На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 21:24

slavia_forever
Това е все едно да отговори, за сливанията на отборите, за които сам твърдеше, каза ние сами да си проверим , подаде години като жокер и накрая дори и сам не можа, дори и сам , да си оговори.
Същият, пише книга за Локо Пловдив. В нея са залегнали "традициите" на този клуб . Сам прочети, за какви традиции става дума.
http://www.loko-pd.com/tradition

П.П. Като прочетеш, кажи какви бяха "традициите", които забеляза.

slavia_forever, :lol: :lol: :lol:
Стига общи приказки бе пич... Дай по същество!!! Стига си повтарял че не съм успял да защитя някакво мое твърдение, а не можеш да кажеш кое точно е то!!! Дай да го видим бе майна :lol: ...

Иначе и ти като сорсъра... Щеше да ни показва очевадни противоречия в материала, на който даваш линк, но оттогава не сме го чули!!! Айде кажи си забележките пич!!! :lol: Време е да покажеш малко знания и сериозно отношение, а не само да сипеш безпочвена ирония особено за неща, които не са ти ясни...

Като искаш да поговорим за ОНЕЗИ години... ОК... Но пак ще кажа... покажи, че имаш поне малко-от-малко някакви познания бе майна... Та годините пак ще ги кажа 1949-та година и 1951-ва.... Помолихте да провериш как са стояли нещата тогава, но ти упорито отказваш да го направиш... Поне отговори защо?!! Отговори ми защо не искаш да го направиш и обещавам ще ти кажа какво според мен се е случило тогава, а ти ако искаш го провери ако искаш недей... Но покажи, че имаш малко мерак да погледнеш и "на страни", а не само в "двора" на Локо Пловдив... Кажи ми... незнанието или мързела е това, което те кара да не обсъждаш тези години?!!! А може и да е нещо друго незнам... Отговори ми и ако незнаеш и те мързи да погледнеш аз ще ти кажа какво е станало тогава и защо те карам да погледнеш тези години!!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2009 21:30

plovdivram написа:slavia_forever
Това е все едно да отговори, за сливанията на отборите, за които сам твърдеше, каза ние сами да си проверим , подаде години като жокер и накрая дори и сам не можа, дори и сам , да си оговори.
Същият, пише книга за Локо Пловдив. В нея са залегнали "традициите" на този клуб . Сам прочети, за какви традиции става дума.
http://www.loko-pd.com/tradition

П.П. Като прочетеш, кажи какви бяха "традициите", които забеляза.

slavia_forever, :lol: :lol: :lol:
Стига общи приказки бе пич... Дай по същество!!! Стига си повтарял че не съм успял да защитя някакво мое твърдение, а не можеш да кажеш кое точно е то!!! Дай да го видим бе майна :lol: ...

Иначе и ти като сорсъра... Щеше да ни показва очевадни противоречия в материала, на който даваш линк, но оттогава не сме го чули!!! Айде кажи си забележките пич!!! :lol: Време е да покажеш малко знания и сериозно отношение, а не само да сипеш безпочвена ирония особено за неща, които не са ти ясни...

Като искаш да поговорим за ОНЕЗИ години... ОК... Но пак ще кажа... покажи, че имаш поне малко-от-малко някакви познания бе майна... Та годините пак ще ги кажа 1949-та година и 1951-ва.... Помолихте да провериш как са стояли нещата тогава, но ти упорито отказваш да го направиш... Поне отговори защо?!! Отговори ми защо не искаш да го направиш и обещавам ще ти кажа какво според мен се е случило тогава, а ти ако искаш го провери ако искаш недей... Но покажи, че имаш малко мерак да погледнеш и "на страни", а не само в "двора" на Локо Пловдив... Кажи ми... незнанието или мързела е това, което те кара да не обсъждаш тези години?!!! А може и да е нещо друго незнам... Отговори ми и ако незнаеш и те мързи да погледнеш аз ще ти кажа какво е станало тогава и защо те карам да погледнеш тези години!!!!

Ако наистина беше интелигентен, такъв какъвто те мислих, щеше да уважиш моето признание за тази некомпетентност, а ти продължаваш да ме караш, да показвам познания, на тази тема, която ти сам не можеш до момента да защитиш. Да се басираме ли, дали ще можеш въобще?! :D :D :D :D
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 21:32

slavia_forever
Ако наистина беше интелигентен, такъв какъвто те мислих, щеше да уважиш моето признание за тази некомпетентност, а ти продължаваш да ме караш, да показвам познания, на тази тема, която ти сам не можеш до момента да защитиш. Да се басираме ли, дали ще можеш въобще?!

Приемам предизвикателството slavia_forever!!!! :lol:
Определено!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2009 21:33

plovdivram написа:slavia_forever
Ако наистина беше интелигентен, такъв какъвто те мислих, щеше да уважиш моето признание за тази некомпетентност, а ти продължаваш да ме караш, да показвам познания, на тази тема, която ти сам не можеш до момента да защитиш. Да се басираме ли, дали ще можеш въобще?!

Приемам предизвикателството slavia_forever!!!! :lol:
Определно!!! :lol:

Дори и да загубя баса, аз не се срамувам, да кажа, че нещо не знам!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 21:34

slavia_forever
Дори и да загубя баса, аз не се срамувам, да кажа, че нещо не знам!

slavia_forever,
давай по същество!!! Ако ще ме правиш за смях почвай!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 фев 2009 10:09

slavia_forever,
к'во напра'и бе пич?!! :lol: Ако се подготвяш ОК... :lol: 'ма поне да кажеш докога да чакам, че не съм спал майна.... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 фев 2009 11:41

plovdivram написа:slavia_forever,
к'во напра'и бе пич?!! :lol: Ако се подготвяш ОК... :lol: 'ма поне да кажеш докога да чакам, че не съм спал майна.... :lol:

Може да се отплесвам от време на време, с клоуните от вашия форум white rose, BELI и белите. Голям смях пада. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 27 фев 2009 22:21

slavia_forever написа:
plovdivram написа:slavia_forever,

Може да се отплесвам от време на време, с клоуните от вашия форум white rose, BELI и белите. Голям смях пада. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Да,ама вече не е смешно! Форевера, форума на Локото не техен! Той е твой ,тоест наш!Не им се подмазвай като на канарите,щото ше стане проблем между фракциите!

Върни се в “Локо Пловдив”