Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Треньор от "дрийм тима" на Левски отива на "Лаута"

Мнениеот tani » 06 юни 2012 17:18

Сега ще има с кой да си пийват ракийката и да мятат карти :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 06 юни 2012 17:20

tani написа:Сега ще има с кой да си пийват ракийката и да мятат карти :) :) :) :) :)

Що бе направиха ви Шампиони :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 юни 2012 18:54

Предложението на жълтите към Мишо и Ицо е смехотворно - "жълтото" ръководство в момента надува един голям балон чрез своите протежета из медиите, понеже бултар$ите много обичат да ги "хранят".
Те винаги са били по показността...обичат да летят в облаците и само, когато ги удари нещо падат на земята.Обърнете внимание, че ръководството на ботев е отправило оферти, все към хора, които никога няма да дойдат при тях.
Освен да хранят симпатизантите си целят и да си направят реклама, чрез тази показна пропаганда, тъй като 15г бяха в миманса.Реалността е такава, че дори и дълбоки резерви НЕ желаят да играят при тях.Те се чувстват силно засегнати от това и след всеки пореден отказ следва ФИШЕК, с който целят да изместят срама.Ей така аз коментирам предложението на жълтите към нашите футболисти.Неградските никога няма да разберат защо например ТРИКРАТНИЯТ голмайстор на "А" гр. Мартин Камбуров не иска да играе в друг клуб у нас, освен при любимецът на всички пловдивчани - Локомотив.Няма да им станат ясни и думите на Христо Златински:"Не, благодаря" при отправеното от тях предложение да отиде на колежа.И цял живот да умуват пак няма да им просветне защо Мишо Венков, който не е юноша на клуба само след 1г. престой на Лаута също им отказа, като заяви, че ако не заиграе в чужбина ще играе на Лаута!Ей моя пост стана малко като ода :mrgreen:
Дай, Боже да запазим Мишо, Джерами, Бенжелюн и да си дойде Котев.Какво ли ще представлява защитата ни с централни като Бенжелюн и опитния Котев...ми ще къртим :mrgreen:

ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО БЯЛА :idea: :!:
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 юни 2012 19:45

Аз пък предлагам да им дадем Мишо и Ицето, защото щом имат шампионски амбиции, ще им трябват добри играчи :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 21:23

bianchi написа:
fena написа:
bianchi написа:Ами Какво стана с Краси Димитров ?

Кокала е предпочел Саид Ибраимов, дано да е успешен този ход.

Нещо повече да ми кажеш за тоя ? Аз си го спомням май като играч на Нафтата

Саид ще ви върши прекрасна работа, особено за "следенето" на бъдещ съперник и разузнаване на силните и слабите му страни. В този аспект беше безценен за Мъри, а освен това има и доста набито око за селекция. Преди няколко години, именно той пръв видя в Зе Соарес и Жоазиньо потенциал за да ги вземем при нас...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 06 юни 2012 22:10

"Дрийм тиима" :lol: :lol: :lol:
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 юни 2012 22:15

Ще ме извинявате, но все съм си мислил, че последният т. нар. "дриймтийм" на "Левски" беше между 1993 и 1995 година. А първият, който аз си спомням, беше на Витлачил. Това на Големия треньор от Хасково, ако беше "дриймтийм"... Та той беше такъв само за няколко месеца всъщност. Кое му беше ГОЛЯМОТО?
С футбостите, които имаше Стоилов, и обстоятелствата, които го споходиха, всеки щеше да успее. Може би подценявам успехите му, но и той много се самозабрави и ми е меко казано НЕПРИЯТЕН.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 юни 2012 22:21

Саид ще ви върши прекрасна работа, особено за "следенето" на бъдещ съперник и разузнаване на силните и слабите му страни. В този аспект беше безценен за Мъри, а освен това има и доста набито око за селекция. Преди няколко години, именно той пръв видя в Зе Соарес и Жоазиньо потенциал за да ги вземем при нас...

Зе Соареш какъв футболист беше? Леле-мале! Сакат, по - сакат, най - сакат. Поне Жоазиньо вкарваше голове, беше навсякъде по терена, а големият Зе Соареш едва го "виждаш".
Последна промяна от daniel875 на 06 юни 2012 22:22, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 06 юни 2012 22:21

fena написа:Кокала е предпочел Саид Ибраимов, дано да е успешен този ход.

Каквото от Бургас е дошло при нас, все е ставало ;)

fena написа:Левият бранител на Локо (Пловдив) Михаил Венков най-вероятно ще остане на Лаута поне за още един сезон. Това призна самият футболист пред gustonews.bg.

“Имам твърда договорка с президента Коко Динев да напусна клуба само при много добра оферта към мен. Засега има запитвания от някои клубове, но до този момент няма сериозни предложения. Със сигурност ще се появя с черно-белия екип на първата тренировка на отбора на 15 юни”, заяви бранителят.

Венков не отрече, че е имал предложение от Ботев да премине в жълто-черния тим. То му е било отправено лично от пресния спортно-технически директор на канарчетата Сашо Александров. Бранителят обаче на момента е отхвърлил предложението на Кривия, тъй като е категоричен, че ще напусне Лаута само ако премине в чуждестранен тим.

От Ботев са отправили предложение и към Христо Златински, но и оттам са получили същия категоричен отказ.
http://www.gustonews.bg/?page=article&instanceID=18642

Днес бях втрещен да го науча. Имам изключително високо мнение за футболните качества на Сашо. Знам го от дете още в Марица. Колкото до умствените му, все са ми били загадка.

С какъв ум, току що назначен директор в Ботев, първа работа, в същия миг да звъниш на Христо Златински и Мишо Венков от Локо Пловдив! Да ги забавляваш. Да ти се смее цял град. С това ли ти почва списъка за селекция!? Имаш ли въобще такъв или си караш първосигнално!? Можеш ли въобще да работиш с хора?!
"Вижте ме, аз още сега, веднага ще ви докарам двама от Локото!"
Майкооооо!

Нещо им става на тия хора, като идат там.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 06 юни 2012 22:27

Туше написа:
Днес бях втрещен да го науча. Имам изключително високо мнение за футболните качества на Сашо. Знам го от дете още в Марица. Колкото до умствените му, все са ми били загадка.

С какъв ум, току що назначен директор в Ботев, първа работа, в същия миг да звъниш на Христо Златински и Мишо Венков от Локо Пловдив! Да ги забавляваш. Да ти се смее цял град. С това ли ти почва списъка за селекция!? Имаш ли въобще такъв или си караш първосигнално!? Можеш ли въобще да работиш с хора?!
"Вижте ме, аз още сега, веднага ще ви докарам двама от Локото!"
Майкооооо!

Нещо им става на тия хора, като идат там.

Вярваш ли на тази история? Айде моля ти се, знаем си стоката, знаем как и кой е скалъпил това театро ;) ...тези които сами си пишат декларации и после си отговарят на тях и си благодарят на себе си :mrgreen:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”