Контроли лято 2012

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Днес от 18:00 часа Локомотив(Пловдив)-Стяуа(Букурещ)

Мнениеот bianchi » 30 юни 2012 11:27

D.Georgiev написа:Браво за добрата контрола! Пожелавам ви успех, но съм скептично настроен.

Защо?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 юни 2012 11:35

bianchi написа:
D.Georgiev написа:Браво за добрата контрола! Пожелавам ви успех, но съм скептично настроен.

Защо?

Ами сигурно, защото Стяуа подържат постоянно високо ниво в Румъния, класа са и почти редовен участник в групите на Европа, докато Локо Пд при всичкото ми уважение към тях, са си средна класа дори в България! Но... дано ме опровергаете все пак!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 юни 2012 11:54

bianchi написа:

Защо?

Ами както казаха и по-горе "Стауа" първо са много сериозен отбор, но само това не стига. Това лято очаквах повече от вас. Надявах се да привлечете някого, за да направите някаква по-сериозна атака на ЕКТ, но явно след жребия ръководството ви е отписало тези цели. Напуснаха ви ключови играчи, а на всичко отгоре и допуснахте смешни голове в едната контрола. Пак казвам, желая ви успех, но специално за този мач не съм оптимист. Дано да не съм прав.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юни 2012 12:06

Успех и дано изненадате приятно! :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 30 юни 2012 12:13

това все пак е контролен мач,ще се изпробват схеми на игра, както и новите момчета в отбора .победа няма да се гони на 100 % - мисля че резултата ще е 1-1 или 0-1 1-0

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 30 юни 2012 12:20

Имаше един Тату там ли е още и един Брандан?

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 30 юни 2012 12:21

Какъв се очаква да е състава на Локомотив?Тимонов?Основните Здравко ,Даксон ,Джереми ще играят ли? :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 юни 2012 12:22

vlado161 написа:това все пак е контролен мач,ще се изпробват схеми на игра, както и новите момчета в отбора .победа няма да се гони на 100 % - мисля че резултата ще е 1-1 или 0-1 1-0

Вярно, че е контрола, но според мен срещу "Стяула" не се експериментира, а се тестват на пълни обороти евентуалните титуляри за новия сезон. По-сериозните експерименти се правят срещу по-слаби отбори. Не се играе всеки ден срещу тях и това е контрола, от типа "крайни проверки". Жалко, че при вас е в толкова начален етап.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юни 2012 12:25

bianchi написа:Имаше един Тату там ли е още и един Брандан?

Брандан го продадоха още зимата ,а другия циганин май си е още там .Хубаво е да има такива контроли за да може да си сверяваме часовниците с отбори от средна класа в Европа.Лошото е че като за първа контрола в Австрия сте избрали неподходящият противник.Когато се играе със сериозни отбори резултата от мача не е маловажен.Надявам се новите ви попълнения да покажат отлични качества защото ще са ви нужни в предвид ограничената бройка футболисти които имате.Един резултат от порядъка на 0:3 мисля че няма да учуди никой.Ще гледам мача ,защото ми липсва тръпката от БГ футбола.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Локо Пловдив”