Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Така не се играе финал пред толкова екзалтирана публика,никаква европа с такава игра.По трибуните дадохме всичко на каквото сме способни ,но за терена не съм сигурен.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- mad forest
- Контакти:
puf-paf написа:Така не се играе финал пред толкова екзалтирана публика,никаква европа с такава игра.По трибуните дадохме всичко на каквото сме способни ,но за терена не съм сигурен.
Вие сте вече в Европа! Ние ще станем шампиони и вие ще играете в Европа!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
- Пловдив1926
- Контакти:
Много ми е кеф телевизионните зрители като почнат да обясняват кой как се е чувал. Да бяхте дошли на стадиона да видите целия сектор как пее и скача пък тогава да говорите. Това представяне, на тоя стадион, с това пеене, с това хорео и с това пиро беше най-доброто нещо правено в България този сезон. Факт. Тоя сектор за мен спечели купата
Лудогорец ни победиха защото не играхме футбол след като Даксон се контузи. Това е. Да им е честита победата.

Лудогорец ни победиха защото не играхме футбол след като Даксон се контузи. Това е. Да им е честита победата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Честито на ЛУДГОРЕЦ!!!
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО СА С КУПАТА!!!
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО СА С КУПАТА!!!

-
- Контакти:
Сега ще е добре да ни подкрепите да спечелим шампионската титла 

- Пловдив1926
- Контакти:

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Жалко! Исках Локомотив да вземе купата.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
-
Честито на Лудогорец! Шампион, обаче ще бъде Цска. Те го знаят и затова се постараха в тази купа.... Феновете на Левски, да не говорят глупости за незаслужени победи. Два пъти ядоха спара и двата пъти само съдиите ги спасиха от 5-чки! Радвайте се, че Иво с куфарчета на оная банка, която уж е руска ви набута в Европа... На нормалните левскари се извинявам за забележката!
За мача. Рама като мъдър човек го е обобщил с две изречения:
"Колкото до нашата игра... същата като в мачовете с Локо Сф /в София/ и ЦСКА /в Пловдив/!!! Който е гледал тези мачове, значи е гледал и вчерашния!!!"
Аз бих добавил: С този президент, толкова!
Показахме на цяла България с тази инвазия, как се подкрепя отбор и защо Локомотив е най-популярния пловдивски отбор.
П.с. В Европа нямаме работа засега! Не ми се ще и нас да ни повдигат трактори, ТАМ да ни ПЕРАТ, да ни тъпчат Дебърцини или да боцкат ЖИЛИНИ... Когато има организация, доктрина за развитие на школа и селекция и най-вече стадион в Пловдив, тогава да мислим за Европа. Сега тези измъчени хора, да ги караме да харчат пари за път, да бягат от работа и т.н., според мен не е редно. С последната част от моето мнение, не искам да ангажирам никого!
За мача. Рама като мъдър човек го е обобщил с две изречения:
"Колкото до нашата игра... същата като в мачовете с Локо Сф /в София/ и ЦСКА /в Пловдив/!!! Който е гледал тези мачове, значи е гледал и вчерашния!!!"
Аз бих добавил: С този президент, толкова!
Показахме на цяла България с тази инвазия, как се подкрепя отбор и защо Локомотив е най-популярния пловдивски отбор.
П.с. В Европа нямаме работа засега! Не ми се ще и нас да ни повдигат трактори, ТАМ да ни ПЕРАТ, да ни тъпчат Дебърцини или да боцкат ЖИЛИНИ... Когато има организация, доктрина за развитие на школа и селекция и най-вече стадион в Пловдив, тогава да мислим за Европа. Сега тези измъчени хора, да ги караме да харчат пари за път, да бягат от работа и т.н., според мен не е редно. С последната част от моето мнение, не искам да ангажирам никого!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Честита победа на Лудогорец.Победиха ни напълно заслужено.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- blue avalanche
- Контакти:
Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур
kartago написа:Това за "кой кого надвикал", ако се гледа пред телевизора, разбира се, че е повече от смешно! Където са микрофоните там и "надвикват"! Абсолютно съм съгласен с един колега ( донякъде), че ТВ+ излъчиха мача повече от аматьорски! Малко камери, слаби оператори, толкова ли нямаше бивши футболисти от двата отбора, че се поканиха някакви си, включая един кукловод, не в кавички, а бивш президент на футболен клуб, който толкова е учавствал в далавери, че те е срам да го погледнеш, не да го слушаш! Утре ще разберем, ако наистина са натрошени седалките..........ами не им прави чест на някои от феновете на Локо Пд! В чужда къща е лесно! Иначе коментирахме и с локомотивци, абсолютно заслужен успех на "Лудогорец"! Сигурно и принудителните смени оказаха влияние, но за мен повече това беше треньорски страх или....не можа да убеди отбора си, че може да победи! След 30-а минута на терена имаше само един отбор! Този път никакво съдийство, никакви грешки, имаше малко футбол, но се игра!
Имаш нещо против "някакъв си" Ив.Тишански ли?Който коментира Бундеслигата по Евроспорт?
ПП.Коя "легенда" на Лудогорец би предложил за студиото?Че нещо ми се губят...