Ежедневна тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Планове на Крушарски свързани с Рилски Спортист и Говеда

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2016 20:57

BDP1988 написа:Здравейте на всички, ще ме прощавате, че цяла тема отварям за това, но някой от Вас да знае нещо повече по този въпрос. Доколкото знам, Крушарски, има корени в село Говедарци, на местния стадион тече ремонт и се гласи, че това щяло да е лятната база на Локо Пд, а Рилски Спортист щяло да се превърне в нещо като сателит на Локомотив, като това няма да е прецедент - когато Велбъжд стана Локомотив играчите на Локомотив преминаха в Рилски Спортист в началото на века. Аз лично много не вярвам, на това, ще ми е интересно Вашето мнение!

Не знам за плановете, но Говедарци е прекрасно място и е чудесно за летни лагери. С удоволствие ходя там, когато долу се пържат на 36 градуса, вечер в Говедарци се намятат дрешки.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 19 юли 2016 03:04

BDP1988 написа:Здравейте на всички, ще ме прощавате, че цяла тема отварям за това, но някой от Вас да знае нещо повече по този въпрос. Доколкото знам, Крушарски, има корени в село Говедарци, на местния стадион тече ремонт и се гласи, че това щяло да е лятната база на Локо Пд, а Рилски Спортист щяло да се превърне в нещо като сателит на Локомотив, като това няма да е прецедент - когато Велбъжд стана Локомотив играчите на Локомотив преминаха в Рилски Спортист в началото на века. Аз лично много не вярвам, на това, ще ми е интересно Вашето мнение!

Тогава беше друго време други взаимоотношения между президентите. Какъв сателит , какви 5 лева...Крушарски няма възможност (и това ще проличи съвсем скоро) да поддържа един отбор, та камо ли и сателити...Не си мислете , че сме хванали Бог за та@аците, с Крушарски. Средностатистически български бизнесмен и до там....а само това не стига за големи успехи. Иначе в Говедарци наистина е хубаво!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 юли 2016 08:43

sin4ec написа: Не знам за плановете, но Говедарци е прекрасно място и е чудесно за летни лагери. С удоволствие ходя там ....

[offtopic]... имах си хас ТИ да не ходиш с кеф в Говедарци ..... ;) :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BDP1988
Контакти:

Мнениеот BDP1988 » 19 юли 2016 10:08

lokofan написа:

Тогава беше друго време други взаимоотношения между президентите. Какъв сателит , какви 5 лева...Крушарски няма възможност (и това ще проличи съвсем скоро) да поддържа един отбор, та камо ли и сателити...Не си мислете , че сме хванали Бог за та@аците, с Крушарски. Средностатистически български бизнесмен и до там....а само това не стига за големи успехи. Иначе в Говедарци наистина е хубаво!!!

За стадиончето в селото е сигурно, че той плаща ремонта, някъде към 250 000лв струва всичко, наистина е хубаво мястото, човекът си има корени, това обяснява защо е избрано и именно това място, но и аз смятам, че дотук е реалното, колкото до Рилски Спортист освен да им прати някой юноша (бледен) повече няма какво да се случи!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 19 юли 2016 14:50

Излиза, че най-евтиното нещо в България е да правиш футболен клуб.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 20 юли 2016 03:13

BDP1988 написа:
lokofan написа:

За стадиончето в селото е сигурно, че той плаща ремонта, някъде към 250 000лв струва всичко, наистина е хубаво мястото, човекът си има корени, това обяснява защо е избрано и именно това място, но и аз смятам, че дотук е реалното, колкото до Рилски Спортист освен да им прати някой юноша (бледен) повече няма какво да се случи!

Айде де, сигурен ли си , че тези да кажем 250000 лева са от джоба му...позволи ми да съм малко по-запознат по темата. Там са набъркани едни кметове, европейски програми и т.н. Ама както и да е . Разликата от Осана до Разпни го е много тънка...в нашия случай. Дано не съм лош пророк. Че после страстите Христолови при неградските ще ни се видят цвете!!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

От Локо събират средства за Спартак Пд в деня на юбилея си!

Мнениеот smurfcho » 20 авг 2016 15:28

Изображение
Кипи трескава подготовка около празника на Локомотив по повод 90-годишнината на клуба.

Цялото мероприятие е под мотото ,,Локомотив Пловдив за Пловдив''. Поканени са всички жители и гости на града.

Цялото това планиране на празника става по време на тежък период за един от емблематичните за Пловдив отбори. Спартак Пловдив бе закрит, и отборът няма да вземе участие в Югоизточната Трета лига. Организаторите на ,,Локомотив Пловдив за Пловдив'', в частност г-н Крушарски, добавиха в програмата за 6-ти септември приятелски мач между мъжкия отбор на Спартак Пловдив и Локомотив U19. Срещата е с начален час 16:00 часа.

Г-н Крушарски за пореден път показва, че е готов да помогне, що се касае за футбола под тепетата.

,,Гладиаторите'' ще се съберат за един последен мач. Вярваме, че това не е края за Спартак, а просто една лоша страница в книгата за пловдивския футбол.

През целия ден ще има поставени урни, където всеки, който милее за Спартак Пловдив може да дари средства за пловдивския клуб.

Локомотив за Пловдив! За пореден път се опитваме да спасим един от символите на Пловдив!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

staria
Контакти:

Само една груба съдийска грешка досега, според Бата

Мнениеот staria » 23 авг 2016 20:53

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... iga-393693?

Споделям напълно мнението на човека. Гледах около 80% от мачовете и освен засадата на папагалите, за друга груба грешка не мога да се сетя. Дано се престане с това постоянно мрънкане. Те че не са нещо особенно е ясно (съдиите), ама и цялата общественост прекалява с мрънкането около всеки тъч. Жалко, че точно ние бяхме потърпевшите от това.

kremi82
Контакти:

Re: Само една груба съдийска грешка досега, според Бата

Мнениеот kremi82 » 23 авг 2016 21:00

Като цяло съдийството в Благоевград тази събота беше силно тенденциозно.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

staria
Контакти:

Re: Само една груба съдийска грешка досега, според Бата

Мнениеот staria » 23 авг 2016 21:10

kremi82 написа:Като цяло съдийството в Благоевград тази събота беше силно тенденциозно.

Това винаги го е имало в България и ще го има и за в бъдеще, но тук става дума за груби грешки оказали влияние за резултата или развитието на даден мач.

Върни се в “Локо Пловдив”