Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Мнениеот Perroquet » 06 авг 2013 11:14

Последният мач на Ботев, който гледах беше точно Дербито с нас, където не можаха да бият въпреки запазените специално за този мач футболисти. В момента Локомотив е доста по-добър отбор, така че не знам как жълтите си въобразяват, че ще ни бият. Може би с "по-класно нападение"
Последният мач на БОТЕВ , който си гледал бе филмът "Опълченците на Шипка" , в изпълнение на трупата от лаута. Само дето не си паркирахте автобуса пред вратата да браните 0-0 ... ОК , имахте късмет , пропуснахме си всички положения , има такива мачове... В този момент от пролетта БОТЕВ бяха в спад и нямаше свежест , обратно за вас - знаем че това ви е мача на сезона ! Подготовката на подготовките. ( За нас това е обикновен мач , дербито на сезона за нас винаги са били двубоите с говедата ! ) . Тази година имате 2 (двама) прилични футболисти - изброих ви ги. Гледах изцяло мачът ви с нещастната чорба , гледах и репортаж с говедата. Какво плашите , с какво се надувате ? ЦСКА с отбор от кол и въже ви надиграха напълно , и само липсата на късмет (греди , пропуски) ги лиши от победата. На говедата ( по-слаби от когато и да било) играхте в глуха отбрана , смазаха ви от териториално надмощие , ъглови удари , владеене на топката... От едно положение вкарахте двата си гола. Мега калитковци... Снощи - равностоен хаотичен мач, в който точно когато марулите ви нагребаха да изравняват , съдията отсъди най-абсурдната дузпа , която съм виждал от много време насам... (дългата ръка на Тото). Тази калиткарска поредица няма да продължи дълго , и вие го знаете добре. Тото иска малко натрупване на точки ; а после знаете какво се задава. И по-главното - нямате класа да бъдете сред лидерите в първенството. И това си го знаете. Изброявам само отборите , които със сигурност ще бъдат пред вас след редовната фаза на първенството - БОТЕВ , Лудогорец , Левски , Литекс , Берое , ЦСКА . 7-мо място ? Може и да се борите за него , ако Тото не прдава мачове. Което няма как да не стане в един момент. :mrgreen:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 авг 2013 11:26

Perroquet написа:
Последният мач на Ботев, който гледах беше точно Дербито с нас, където не можаха да бият въпреки запазените специално за този мач футболисти. В момента Локомотив е доста по-добър отбор, така че не знам как жълтите си въобразяват, че ще ни бият. Може би с "по-класно нападение"
Последният мач на БОТЕВ , който си гледал бе филмът "Опълченците на Шипка" , в изпълнение на трупата от лаута. Само дето не си паркирахте автобуса пред вратата да браните 0-0 ... ОК , имахте късмет , пропуснахме си всички положения , има такива мачове... В този момент от пролетта БОТЕВ бяха в спад и нямаше свежест , обратно за вас - знаем че това ви е мача на сезона ! Подготовката на подготовките. ( За нас това е обикновен мач , дербито на сезона за нас винаги са били двубоите с говедата ! ) . Тази година имате 2 (двама) прилични футболисти - изброих ви ги. Гледах изцяло мачът ви с нещастната чорба , гледах и репортаж с говедата. Какво плашите , с какво се надувате ? ЦСКА с отбор от кол и въже ви надиграха напълно , и само липсата на късмет (греди , пропуски) ги лиши от победата. На говедата ( по-слаби от когато и да било) играхте в глуха отбрана , смазаха ви от териториално надмощие , ъглови удари , владеене на топката... От едно положение вкарахте двата си гола. Мега калитковци... Снощи - равностоен хаотичен мач, в който точно когато марулите ви нагребаха да изравняват , съдията отсъди най-абсурдната дузпа , която съм виждал от много време насам... (дългата ръка на Тото). Тази калиткарска поредица няма да продължи дълго , и вие го знаете добре. Тото иска малко натрупване на точки ; а после знаете какво се задава. И по-главното - нямате класа да бъдете сред лидерите в първенството. И това си го знаете. Изброявам само отборите , които със сигурност ще бъдат пред вас след редовната фаза на първенството - БОТЕВ , Лудогорец , Левски , Литекс , Берое , ЦСКА . 7-мо място ? Може и да се борите за него , ако Тото не прдава мачове. Което няма как да не стане в един момент. :mrgreen:

