Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Пловдив1912

Re: Македонският национал се изгаври с Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1912 » 06 яну 2013 10:31

plovdivram написа:Sky1... Върни се на дискусиите, които водихме с теб и ще се УБЕДИШ, че СПОРА, който водихме бе за СТАДИОНА ви, за който ти ме убеждаваше, че едва ли не му започва строежа... Тогава за БАЗИ изобщо не сме дискутирали.... Говорихме си затова каква е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИДЕЕН и РАБОТЕН ПРОЕКТ, при което ти ме определи като човек, който незнае какво говори и с това приключихме... Към момента така или иначе аз лично незнам какво стана с РАБОТНИЯ ви проект за стадиона и такъв дали има изобщо изготвен... Така че... айде да ни си "играем" пак с думите и най-вече с ТЕМИТЕ...

Не бе, няма :) Кво ти пука. Стой и гледай :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 яну 2013 11:13

Пловдив1912 написа:
plovdivram написа:Sky1... Върни се на дискусиите, които водихме с теб и ще се УБЕДИШ, че СПОРА, който водихме бе за СТАДИОНА ви, за който ти ме убеждаваше, че едва ли не му започва строежа... Тогава за БАЗИ изобщо не сме дискутирали.... Говорихме си затова каква е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИДЕЕН и РАБОТЕН ПРОЕКТ, при което ти ме определи като човек, който незнае какво говори и с това приключихме... Към момента така или иначе аз лично незнам какво стана с РАБОТНИЯ ви проект за стадиона и такъв дали има изобщо изготвен... Така че... айде да ни си "играем" пак с думите и най-вече с ТЕМИТЕ...

От онази дискусия със Скай1 изобщо не ми пука да ти кажа... Предвид начина по който приехте тогавашните ми постове изобщо даже и не се инетерсувам какво се случва със стадиона ви... Така или иначе още тогава /за кой ли път/ нищо не разбрахте оттова, което исках да кажа... Самият факт, че не съм взимал отношение от онзи момент по нея мисля, че говори точно затова... Даже още тогава ВИ КАЗАХ /'ма кой ли да слуша/, че за мен лично ще е ОК при вас нещата да потръгнат в тази насока, защото това ще бъде катализатор за по-бързо развитие на нещата и при нас... т.е. ПОЖЕЛАВАХ ви го, но вие тогава решихте, че НЕ СЪМ ИСКРЕН и ме изкарахте невежа, завистлив :mrgreen: ... Ами ОК... затова и спрях да дискутирам!!!
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 06 яну 2013 11:58

Харизмата от София пак е настигната от малкото си братче в Пловдив, а.к.а. феномена :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 06 яну 2013 15:28

Raoul_Duke написа:
Модератор ЛокоПД написа:Тоше,говорим си за вашето "митично зачатие",в случая.Така или иначе,обаче,темата отиде в друга посока,дай да я видим тая статия...

Не съм "Тоше", ама карай :lol:
Щом си рекъл, ето я статията - http://prikachi.com/images/435/5704435R.jpg

Сладур! :) Ще ти подарим карта за "Лаута"!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 06 яну 2013 16:22

kistendil написа:
Raoul_Duke написа:
Модератор ЛокоПД написа:Тоше,говорим си за вашето "митично зачатие",в случая.Така или иначе,обаче,темата отиде в друга посока,дай да я видим тая статия...

Не съм "Тоше", ама карай :lol:
Щом си рекъл, ето я статията - http://prikachi.com/images/435/5704435R.jpg

Сладур! :) Ще ти подарим карта за "Лаута"!

По-добре 3 карти. Той обича да посещава такива мероприятия с любимата му Дулцинея. Само че, нея една седалка не оправя, затова давай 2 карти. Сега му търся акумулатор за дишане и пластична интервенция за гнусни бенки. Той знае....

Пармалат, ти що не пусна тема за вашите тотаджии, ами се чудиш, какво щуротия да намериш за нас? Или арестите и новините за големите ви дългове не те вълнуват?
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 яну 2013 19:24

s.th.1926 написа:
По-добре 3 карти. Той обича да посещава такива мероприятия с любимата му Дулцинея. Само че, нея една седалка не оправя, затова давай 2 карти. Сега му търся акумулатор за дишане и пластична интервенция за гнусни бенки. Той знае....

Красьо, като излезеш от абстиненция, включи си личните, за да се разберем кога да ми дадеш картите :idea:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 06 яну 2013 20:24

plovdivram написа:
Пловдив1912 написа:

От онази дискусия със Скай1 изобщо не ми пука да ти кажа... Предвид начина по който приехте тогавашните ми постове изобщо даже и не се инетерсувам какво се случва със стадиона ви... Така или иначе още тогава /за кой ли път/ нищо не разбрахте оттова, което исках да кажа... Самият факт, че не съм взимал отношение от онзи момент по нея мисля, че говори точно затова... Даже още тогава ВИ КАЗАХ /'ма кой ли да слуша/, че за мен лично ще е ОК при вас нещата да потръгнат в тази насока, защото това ще бъде катализатор за по-бързо развитие на нещата и при нас... т.е. ПОЖЕЛАВАХ ви го, но вие тогава решихте, че НЕ СЪМ ИСКРЕН и ме изкарахте невежа, завистлив :mrgreen: ... Ами ОК... затова и спрях да дискутирам!!!

Ми бъди доволен тогава, защото стадион ще се прави!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 яну 2013 20:48

Пловдив1912 написа:

Muscarin,важното е,че вие сте доволни.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 06 яну 2013 21:33

Модератор ЛокоПД написа:
Пловдив1912 написа:

Muscarin,важното е,че вие сте доволни.

Що бе и овенчето ще е доволно. Според него сме скачени съдове.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 яну 2013 10:34

Пловдив1912
Що бе и овенчето ще е доволно. Според него сме скачени съдове.

А не сме ли?!!
Много "обичам", когато се правите, че не разбирате какво говоря само и само да си прокарате някакви наистина... ама наистина МНОГО евтини "манипулацийки"... Мина им времето майна!!! Лошото е обаче ако не съм прав и се окаже, че не се "правите", а наистина не разбирате за какво става въпрос в такива моменти, защото това ще означава, че последните две десетилетия са нанесли много лоши поражения върху мисленето ви и смятате, че и останалите са като вас!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”