Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Георги Иванов поема Локо Пд?

Мнениеот milen.hristov » 10 окт 2012 00:15

Гонзо в момента е в почивка, след като се раздели шумно с "Левски" в края на миналото първенство. "Какво да правя. Цял ден кафета ли да пия? Или да чатя във Фейсбук? Имам нужда да работя", обявил Иванов при приятели.
в.стандарт

Този си остава комплексар за цял живод. Дано по скоро се отървете от него

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Гонзо на Лаута?

Мнениеот vpnikolov » 10 окт 2012 00:58

stoyankd написа:За да не казваш на черното бяло, напомням, че Велев победи Левски за първенството и ги отстрани за купата. Не знам дали има скала, но Велев би трябвало да е по-голям левскар от Гонзо.

И по твоята логика щом е "левскар" трябваше и двата мача да ви ги пусне?

А по темата... Не мисля, че може да се каже дали Гонзо е на точното за него място, ще се справи ли и т.н. Единствено и само времето ще покаже, всичко друго е чесане на езици.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 10 окт 2012 07:39

Аз съм против Гонзо, но не чак толкова твърдо. Смятам, че всеки заслужава шанс и Гонзо също ще го получи. Само че шанса да се доказва няма да е 3 месеца или 100 дни или някакъв дълъг период - ако загубим в 11-ти кръг аз първи ще грабна Гонзо. Той много добре знае какво представлява този мач, какво означава за феновете и щом е решил да дойде точно преди него, значи разбира и какво ще се случи ако го загуби.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 10 окт 2012 08:32

Всичко на този свят се връща... Тея средни пръсти, дето ги размахваше на черно-бялата публика, най-вероятно сега ще му изядат главата... Можеше поне едно "извинявайте" да каже след това, ей така от кумова срама... Обаче той е велика синя легенда и това му е под достойнствто му... Че даже и фланелки правихме, че бил "един от нас"... Тъпанар... Изплю ни се в сурата... Ще си сърба каквото си е дробил... Като за начало може да пробва с едно голямо "Извинете, сгреших" и да почва... Трудно ще върне голямата черно-бяла любов, много трудно...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 окт 2012 09:40

Гонзо ще ви оправи :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 10 окт 2012 09:59

Гонзо трябва да се развива като треньор и какво по-хубаво от това да е в Локото. Когато натрупа опит пак ще си го вземем в Левски.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 окт 2012 11:40

we are the champions написа:Гонзо ще ви оправи :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Дали Гонзо ще ни оправи,не се знае.Знае се обаче,че вас ви е оправял... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 окт 2012 11:43

boi4eto68 написа:Гонзо трябва да се развива като треньор и какво по-хубаво от това да е в Локото. Когато натрупа опит пак ще си го вземем в Левски.

Хайде няма нужда да си го взимаме. Би трябвало да кажа, да си седи в локото, но те са ми симпатични. Не ми се ще гонзо да трупа опит там, защото този опит може би ще ги прати в Б група.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 окт 2012 12:05

Гонзо не бил голям треньор.... Кокала е па Ален Делон! :mrgreen:

Помня, че 2001-2002 година, когато беше гордостта на А група и предлагаха 15 милиона марки за него, все още беше доста топло приеман на Лаута. Сега вече са минали 10 години, не знам какви са ви отношенията.

И по традиция отново "надъхващо" клипче с подвизи бъдещия ви треньор на стадион Христо Ботев (на 5мин. 23сек. от линка ) :mrgreen:

Успех на Гонзо в Локото! :)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 окт 2012 12:11

Модератор ЛокоПД написа:
we are the champions написа:Гонзо ще ви оправи :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Дали Гонзо ще ни оправи,не се знае.Знае се обаче,че вас ви е оправял... ;)

Да,и аз помня едно такова "оправяне"-5:0 за "Ботев" на Колежа през 1995 г.Гонзо сигурно също си го спомня.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Локо Пловдив”