Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: ЦСКА шампион, Левски, Локо и Ч-ц с равни точки, кой е в ЛЕ??

Мнениеот Adramelech » 19 май 2012 01:35

sirius123 написа:1. CSKA - ШЛ
2. Лудогорец - ЛЕ носител на купа на България
3. Локо - ЛЕ финалист за купа на България
4. Черноморец - ЛЕ

Как пък го измисли, че купата дава ДВЕ квоти за ЛЕ?
Ако ЦСКА стане първи (в което се съмнявам), то Лудогорец отива, като носител на купата и 3-тия и 4-тия от първенството отиват в ЛЕ.

Същото е и ако Лудогорец станат шампиони, а Локото станат 3-ти. Тогава 1-вия си отива в ШЛ, 2-рия отива в ЛЕ, 3-тия (в случая Локото) отива в ЛЕ, но като финалист за купата, така 4-тото място за ЛЕ остава за 4-тия в класирането.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 май 2012 01:42

invader10 написа:
danimann написа:
hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.

Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !

Не сме наивни. Наистина трябва да направят А група от 2 отбора и да се менкат през година. То вашето срам няма. До мача с Левски само приятелски мачове играхте. Сега ревете като хипопотами.

Я пак за приятелските мачове! Това Киряков ти го е казал, ти няма как да го измислиш! :lol: :lol: :lol: И с Левски беше приятелски - я, как аверската им го дадохме! С едно минаване на центъра гол вкараха хората, да видят че сме арбашлии и да не са капо през сезона! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 май 2012 06:59

hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.

Да Левски е отпадал от анонимни отбори не веднъж, но е и единствения ни отбор направил нещо смислено в Европа през последните години и победил някои добри европейски отбори...
По темата - Левски има добър шанс за ЕКТ, но не всичко зависи от нас...до края могат да станат всевъзможни врътки, така че каквито и да е сметки са излишни преди последния кръг. Не се терзайте кой ще играе и кой не - отпуснете се гледайте си кефа и времето ще покаже...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 19 май 2012 07:47

Цска за да станат шампиони трябва да ядът трева,щото така каза гениалния треньор Младенов! Може пък да им е вкусна? А дано!

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 19 май 2012 08:33

Гледам сините май пак се показват. Удариха го и на спомени по минали години. :mrgreen:
Шампион са лудогорец, ЦСКА, локо пд и литекс в ЛЕ. Черноморец са без лиценз - ето кой ще играе в турнирите.

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 19 май 2012 09:31

danimann на 18 Май 2012 23:06

Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !

+1

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 май 2012 09:36

danimann написа:

Едно рядко разумно мнение.
Любопитно ми е пловдивчани и бургазлии на какво се надяват ЛЕ,освен на олимпийският принцип?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 19 май 2012 09:37

danimann на 18 Май 2012 23:06

Радвам се ,че има разумни и незаслепени фенове като тебе.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 19 май 2012 10:05

Като начало сякаш 90% от хората тук са малоумни. 10000 пъти се каза, че се прави класиране и пак някой ламер се объркал! Левски преди 2 сезона, когато изпревари Локо Сф си купи мястото и това го знаят всички, които малко се интересуват от футбол. Този сезон Левски отново ще играе в Европа ако ще да завърши на 6-то място. Просто отново ще има врътка с лицензите по такъв начин, че може и Локо Пд да не вземе лиценз само и само Батко да е в Европа. Не знам какъв плюс е Левски в Европа...нека се пробва някой друг...да не Черноморец да играят по-слабо от Левски? Литекс знаем, че ще пуснат местата на тези пред тях ако не бият ЦСКА, така че тях няма какво да ги споменаваме изобщо.

Върни се в “Локо Пловдив”