Ботев - Локомотив Пловдив - 2:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив ще се играе на ст. Васил Левски

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2014 22:18

Irish stout написа:
emo_75 написа:Ние отдавна сме се преброили.Марк ли си Антоний ли си,ти да не се опитваш да кажеш,че сте повече? Аз помня времената когато нямаше квоти за гостуващи агитки и когато дербитата се играеха на стадион Пловдив с билети свободна продажба.Тогава,никога,ама никога не сте били повече от нас.А това,което казваш сега е просто застраховка.В тези дербита на никой не му пука кой в какво състояние е и всички си мобилизират редиците.Та не ми разправяй глупости,моля те.

Ау, не думай, някой си позволява да оспорва водещата роля на партията.

Като агитка бяхте повече. Имахте много силен отбор, особено през 80-те. Ползвахте благоволението на партията, Шпатов беше ваш човек. Военните и семействата им бяха ваши масово и ги водеха на мач.
Всичко друго са спекулации, щото на мач ходехме заедно и си тръгвахме заедно, сядахме често заедно, и макар да имаше леко разграничение на половините, нямаше ясна граница къде свършват едните и започват другите.

Сега, ако целта е да се пропагандира, е друг въпрос.

Да заедно ходихме , и във всяка групичка (тайфа) от по 5-10 човека имаше 1-2ма макс локомотивци ;) Ай не се изкарвайте милиони ;)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 11 мар 2014 22:19

Irish stout написа:
emo_75 написа:Ние отдавна сме се преброили.Марк ли си Антоний ли си,ти да не се опитваш да кажеш,че сте повече? Аз помня времената когато нямаше квоти за гостуващи агитки и когато дербитата се играеха на стадион Пловдив с билети свободна продажба.Тогава,никога,ама никога не сте били повече от нас.А това,което казваш сега е просто застраховка.В тези дербита на никой не му пука кой в какво състояние е и всички си мобилизират редиците.Та не ми разправяй глупости,моля те.

Ау, не думай, някой си позволява да оспорва водещата роля на партията.

Като агитка бяхте повече. Имахте много силен отбор, особено през 80-те. Ползвахте благоволението на партията, Шпатов беше ваш човек. Военните и семействата им бяха ваши масово и ги водеха на мач.
Всичко друго са спекулации, щото на мач ходехме заедно и си тръгвахме заедно, сядахме често заедно, и макар да имаше леко разграничение на половините, нямаше ясна граница къде свършват едните и започват другите.

Сега, ако целта е да се пропагандира, е друг въпрос.

Задавам ти само един прост въпрос.Твърдиш,че сте повече от нас ли?Само това ми кажи,ако можеш да бъдеш честен.Мен нито партията ме е водила на мач,нито военните.На мачове на Ботев ме водеше баща ми,лека му пръст,а той никога не е бил партиен член,нито пък военен.И спрете да спекулирате точно за нас с тая партия,защото,ако не беше партията 80-те години трябваше да сме 10г поред шампиони.Да те заведа при Чико и Тумби да ти поразкаже малко за партията.
Последна промяна от emo_75 на 11 мар 2014 22:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2014 22:20

Себастиан Фетел написа:
za nas e toj religiq написа:
Себастиан Фетел написа:Националният стадион е най-добрият вариант, така всеки, който иска ще може да присъства, а не само 200 човека в Коматево.

Ама аз не мога да разбера кво искаш , всички разпоредби са спазени , ква ти е мъката ?

Мъката е за теб. Аз съм доволен, че мачът няма да е на стадиончето в Коматево и ще може да бъде посетен от повече локомотивци.

Ще видим ;)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 мар 2014 22:27

emo_75 написа:Задавам ти само един прост въпрос.Твърдиш,че сте повече от нас ли?Само това ми кажи,ако можеш да бъдеш честен.Мен нито партията ме е водила на мач,нито военните.На мачове на Ботев ме водеше баща ми,лека му пръст,а той никога не е бил партиен член,нито пък военен.И спрете да спекулирате точно за нас с тая партия,защото,ако не беше партията 80-те години трябваше да сме 10г поред шампиони.Да те заведа при Чико и Тумби да ти поразкаже малко за партията.