Кога станахте калайджии?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 авг 2013 11:27

Perroquet написа:

Повече глупости с по-малко думи няма как да бъдат написани. Всеки човек с интелект над минималният ще види в писаниците ти какъв огромен лицемер си. Интересно ми е дали се навираш във форума на Литекс и на Пирин да им обясняваш какви посредствени отбори са и как нямат класа.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 06 авг 2013 11:37

Литекс не е посредствен отбор , и като за България има класа. Така че няма как да се "навирам" да им го обяснявам , след като не е така , а не го и мисля... Пирин ? Пирин са симпатяги и никога няма да ходя да дразня точно тях , жалко че тази година почти сигурно изпадат... А за вас кое не е вярно от констатациите по-горе ? Най - лесно е да отговориш -"Глупости !" :mrgreen:

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2013 11:47

Много съм изненадан от Хубчев - тоооолкова страхлива тактика, майна!
Защитаваха се с 8 човека и само 2-ма стояха на центъра.Честно казано очаквах Берое да се надиграва с нас, да ни атакува, но те паркираха рейса пред тяхната врата и дебнеха да я объркаме и да ни хванат на контри.
Нямам представа защо толкова добре окомплектован, обигран и рутиниран отбор, като Берое, който може много добре да си подава топката игра толкова страхливо и защитно срещу нас?!
Те срещу Лудогорец толкова добре си я цъкаха, че и аз се възхитих, колко добър отбор е сглобил хер-Хубчев.Очаквах заралии да играят точно по този начи с нас - да ни пресират, да си подават повече топката и да не ни позволяват да си играем играта.Нашите също бяха изненадани много...и те не са очаквали гостите да играят по този начин.На мен не ми хареса играта на отбора - средната ни линия я няма никаква.Да очакваш от дефанзивни халфове, като Ндайе и Вальо Георгиев да изнасят топката и да градят атаките на отбора си е чиста глупост :!: Ние затова ряпкаме топката по крилата или към Мартин, щото не можем да я вържем в средата...повече от два паса в средата НЕ можем да направим.Играем същата игра, като при Кокала - добре групирани в защита, в средата няма никой и с извеждащи дълги подавания към крилата или нападателя.Не знам Станков защо не пусна Паулиньо малко да я задържи в средата и да изнася топката, когато Берое ни натиснаха да изравняват?!Диего не е за краен бранител и това съм го казвал многократно...просто има проблеми срещу бързи и технични крила.Диего е по-бавен, но за сметка на това с прекрасна техника и е само за средната линия или да играе зад нападателя, щото няма проблем да ти излъже противников играч, да я подаде или пък да стреля във вратата.Тунчев-просто прекрасен, майна...много стабилен, хладнокръвен и опитен защитник.Чете добре играта и има отлично пласиране.Добре, че той е отзад. Така исках да ги видя с Котев двмата централни, ама ония глупак отиде при Гонзо да седи резерва дейба и глупендера...ще ми вика, че Черно море бил крачка напред в кариерата му.Габриел ми се понрави - дърпа напред, бързак е и добре контролира топката на скорост, но е много лек - само да го чукнеш леко и хвърчи на два метъра.Мартин имаше мнооого лош ден вчера.Вместо при онова положение да вкара вратаря с топката във вратата и той не знаеше, какво искаше да направи.Пропиляна 100% голова атака, при която резултата ставаше 3:1 и мача свършваше.Опропасти още две чисти положения и не можа да се пребори и отиграе нито една топка.Но заради фамозния му гол срещу Левски му прощавам.Не ми харесва Станков казвам си го откровено.За мен лично е страхлив треньор.Не харесвам нито методиката му, нито играта на отбора.
Ама това да му е кусура - че Ванко НЕ го харесва...стига да бие наред дори и с тактика "организиран хаос". :)
Честита победа, Братя :!:
Пловдив е черно-бял :!:

