Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Напълно съм съгласен, че един градоначалник е трябвало да посети вашето събитие, тва не смятам че има кво да му се коментира. Ама декларацията казва много повече от тва и няма как да не отнесе някой коментар.
Някой отбори политиците сами ги търсят, други ги канят. Въпрос на електорат.
saffron написа:Абе хора.. феновете по света се чудят как да разкарат политиците , управниците и чиновниците извън футбола... а вие се натискате и ги каните на некви ваши си коледни партита.... аз като Левскар супер мн се дразня ,че тиквата постоянно говори ,че бил от Левски.. търсил спонсори и тн.... маината им на всички двулични политици... ФУТБОЛ БЕЗ ПОЛИТИКА!
Muscarin написа:
Ми върнете си Славчо тогава бе! Той е по-хубав!
the___dog написа:Да се смея ли, да плача ли? И аз не знам. Осъзнаете се малко, за какво става въпрос. Това е поредната безсмислена декларация, която пускате. Вече хората започнаха да ви приемат несериозно. Всеки човек, който гледа футбол има клубни пристрастия, неминуемо. Да примем, че Тотев е за Ботев. И какво губите от това. Някой ако има смелостта, да ми отговори на въпроса: Какво Тотев е направил повече за Ботев и по-малко за Локомотив???
Аз не мога да си спомня, нещо такова.
И какво искате от Тотев, да ви падни да колене, да си направи татус на Локомотив...
Последен въпрос, каква държавна длъжност до скоро взимаше президента на Милан???
1912 написа:Гагарин Обича Локо написа:Цялата работа беше, да дойде кирливия нов кмет и да види, какво МОГАТ да сътворят привърженици на един отбор, тласкани от ЛЮБОВТА си към него, нещо което ГРАДОУПРАВНИЦИ И НАЧАЛНИЦИ НЕМОГАТ И НЕПРАВЯТ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ! Ето това беше замисъла на декларацията.
Аз съм бесен на отношението, към тази любов към Локомотив, която никой друг прост фен в България не е показвал и правил !
Най - логичното е да си мислим всички, че властимащите им е през ***** за проекти и за всичко остнало, а само лъжат ! ТАКИВА ХОРА СА ЗА Е**Н с извинение! Всеки нормален гражданин, на който бъдат засегнати правата трябва така да реагира, така че "колеги" ..... не се пресмивайте А ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР !
Колко т*пи и прости хорица има на тоя свят БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
кво да гледа,та той е от Ботев човека.ти би ли отишъл на празник на Ботев
Muscarin написа:Vincenzo написа:Muscarin написа:Ми върнете си Славчо тогава бе! Той е по-хубав!
По-горе беше писал, че някой път е по-добре да си мълчиш, вместо да ръсиш простотии.
Еми то на вас угодия няма, тоя калпав,оня лош, тоя не става, кой става? Узунов?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта