Лятна подготовка и контролни срещи - стартът е на 15 юни
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Днес: Локомотив Пловдив - Клуж - 19:00ч. /контрола/
Какво да се лъжем ще ни смачкат! Слаби сме и всички го знаем макар и да не си го признаваме! В Европа сме но с това според мен нещата се изчерпват! Пари трябват пари!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Успех на Локо !
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
teruns написа:Отборът на Пловдив в Ботев. Иначе днес резултата е 4-2.
На Пловдив сте ...
Иначе резултата директно си го получил по факса, с голмайсторите и минутите в които ще падат головете, нали така ?

Пловдив е черно - бял ! Всички четат новините за Локо и се интересуват от контролите му !!!

- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Мишо се връща. Кой каквото иска да говори, но той ни беше голяма опора и смятам, че ще си проличи още днес срещу Клуж. И между другото, прекалено много внимание се обръща на резултатите в тези контроли. Особено от онези край бирената. Те май най-много се интересуват какво се случва с Локомотив.
Не забравяйте, че контролите са затова - Кокала да прави експерименти със състава. След дербито ще ви секнем ентусиазма много бързо. 

Само аз ли помня как преди няколко години по време на подготовката нямахме победа в контролите а след това бяхме хита на пролетният полусезон. Тези резултати са само повод разни дребни душици да злорадстват и върха на тъпотията е че си мислят че сме слаби, но за да ни бие някой трябва да е добър поне колкото грузинците или румънците, а в България има само 1 или 2 такива отбора. Важното е че подготовката напредва и постоянно се пробват нови играчи, докато се намерят такива, които ще свършат работа.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Какви ти няколко години, миналата подготовка протече по абсолютно същия начин, загуби в контролите, доминация в първенството 

Единствената добра новина е че Мишо Венков си е тук.
-
- Контакти:
Нищо лично, но мисля, че ще загубите пак 4:0 , а защо не и повече , тъй като вчера играхте контрола ..... и ще сте изморени .... така мисля ! А и това е шампиона на Румъния и мисля, че ще е по-добър от Стяуа ..... както и да е ще видим 

- D.Georgiev
- Контакти:
Мачът най-вероятно ще го предава и някоя от румънските медии. Те снимат с по няколко камери и има повторения, така че не избързвайте със спортала.

D.Georgiev написа:Мачът най-вероятно ще го предава и някоя от румънските медии. Те снимат с по няколко камери и има повторения, така че не избързвайте със спортала.
Имате ли няква организация за мача с нас?