Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- makedonski
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов
Чухте ли, че ДПС са излезли с декларация, че са много доволни от случката. Тук нещата понамирисват.
mark1926 написа:То че ръководството ни се изложи(явно под натиск) е така, но този поздрав от дпс е ваша жълта работа- щом ботевЪ поздравява ЛОКОМОТИВ значи сме се изложили.
Ръководството на Локомотив е поздравено от хората от ДПС, с които Наско Узунов другарува в Общинския съвет на град Пловдив, защото на местно ниво се ползва от услугите им.
fire написа:Не мога да повярвам, докъде стигна кретенията на Бареков и тези, които стоят зад този лакей!
Не мога да повярвам и колко прости хора има, особено сред тук пишещите, които не съзират евтината, но хитро скалъпена история с отстранаването на Атанас Узунов и последвалите събития след това![]()
![]()
![]()
................
Огън, най-добре си драсни клечката

- Ей това искам да ви изниква в тъпите глави, винаги, когато наречете Цв. Василев - караибрахим или други познати вам турски имена!!! Добре се замислете, колко е дал "великият българин" Коко - за църкви, за волейбол, за детски болници.....въобще за нещо различно от чалга певачки....Съпруга на Цветан Василев е проф. д-р Антоанета Василева, декан на факултет „Международна икономика и политика“ в Университета за национално и световно стопанство в София (УНСС). Двамата са ктитори на Църногорски манастир „Св. св. Безсребреници и Чудотворци Козма и Дамян Асийски“
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
Няма как да знам нещо за който и да е от дпс.Покрай вас жълтите знам по име делян, местан, доган и цветан.
Останахме единствените фенове които се борят срещу дПс-цветан караибрахим.
На другите отбори фенове им се възхищават на база ,сега и на стадион.Лека полека всички те ще се заиграят с Дпс
Останахме единствените който пазят БЪЛГАРЩИНАТА.
Атаките на Караибрахим ще продължат до като не ни пречупят.
Горд съм,че съм фен на Локомотив Пловдив!!!
Достта гнусно,веднага честитка от караибрахимите.Толкова са елементарни.
Кур за Дпс и тези който се радват на моща на Дпс която показва сила със строежите и хвърляне на милони......
На другите отбори фенове им се възхищават на база ,сега и на стадион.Лека полека всички те ще се заиграят с Дпс

Достта гнусно,веднага честитка от караибрахимите.Толкова са елементарни.

Кур за Дпс и тези който се радват на моща на Дпс която показва сила със строежите и хвърляне на милони......
Последна промяна от kubik на 07 мар 2014 19:49, променено общо 2 пъти.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Irish stout
- Контакти:
slash1912 написа:Какво нещо е съдбата-на всеки дава заслуженото.След като 2 години разпространявахте лъжата,че жълтите били отбор на дпс,с надеждата,че една лъжа като се повтори 1000 пъти става истина,днес съдбата ви наказа!Кой е сега отбора на дпс?
Е как кой бе, ВИЕ!
И именно днешната проява доказва точно това. С декларацията си ДПС показа, че Узунов им е бил опонент.
Защо ДПС нямат опоненти при вас?

Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина, е цитат, приписван на Гьобелс.
Нужно ли е да казвам, че вие сте ревностни последователи на подобна пропаганда? Не!
И все пак, ако оставим настрана фенските пристрастия, декларацията на ДПС показва недопустима намеса на политиката във футбола. Като хора и футболни привърженици, ние не приемаме това.
Наглостта на управляващите все повече се доближава до времената от времето, когато член от конституцията на НРБ беше за водещата роля на БКП.
Тогавашните кадровици са днешните милионери.
Нито социализма построиха, нито комунизма, обаче са царе на капитализма.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
mark1926 написа:Няма как да знам нещо за който и да е от дпс.Покрай вас жълтите знам по име делян, местан, доган и цветан.
Колко удобно , за ваще нищо не знаеш

bianchi написа:mark1926 написа:Няма как да знам нещо за който и да е от дпс.Покрай вас жълтите знам по име делян, местан, доган и цветан.
Аз немога да разбера какво им се обесняваш на тея нещасници еби им майката !! На тях дербито им е с Левски но иначе чупат клавиатурите
Моето момиче много си напрегната нещо, карай я по-спокойно и поздрави майка си

kubik написа:Останахме единствените фенове които се борят срещу дПс-цветан караибрахим.
На другите отбори фенове им се възхищават на база ,сега и на стадион.Лека полека всички те ще се заиграят с Дпс![]()
Достта гнусно,веднага честитка от караибрахимите.Толкова са елементарни.![]()
Айде, още един кандидат да се гръмне! Стига сте се филмирали, бе! Същите сте като македонците, що не вземете вместо трибуна музей да си вдигнете - восъчни фигури на всичките ви собственици да сложите! Вие от друго тесто ли сте замесени, та ходите една педя над земята? Докато не се върнете в реалността и не изживеете своята Голгота, нищо няма да ви е наред. А, ти що не си на Лаута? Или чакаш да ти се сведе до знанието новата "тролска" директива?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Irish stout написа:slash1912 написа:Какво нещо е съдбата-на всеки дава заслуженото.След като 2 години разпространявахте лъжата,че жълтите били отбор на дпс,с надеждата,че една лъжа като се повтори 1000 пъти става истина,днес съдбата ви наказа!Кой е сега отбора на дпс?
Е как кой бе, ВИЕ!
И именно днешната проява доказва точно това. С декларацията си ДПС показа, че Узунов им е бил опонент.
Защо ДПС нямат опоненти при вас?![]()
Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина, е цитат, приписван на Гьобелс.
Нужно ли е да казвам, че вие сте ревностни последователи на подобна пропаганда? Не!
И все пак, ако оставим настрана фенските пристрастия, декларацията на ДПС показва недопустима намеса на политиката във футбола. Като хора и футболни привърженици, ние не приемаме това.
Наглостта на управляващите все повече се доближава до времената от времето, когато член от конституцията на НРБ беше за водещата роля на БКП.
Тогавашните кадровици са днешните милионери.
Нито социализма построиха, нито комунизма, обаче са царе на капитализма.
Да те питам и теб че явно съфорумците ти страдат от амнезия

"Иначе поздрава е от Бранимир Иванов , я сега кажи на кой е бил играч и кой агитираше преди изборитре

Аватар
za nas e toj religiq