Ей щях да пропусна да похваля момчетата, които измислиха и направиха хореото - ми уникално, майна.
Много новаторско, Браво!
Факлите и фойерверките вместо долу, бяха горе.
Наистина много нетрадиционно, интересно и ефектно.
Много добре се получи!
Очаквам копи-пейст на хореото ни съвсем скоро от жълтите!
Щото те не могат нищо да измислят.На тях им дай безплатно пепси, кебапчета, билети и екскурзии. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 авг 2013 11:58

Perroquet написа:Литекс не е посредствен отбор , и като за България има класа. Така че няма как да се "навирам" да им го обяснявам , след като не е така , а не го и мисля... Пирин ? Пирин са симпатяги и никога няма да ходя да дразня точно тях , жалко че тази година почти сигурно изпадат... А за вас кое не е вярно от констатациите по-горе ? Най - лесно е да отговориш -"Глупости !" :mrgreen:

Фактът че твърдиш, че за вас мачът с Локомотив е просто поредният мач, а гледаш мачовете ни под лупа и правиш обширни анализи е доказателството че си просто един лицемер, каквито са повечето жълти фенове. Не съм гледал мача ви с Левски и не знам кой как е играл, но да правиш паралел, да се опитваш да прокараш идеята, че Ботев са прегазили Левски а Локомотив са извадили луд късмет, като по този начин омаловажаваш труда на отбора е голяма глупост. От твоите дитирамби лъха много завист, която няма как да бъде скрита.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2013 12:00

Perroquet написа:Литекс не е посредствен отбор , и като за България има класа. Така че няма как да се "навирам" да им го обяснявам , след като не е така , а не го и мисля... Пирин ? Пирин са симпатяги и никога няма да ходя да дразня точно тях , жалко че тази година почти сигурно изпадат... А за вас кое не е вярно от констатациите по-горе ? Най - лесно е да отговориш -"Глупости !" :mrgreen:

Литекс са отбор с млади момчета, които пропуснаха да ви бият и да ви свалят на земята, щото много нависоко пак литнахте!
Няма нищо Щутгарт, като ви сложат една четворка ще се отрезвите.
Многомилионната ви селекция с Галчевци, Огняновци, Сърмовци разни и Домовчийски не знаеше цял мач как да реши ребусът от младите и надъхани момчета на Ловеч.
На вас само приказките ви са големи - първо на Лаута щяхте да ни биете с 5-6 гола, след това на вашия стадион ни очакваше загуба от 8-10 гола, но в два мача не можахте да биете един безобразно слаб Локомотив.
Няма нищо против да се заканвате в това сте ненадминати големци. Съвсем скоро ще се спука надутия жълт балон и пак ще гледате, като изтървани.
Ще ви пукнем трътките 8-ия кръг.Този път освен добра защита имаме и много добро нападение, така че много ще ревете след мача. ;)
Изображение

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Факт - Пловдив е на върха в А група

Мнениеот отборът на Пловдив » 06 авг 2013 12:03

Факт - Пловдив е на върха в А група

Едва ли преди началото на шампионата някой е вярвал, че след третия кръг двата пловдивски отбора ще са в челната тройка на А група. А ето, че това вече е факт! При това, програмата им беше повече от тежка, за „смърфовете“ - гостуване на Левски и ЦСКА и мач с носителя на Купата, за „канарчетата“ - двубои с Левски и Литекс.

Очевидно, който е отписвал пловдивските тимове, сериозно е сбъркал! И докато за Ботев като цяло се очакваше да играе водеща роля в шампионата, то Локомотив определено е приятната изненада в началото на сезона. Въпросът сега е ще успеят ли под тепетата да задържат трайно позиции в маратонския сезон тази година. Гледайки конкурентите им, най-вече столичните - нищо чудно и да успеят.

Въобще Пловдив полека-лека възвръща името си на футболен град, не само заради публиката си, но и с класата на своите отбори. Не беше нормално „канари“ и „смърфове“ да вегетират в миманса на А група. Завръщането им при лидерите може да е само от полза за българския футбол.

Как мислите докъде ще стигнат силите на двата пловдивски отбора в края на шампионата?
Изображение
Изображение
Последна промяна от отборът на Пловдив на 06 авг 2013 12:18, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 авг 2013 12:09

С началото на първенството футболният еквивалент на коалицията БСП-ДПС-Атака налази нагло по форумите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2013 12:10

Моля, някой, който е записал мача да го качи някъде :!:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”