Нищо не задаваш, искаш по ваш обичай отговор, който на теб ти е удобен. Ако не беше партията, нямаше да има АФД Тракия. Нали се сещаш?

А ти си седнал да ми говориш, че партията ви била лишила от 10 титли през 80-те. Титла бихте имали. Обаче ако не ви беше ореолът, създаден по партийна линия, отборът от 80-те можеше и да го няма.

Както и да е, зациклихме в друга посока.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2014 22:32

Irish stout написа:
emo_75 написа:Задавам ти само един прост въпрос.Твърдиш,че сте повече от нас ли?Само това ми кажи,ако можеш да бъдеш честен.Мен нито партията ме е водила на мач,нито военните.На мачове на Ботев ме водеше баща ми,лека му пръст,а той никога не е бил партиен член,нито пък военен.И спрете да спекулирате точно за нас с тая партия,защото,ако не беше партията 80-те години трябваше да сме 10г поред шампиони.Да те заведа при Чико и Тумби да ти поразкаже малко за партията.

Нищо не задаваш, искаш по ваш обичай отговор, който на теб ти е удобен. Ако не беше партията, нямаше да има АФД Тракия. Нали се сещаш?

А ти си седнал да ми говориш, че партията ви била лишила от 10 титли през 80-те. Титла бихте имали. Обаче ако не ви беше ореолът, създаден по партийна линия, отборът от 80-те можеше и да го няма.

Стига си отговарял там където ти е удобно ! Нещо много се омотваш :lol:
Хем партията ни направила силни , хем пък ни лишила и от титли :mrgreen:
Ако не беше партията вие кое точно от родословното си дърво щяхте да сте :lol:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 мар 2014 22:34

za nas e toj religiq написа:
Irish stout написа:

Стига си отговарял там където ти е удобно ! Нещо много се омотваш :lol:
Хем партията ни направила силни , хем пък ни лишила и от титли :mrgreen:
Ако не беше партията вие кое точно от родословното си дърво щяхте да сте :lol:

А теб кой те бута, та се клатиш? Виж си колегата какво пише, отвори опорните точки и помисли пак.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 мар 2014 22:36

Най много фенове има ЦСКА. Всички рекорди по посещаемост на мачове се държат от "армейците". И като домакини и като гости и в чужбина ! До средата на 90-те години, "сините" бяха повече, но в последните 15 години "червените" наваксаха" и сега са безспорни номер 1.Хайде със здраве !
Последна промяна от MAXIMUS на 11 мар 2014 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 11 мар 2014 22:43

Не знам дали сте повече, ама аз се радвам, че агитката ни не се състой от такива диви селяндури, които преобладават във вашата агитка :oops: :oops: :oops: И много добре го знаете, че доста години срещу нас да тичане не може да ни стигнете като качество и организация!
Последна промяна от smurfcho на 11 мар 2014 23:04, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 11 мар 2014 22:48

Irish stout написа:

Да точно така,нямаше да има АФД Тракия,щяхме да сме си Ботев.Нас дали някой от партията ни е питал искаме ли да ставаме Тракия,а? И дали отбора ни не е бил достатъчно силен,дали не сме станали шампиони преди да ни направят Тракия.Дали въпросната партия не ни взима стадиона на мястото на стадион Т.Диев?Митовете и легендите ви са толкова комични,че не знам на кой да се смея повече на Вас или на македонците.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 11 мар 2014 22:52

MAXIMUS написа:Най много фенове има ЦСКА. Всички рекорди по посещаемост на мачове се държат от "армейците". И като домакини и като гости и в чужбина ! До средата на 90-те години, "сините" бяха повече, но в последните 15 години "червените" наваксаха" и сега са безспорни номер 1.Хайде със здраве !

Със Вас и сините за численост не можем да спорим,но можем да спорим за вярност и посещаемост ;)

Върни се в “Локо Пловдив”