Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Re: Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013

Мнениеот vlado161 » 13 юли 2013 10:46

Знам,че не е най-важното,но.. Някой има ли информация дали ще имаме нови екипи този сезон?
Искам да си купя нещо ново ! :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юли 2013 11:46

За съжаление Крачунов е пред договор с Том Томск и няма да се върне...дано поне се сетят да върнат Милиев.
Трябва да имаме още един качествен централен защитник. Стоян избра ЦСКА ама нашите са си тъпаци - тренира с нас 10 дни и не му предложиха договор.
Още в началото трябваше да му предложат договор и тогава да почне да тренира с нас.Заприличахме на пансион...идват, тренират с нас и си тръгват на секундата щом получат малко по-добра оферта.
Още на втория-третия ден го виждаш един футболист дали ще ти върши работа.Ще започне ли някога да се работи професионално в този клуб?! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 13 юли 2013 18:18

Ето бе, веднага намерихме заместник на Колев. Тц,тц дано Господинов да си пази, че с Акалски сме за никъде :lol:

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 юли 2013 22:11

Абе испанеца Хосе Вергара нали дойде при нас и дори Станков го одобри, като последно каза, че остава само да се договори с Коко динев...сега го виждам, че е играл за ЦСКА :shock:
Е бати и идотщината, майна тия червените пак ли ще ги храним?!
Тоя току-така не може, след като е одобрен изведнъж да си грабни куфарите и да се озове на Армията.
Това е абсурдно да стане без знанието и рзрешението на Коко :!:
С тоя умрял отбор ЦСКА ако ни бие аз се отказвам и повече на "Лаута" няма да стъпна...това ще е връх на всякаква наглост и безочие от страна на Динев.
Вижте ги ве...познавате ли някой:

12. Черни
14. Хаджиев
21. Василев
26. Илиянов
30. В.Попов
8. Дюлгеров
9. Марсиньо
18. Чочев
28. П.Петров
71. Карачанаков (к)
45. Долапчиев

Резерви:
1. Господинов
92. Колев
2. Божилов
11. Войнов
16. Витанов
24. Вергара
31. Благов
15. Йовчев
10. Фак

Иначе днеска нашите ми се сториха много уморени :!:
Това е НЕчовешко, майна през ден да играят мачове.
Нищо не можа да се види и да се направят някакви изводи за играта на отбора.
Настройката на нашите си беше чисто, като за контролка.Черният ми се видя много притеснен...много тромав и с доста грешни пасове, а го гледах с Брегалница и особено с Монтана почти нямаше грешен пас.
Другият футболист, който ме шокира е Тунчев :shock: - направи такива грешки, които ме хвърлиха, както и много хора около мен в размисъл.Явно му трябва игрова подготовка и честно аз на "Армията" не бих рискувал с него.
Ще си заложа на Валери-Кавдански като централни, а бекове Куанг и Марков.Така и не мога да си обясня защо всеки треньор го мъчи Диего за бек, като не е за бек.Диего е техничен футболист и мястото му е в средата.Дани Кики беше най-добрия до принудителната му смяна - много старание вложи и много се раздаде.Хареса ми, че искаше топката и участваше сърцато, както в офанзивен, така и в дефанзивен план.Задължително Станков трябва да започне с него срещу ЦСКА.Мартин и Здравко няма да ги коментирам...Данчо има добре от мен.Куанг се включи чудесно по фланга...с няколко много добри пробива по фланга и също задължително титуляр.Габриел не можа да играе много с топката, но щеше да стане интересно, ако беше засякъл центрирането на Тошко.Нищичко, обаче не мога да кажа за него-голяма загадка е.Ще видим с времето защо го е харесал Станков.
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 13 юли 2013 23:00

А вярна ли е информацията, че Абушев ще ходи при ЦСКА?!

