КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Какъв трябва да е титулярният състав за мача с Литекс

Мнениеот Пловдив1926 » 09 апр 2012 09:24

TheUsual Suspect ще го сложим десен бек и с преорганизация ще заменим оная шматка дето си извади най-малоумния червен картон на планетата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 09 апр 2012 09:44

Пловдив1926 написа:TheUsual Suspect ще го сложим десен бек и с преорганизация ще заменим оная шматка дето си извади най-малоумния червен картон на планетата.

И RAM-a не е лош, ама някой път забравя да я подава :lol:
Рамче - пикчърс, че ще минеш пеш балкана до ловеч :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 09 апр 2012 11:53

От Черно море съм, но за този мач съм изцяло за вашия отбор. Незнам дали има значение, но според мен Локо трябва да играе тактика "умряла лисица". Много здрава защита, наситена халфова линия и най-важното в никои случай не бива да тръгвате да се надигравате в Литекс. Нека те да водят играта да диктуват темпото, но до наказателното поле. Задължително трябва да се внимава за нарушенията до нак.поле. Знаем Христо Янев на какво е способен. Огромен минус е че Танко Дяков е контузен. Невкарат ли ранен гол Литекс ще се изнервят. Според мен всички в Локо сбъркаха-трябваше да казват, че не това е най-важния мач, че е просто поредната битка. Така както направиха Миньор-уж бяха отписали мача в Ловеч, но само съдията им отне 3-те точки. Колкото до публика, знам че ще ги биете в пъти и ще станете 12-я играч. Дано и късмета да е с вас. Жалко, че ако мача се "закучи" за Гришата, съдията ще се намеси-може да е въднъж, но ще е фатално. Я дузпа ще даде, я играч ще ви изгони. На всяка цена трябва да се използва и факта че Илко Пиргов не е стабилен при силни, далечни удари. Има страхотен рефлекс, отлично пласиране и ръководене на защитата, но при далечни удари е уязвим. А в Локо има футболисти които ги умеят. Дано Здравко Лазаров да има ден. Хайде успех и ако биете като доидете във Врана след две седмици да почепите по една бира!!!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози

Мнениеот rado. » 09 апр 2012 14:57

Днес ми се обаждаха хаора,които са ходили да се записват за екскурзията и е нямало места!Имало е 5 рейса,ама били запълнени,не може ли да се осигурят още!?Не че ще ги оставим момчетата,ама... :?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 апр 2012 15:01

Абсолютни глупости. Днес започваме да пълним 4я рейс, ако 20 рейса съберем, 20 рейса ще са на Лаута. Не знам кви са тия хора, които ти ги разправят тези неща, но определено не са в час.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

action
Контакти:

Мнениеот action » 09 апр 2012 15:13

В другата тема питах за билетите ,хм и ние няколко човека ще се записване утре ,дано да има места

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 апр 2012 15:20

Какъв е въпроса за билетите? Колко пъти пиша? Защо не четете преди да пишете във всички теми един и същи въпрос!?!?!

БИЛЕТИ ИМА НА СТАДИОНА!
МЕСТА В ЕКСКУРЗИЯТА ИМА КОЛКОТО ИСКАТЕ!
БИЛЕТИ ЩЕ ИМА И В ЛОВЕЧ НА МЯСТО!

Идете и си вземете билет от Лаута да не се тъпчим две три хиляди души на касите да ги купуваме от Ловеч!

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 09 апр 2012 16:47

В сайта на ГГ, Спортлайн, "изтече" информация, че ТТ бил от Ловеч. от Исламабат, ако ще да е. Искат да плашат хората от Пловдив, че всичко е решено. Да има по-малко локомотивци в Ловеч. Точно, за да внимава ТТ трябва стадиона в Ловеч, да е пълен с майни. От днес явно, ще се отварят медийните клоаки на ГГ.
Вместо през 5 минути да питате за билетите, четете казва Славов в порталa:

"Утре вторник от 18ч.30 мин среща за хореография и организация на пътуването и мача.Който може нека да дойде на стадиона още в 12ч.За да се приготви хореографията!Още от днес работят хората на Лаута!Има още малко билети за продаване!Записването за автобусите бележи всякакви рекорди три дни преди мача!Следете съобщенията в сайта за начина на придвижване и влизане на стадиона в Ловеч!"

Такава приятна суматоха и истерия, май не е имало от първия мач с Коко, с ЦСКА в София. 2000-2500 човека на Армията. С повече само Левски са гостували там. Както и да завърши мача, Локо вече СПЕЧЕЛИ!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 апр 2012 16:54

Спортлайн беше години наред на хранилка при Гришата. Спря кранчето и минаха на заплата при Домусчиев. Може да провериш до началото на този сезон има ли една статия против Литекс в тази платена пощенска кутийка :) И какво се случи след смяната на благодетеля :)

Върни се в “Локо Пловдив”