС е ваща духовна и политическа опора 8-)

Говориш за нас, а описваш вас.
Нищо ново под слънцето.

п.с. Смяната не ти ли свърши ?
Не е ли ред на туберколозата да поработи малко ?
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 мар 2014 21:43

костенурк:
ванко кои е казал че узуна е искал пари.на откриването на базата Узунов е помолил Василев да му помогне с влияние не с пари пред доста свидетели.тогава са си поговорили за някои работи по късно пак.за мен най големия дразнител е отбора на Левски.наи пълен стадиона го видях преди една година срещу Левски и си спомням обстановката по трибуните и еуфорията след мача.нищо общо с мачовете с вас.Левски си е Левски :lol: след тва сте вие.в в група на някои стадиони си пасат добитъка има кво да се види не е толкова лошо колкото си мислите

костенурка, само вие жълтите може така грозно да си кривите душите, майна :!:
Твърдиш нещо, което сам знаеш, че не е така :!:
Но вие сте фенове с дребни душици - само при вас и прасюнгерите има платен щат "Стюард" :!:
Само вие може да искате пари от ръководството си работейки по ремонт на стадиона ви, а аз лично с очите си видях, как Иво - Мегафона заедно с още 3 момчета да поставят седалките на Лаута, без някой да им плаща.
Сами вие - жълтите можете да взимате пари от ръководството ви за хорео, да не сте се излагали пред буфирити :mrgreen:
Сами вие жълтите може да си продадете хореото за 500 лв.!
Просто не искам да продължавам, щото сте много тънкообидни, а пък аз отвреме-навреме си обичам да ви "ям" :mrgreen:
Коко ще си тръгне, може да изпаднем в зоните, ама помни ми думите, че не се ли върнем до 3-4 г. ще оревете планетата, че нямате дерби с буфирите
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 мар 2014 21:56

Ванко_Ултраса написа:костенурк:

Но вие сте фенове с дребни душици - само при вас и прасюнгерите има платен щат "Стюард" :!:
Само вие може да искате пари от ръководството си работейки по ремонт на стадиона ви, а аз лично с очите си видях, как Иво - Мегафона заедно с още 3 момчета да поставят седалките на Лаута, без някой да им плаща.
Сами вие - жълтите можете да взимате пари от ръководството ви за хорео, да не сте се излагали пред буфирити :mrgreen:
Просто не искам да продължавам, щото сте много тънкообидни, а пък аз отвреме-навреме си обичам да ви "ям" :mrgreen:
Коко ще си тръгне, може да изпаднем в зоните, ама помни ми думите, че не се ли върнем до 3-4 г. ще оревете планетата, че нямате дерби с буфирите

Кво дерби? Нямате победа от 5 години.....

Останалите ти писания няма да ги коментира. Лъжи, комплекси и прочеее. Същия си като оня издухан мозък fire!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 мар 2014 22:21

вземали пари от ръководството за хорео после го продали за 500 лв :mrgreen: и ти си един образ :lol: казах ти че всеки си получава заслуженото.най големия пловдивски отбор ще играе евромачове на новото бижу в центъра на Пловдив.малкия пловдивски отбор ще обикаля селата докато не се превърне в сянка от миналото като Спартак Варна Пирин Спартак Плевен Етър.....изобщо няма да липсва градското дерби.с новия формат ще има достатъчно мачове срещу Левски Цска Лудогорец Берое и евромачове.вие не заслужавате да играете срещу отбор като Ботев :idea: не сте достойни.не сте достойни и да стъпвате на новия стадион на Пловдив.стоите си по селата и съчиняваите лъжи за жълтите докато те прославят хилядолетния град.всеки му според заслуженото 8-)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 мар 2014 23:13

костенурк написа:

вземали пари от ръководството за хорео после го продали за 500 лв :mrgreen: и ти си един образ казах ти че всеки си получава заслуженото.най големия пловдивски отбор ще играе евромачове на новото бижу в центъра на Пловдив.малкия пловдивски отбор ще обикаля селата докато не се превърне в сянка от миналото като Спартак Варна Пирин Спартак Плевен Етър.....изобщо няма да липсва градското дерби.с новия формат ще има достатъчно мачове срещу Левски Цска Лудогорец Берое и евромачове.вие не заслужавате да играете срещу отбор като Ботев не сте достойни.не сте достойни и да стъпвате на новия стадион на Пловдив.стоите си по селата и съчиняваите лъжи за жълтите докато те прославят хилядолетния град.всеки му според заслуженото 8-)

Това ,че турците управляваят България е моментно състояние.Да заради Дпс може да се чуваствате като отбор. Даже гледам си и вярвате ,че сте най-голямия :lol:
Нещо построено от мюсюлмани да забавлява електората си ,освен ибрикчии и мюсюлмани няма да стъпят.така,че спокойно .бижуто си е само за небългари 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”