Много съм изненадан от Хубчев - тоооолкова страхлива тактика, майна!
Защитаваха се с 8 човека и само 2-ма стояха на центъра.Честно казано очаквах Берое да се надиграва с нас, да ни атакува, но те паркираха рейса пред тяхната врата и дебнеха да я объркаме и да ни хванат на контри.
Нямам представа защо толкова добре окомплектован, обигран и рутиниран отбор, като Берое, който може много добре да си подава топката игра толкова страхливо и защитно срещу нас?!
Те срещу Лудогорец толкова добре си я цъкаха, че и аз се възхитих, колко добър отбор е сглобил хер-Хубчев.Очаквах заралии да играят точно по този начи с нас - да ни пресират, да си подават повече топката и да не ни позволяват да си играем играта.Нашите също бяха изненадани много...и те не са очаквали гостите да играят по този начин.На мен не ми хареса играта на отбора - средната ни линия я няма никаква.Да очакваш от дефанзивни халфове, като Ндайе и Вальо Георгиев да изнасят топката и да градят атаките на отбора си е чиста глупост

Ние затова ряпкаме топката по крилата или към Мартин, щото не можем да я вържем в средата...повече от два паса в средата НЕ можем да направим.Играем същата игра, като при Кокала - добре групирани в защита, в средата няма никой и с извеждащи дълги подавания към крилата или нападателя.Не знам Станков защо не пусна Паулиньо малко да я задържи в средата и да изнася топката, когато Берое ни натиснаха да изравняват?!Диего не е за краен бранител и това съм го казвал многократно...просто има проблеми срещу бързи и технични крила.Диего е по-бавен, но за сметка на това с прекрасна техника и е само за средната линия или да играе зад нападателя, щото няма проблем да ти излъже противников играч, да я подаде или пък да стреля във вратата.Тунчев-просто прекрасен, майна...много стабилен, хладнокръвен и опитен защитник.Чете добре играта и има отлично пласиране.Добре, че той е отзад. Така исках да ги видя с Котев двмата централни, ама ония глупак отиде при Гонзо да седи резерва дейба и глупендера...ще ми вика, че Черно море бил крачка напред в кариерата му.Габриел ми се понрави - дърпа напред, бързак е и добре контролира топката на скорост, но е много лек - само да го чукнеш леко и хвърчи на два метъра.Мартин имаше мнооого лош ден вчера.Вместо при онова положение да вкара вратаря с топката във вратата и той не знаеше, какво искаше да направи.Пропиляна 100% голова атака, при която резултата ставаше 3:1 и мача свършваше.Опропасти още две чисти положения и не можа да се пребори и отиграе нито една топка.Но заради фамозния му гол срещу Левски му прощавам.Не ми харесва Станков казвам си го откровено.За мен лично е страхлив треньор.Не харесвам нито методиката му, нито играта на отбора.
Ама това да му е кусура - че Ванко НЕ го харесва...стига да бие наред дори и с тактика "организиран хаос".
Честита победа, Братя
Пловдив е черно-бял
Ей щях да пропусна да похваля момчетата, които измислиха и направиха хореото - ми уникално, майна.
Много новаторско, Браво!
Факлите и фойерверките вместо долу, бяха горе.
Наистина много нетрадиционно, интересно и ефектно.
Много добре се получи!
Очаквам копи-пейст на хореото ни съвсем скоро от жълтите!
Щото те не могат нищо да измислят.На тях им дай безплатно пепси, кебапчета, билети и екскурзии.