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 14 юли 2013 01:10

Ванко_Ултраса написа:Абе испанеца Хосе Вергара нали дойде при нас и дори Станков го одобри, като последно каза, че остава само да се договори с Коко динев...сега го виждам, че е играл за ЦСКА :shock:
Е бати и идотщината, майна тия червените пак ли ще ги храним?!
Тоя току-така не може, след като е одобрен изведнъж да си грабни куфарите и да се озове на Армията.
Това е абсурдно да стане без знанието и рзрешението на Коко :!:
С тоя умрял отбор ЦСКА ако ни бие аз се отказвам и повече на "Лаута" няма да стъпна...това ще е връх на всякаква наглост и безочие от страна на Динев.
Вижте ги ве...познавате ли някой:

12. Черни
14. Хаджиев
21. Василев
26. Илиянов
30. В.Попов
8. Дюлгеров
9. Марсиньо
18. Чочев
28. П.Петров
71. Карачанаков (к)
45. Долапчиев

Резерви:
1. Господинов
92. Колев
2. Божилов
11. Войнов
16. Витанов
24. Вергара
31. Благов
15. Йовчев
10. Фак

Иначе днеска нашите ми се сториха много уморени :!:
Това е НЕчовешко, майна през ден да играят мачове.
Нищо не можа да се види и да се направят някакви изводи за играта на отбора.
Настройката на нашите си беше чисто, като за контролка.Черният ми се видя много притеснен...много тромав и с доста грешни пасове, а го гледах с Брегалница и особено с Монтана почти нямаше грешен пас.
Другият футболист, който ме шокира е Тунчев :shock: - направи такива грешки, които ме хвърлиха, както и много хора около мен в размисъл.Явно му трябва игрова подготовка и честно аз на "Армията" не бих рискувал с него.
Ще си заложа на Валери-Кавдански като централни, а бекове Куанг и Марков.Така и не мога да си обясня защо всеки треньор го мъчи Диего за бек, като не е за бек.Диего е техничен футболист и мястото му е в средата.Дани Кики беше най-добрия до принудителната му смяна - много старание вложи и много се раздаде.Хареса ми, че искаше топката и участваше сърцато, както в офанзивен, така и в дефанзивен план.Задължително Станков трябва да започне с него срещу ЦСКА.Мартин и Здравко няма да ги коментирам...Данчо има добре от мен.Куанг се включи чудесно по фланга...с няколко много добри пробива по фланга и също задължително титуляр.Габриел не можа да играе много с топката, но щеше да стане интересно, ако беше засякъл центрирането на Тошко.Нищичко, обаче не мога да кажа за него-голяма загадка е.Ще видим с времето защо го е харесал Станков.

Сигурно от Цска също са искали да го пробват и той е заминал ..някой млад мериджей се е намесил .Няма друго обяснение
Някой има ли идея какво се случи с Четин Садула?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Локо Пд с трансферна бомба - взима играч на Еспаньол

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 юли 2013 10:35

Локо Пловдив взима минал през Еспаньол

Локо Пловдив прилапвa преминалия през Еспаньол Гимба Макалу. Футболистът е родом от Мали, на 23 години, 66 кг, 168 см. Тъмнокожият играч се е подвизавал в испанската Премиера. По информация на PlovivDerby.com дефанзивният халф е пристигнал снощи на Лаута.

Изображение

Ще хвърчи перушина и чудо :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Локо Пд с трансферна бомба - взима играч на Еспаньол

Мнениеот bnborisov » 16 юли 2013 10:46

Ще хвърчи перушина и чудо

няма по-важно от това :mrgreen: смисъл на живота :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Локо Пд с трансферна бомба - взима играч на Еспаньол

Мнениеот ihalamadrid » 16 юли 2013 10:50

Нормално Рони-то като избяга ще хвърляте трансферни бомби,пиратки,гранати,водородни бомби и т.н :mrgreen: :mrgreen:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Върни се в “Локо Пловдив”