Пловдив1912 написа:plovdivram написа:Sky1... Върни се на дискусиите, които водихме с теб и ще се УБЕДИШ, че СПОРА, който водихме бе за СТАДИОНА ви, за който ти ме убеждаваше, че едва ли не му започва строежа... Тогава за БАЗИ изобщо не сме дискутирали.... Говорихме си затова каква е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ИДЕЕН и РАБОТЕН ПРОЕКТ, при което ти ме определи като човек, който незнае какво говори и с това приключихме... Към момента така или иначе аз лично незнам какво стана с РАБОТНИЯ ви проект за стадиона и такъв дали има изобщо изготвен... Така че... айде да ни си "играем" пак с думите и най-вече с ТЕМИТЕ...
Не бе, няма

Кво ти пука. Стой и гледай

От онази дискусия със Скай1 изобщо не ми пука да ти кажа... Предвид начина по който приехте тогавашните ми постове изобщо даже и не се инетерсувам какво се случва със стадиона ви... Така или иначе още тогава /за кой ли път/ нищо не разбрахте оттова, което исках да кажа... Самият факт, че не съм взимал отношение от онзи момент по нея мисля, че говори точно затова... Даже още тогава ВИ КАЗАХ /'ма кой ли да слуша/, че
за мен лично ще е ОК при вас нещата да потръгнат в тази насока, защото това ще бъде катализатор за по-бързо развитие на нещата и при нас... т.е. ПОЖЕЛАВАХ ви го, но вие тогава решихте, че НЕ СЪМ ИСКРЕН и ме изкарахте невежа, завистлив

... Ами ОК... затова и спрях да дискутирам!!!