Това е все едно да отговори, за сливанията на отборите, за които сам твърдеше, каза ние сами да си проверим , подаде години като жокер и накрая дори и сам не можа, дори и сам , да си оговори.
Същият, пише книга за Локо Пловдив. В нея са залегнали "традициите" на този клуб . Сам прочети, за какви традиции става дума.
http://www.loko-pd.com/tradition
П.П. Като прочетеш, кажи какви бяха "традициите", които забеляза.
slavia_forever,

Стига общи приказки бе пич... Дай по същество!!! Стига си повтарял че не съм успял да защитя някакво мое твърдение, а не можеш да кажеш кое точно е то!!! Дай да го видим бе майна

Иначе и ти като сорсъра... Щеше да ни показва очевадни противоречия в материала, на който даваш линк, но оттогава не сме го чули!!! Айде кажи си забележките пич!!!

Като искаш да поговорим за ОНЕЗИ години... ОК... Но пак ще кажа... покажи, че имаш поне малко-от-малко някакви познания бе майна... Та годините пак ще ги кажа 1949-та година и 1951-ва.... Помолихте да провериш как са стояли нещата тогава, но ти упорито отказваш да го направиш... Поне отговори защо?!! Отговори ми защо не искаш да го направиш и обещавам ще ти кажа какво според мен се е случило тогава, а ти ако искаш го провери ако искаш недей... Но покажи, че имаш малко мерак да погледнеш и "на страни", а не само в "двора" на Локо Пловдив... Кажи ми... незнанието или мързела е това, което те кара да не обсъждаш тези години?!!! А може и да е нещо друго незнам... Отговори ми и ако незнаеш и те мързи да погледнеш аз ще ти кажа какво е станало тогава и защо те карам да погледнеш тези години!!!!