Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: След 30 години Локомотив отново е на финал - СНИМКИ
И горе - долу кога да очакваме крайното решение ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Пловдив1926 написа:До преди малко имах доста интересен разговор с ръководството(не Ванко, не с шофиора на буса). Стискаме палци за Стара Загора. Герена също е вариант. За мен това са двете добри решения - Бургас е много, много лош избор. Все пак парите от билетите отиват в Лигата и не е едно и също дали ще има 5 или 10 хиляди фена на единия отбор.
Не се познавам със шофьора на автобуса

По отношение на публиката си прав - Лудогорец с един икарус публика, какви претенции да имат?!
Ама ние клуб с хиляди фенове да нямаме ясна позиция и решение къде да играем е някак си необяснимо.
По принцип би трябвало самото ни Ръководство да има мнение, без дори да се налага ние - феновете да се намесваме.
Добре, че пак сте реагирали...настъпвайте яко за Зарата. Стара Загора си е черно-бяла от край време.

- Пловдив1926
- Контакти:
Официално решението ще бъде взето на изпълкома на 19ти. До тогава ще видим какви ще ги свършим.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
"Беркут" не е лош вариант или "Хр.Ботев"........ 

IvanGit написа:"Беркут" не е лош вариант или "Хр.Ботев"........
При определени условия Лудогорец може да получи голяма подкрепа от фенове на Левски на Герена или от фенове на Черноморец в Бургас, зависи дали един от тези отбори е на 4 място, но никъде другаде не би получил по-голяма подкрепа от колкото би получил ако мачът е в Пловдив /не, че "съгражданите" много обичат Разград, но винаги са срещу нас/

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Значи чакаме . Пожелавам си Стара Загора .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Пловдив1926
- Контакти:
Стига сте писали глупости. Фенове ба Левски никога няма да подкрепят Лудогорец. А тези на Черноморец са толкова смешни дори когато подкрепят своя отбор.
Ние сме Локо Пловдив! Нямаме нужда да ни подкрепя който и да е било!
Ние сме Локо Пловдив! Нямаме нужда да ни подкрепя който и да е било!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
Иги, след като си гукате така сладко с ръководството, не може ли да подхвърлите и на кмета, да не се занимава с щуротии, да ни събира с нашите "приятелки", ами тези 50 рейса да ги напълним с 50-60 паралелки осмокласници. Да отидат и децата от дома за сираци "Мария Луиза" на мач, дай боже в София, вместо да пълним куфари и туристи, любители на морето. Чета един пък вчера барабар с жълтите такъми щял да идва.... Ще стане някоя беля... И после кметът ще си скубe косата!
Да напълним 50 рейса с деца, да им осигурим преживяване за цял живот. За 2 часа на мач на Локо, ще научат повече за любовта, лоялността и приятелството, отколкото за 20 години. Не знам, дали полицията ще позволи, обаче????
аз помня какво простотия беше '93, когато едни отидоха в Благоевград. Сулю и Пулю тръгнаха, защото всичко било безплатно... аз не отидох, но се наслушах на дивотии. Не ми се ще и при нас да станем свидетели на такава пародия!
Да напълним 50 рейса с деца, да им осигурим преживяване за цял живот. За 2 часа на мач на Локо, ще научат повече за любовта, лоялността и приятелството, отколкото за 20 години. Не знам, дали полицията ще позволи, обаче????
аз помня какво простотия беше '93, когато едни отидоха в Благоевград. Сулю и Пулю тръгнаха, защото всичко било безплатно... аз не отидох, но се наслушах на дивотии. Не ми се ще и при нас да станем свидетели на такава пародия!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
sure thing1926 написа:Иги, след като си гукате така сладко с ръководството, не може ли да подхвърлите и на кмета, да не се занимава с щуротии, да ни събира с нашите "приятелки", ами тези 50 рейса да ги напълним с 50-60 паралелки осмокласници. Да отидат и децата от дома за сираци "Мария Луиза" на мач, дай боже в София, вместо да пълним куфари и туристи, любители на морето. Чета един пък вчера барабар с жълтите такъми щял да идва.... Ще стане някоя беля... И после кметът ще си скубe косата!
Не си гукаме, а си комуникираме. Мисля, че е напълно нормално при спазването на нужната дистанция да се води диалог с ръководството на отбора. Не може да очакваме те да мислят като нас, да се сещат за всичко, което искаме ние и да го правят. Тези 50 рейса до тука са само изстрел по луната от страна на кмета. Нека видим къде ще се играе и тогава ще мислим. На мен лично ми е мечта да идем една влакова композиция специална 10 000 в Стара Загора примерно. Щото тия 50 рейса са 2500 човека. Сметни какво ще е по магистралата от коли и тн...
Пловдив1926 написа:sure thing1926 написа:Иги, след като си гукате така сладко с ръководството, не може ли да подхвърлите и на кмета, да не се занимава с щуротии, да ни събира с нашите "приятелки", ами тези 50 рейса да ги напълним с 50-60 паралелки осмокласници. Да отидат и децата от дома за сираци "Мария Луиза" на мач, дай боже в София, вместо да пълним куфари и туристи, любители на морето. Чета един пък вчера барабар с жълтите такъми щял да идва.... Ще стане някоя беля... И после кметът ще си скубe косата!
Не си гукаме, а си комуникираме. Мисля, че е напълно нормално при спазването на нужната дистанция да се води диалог с ръководството на отбора. Не може да очакваме те да мислят като нас, да се сещат за всичко, което искаме ние и да го правят. Тези 50 рейса до тука са само изстрел по луната от страна на кмета. Нека видим къде ще се играе и тогава ще мислим. На мен лично ми е мечта да идем една влакова композиция специална 10 000 в Стара Загора примерно. Щото тия 50 рейса са 2500 човека. Сметни какво ще е по магистралата от коли и тн...
Наистина влакова композиция ще е по-добре. Още помня мача с Брюж и пеенето по пътя : " Да бием Брюж, това го можем! "