Пловдив приема Евроквалификации за юноши

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Shadow_
Контакти:

Re: Пловдив приема Евроквалификации за юноши

Мнениеот Shadow_ » 28 авг 2011 23:29

Не знам дали всички съзнавате значимостта на тези квалификации.. Това не са просто ей така 3 мача. Това за мен е чиста пробация от страна на БФС да се види в Пловдив има ли интерес към националите (дори и юношите). Представете си какво послание можем да отпратим към БФС и София ако съберем повече хора отколкото на мачовете на представителния отбор примерно? Дали пък няма тогава да ги хване вече срам да отказват да се играят каквито и да е мачове на националите в Пловдив? Да не говорим, че и в конкретния отбор (U19) имаме и НАШИ момчета ( РАЗБИРАЙТЕ ОТ ПЛОВДИВ). Това си е една невероятна възможност според мен да покажем, че Пловдив е с класи над София откъм фенове и футболна култура. Не само това, но може и да помогне към развитието на въпроса на стадион Пловдив и бъдещшето приемане на национални гарнитури тук.

Другият вариант, който вече в тази тема очевидно се развива е да се изпокараме като селяни както винаги, да не отидем на мача и да пропилеем всичко.. Или не дай си боже да отидем и да се изпотрепем там и да се изложим в цяла Европа :evil:

Това което мисля, че трябва да се направи аз е да се съберат 2та фенклуба и да обсъдят какво може да се направи по въпроса, защотото едва ли ще ни се отвори друга такава възможност в следващите 10 години ( ако се спазва традицията досега ). Примрено да се определят сектори за 2те агитки, да се ограничат максимално фенските пристрастия ( да не се прекалява със знамена,песни и фен артикули като цяло и за 2те агитки ). Ей такива простички неща, които ще направят тази идея възможна. Максимално трябва да се намали напрежението повреме на мачовете и т.н.. Но има време да се доизмислят тези неща, просто нахвърлих няколко идеи. Въпроса е да се направи контакт между 2та фен клуба и да се започне 'работа' по този въпрос.

Нека покажем, че Пловдив заслужава да е домакин на подобни мачове :!:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 29 авг 2011 13:21

В допълнение на МНОГО ТОЧНО казаното от Shadow_ ще кажа, че много хора очакват представянето ни като фенове, имено в тези мачове на юношеските ни национали, за да кажат "видяхте ли ги майните... тръгнали иначе да искат националния стадион да е там"... Това разбира се ще е при един провал от наша страна... Но като гледам как тук една голяма част не иска да вземе участие дори в ДИСКУСИЯ, за да не би някой да сметне, че видиш ли това е "първа крачка" към "лубофф" с "жълтИтИ" /буфИрИтИ/, аз лично вече виждам как "кибиците" вече доволно потриват ръце, за да "омаскарят" една подобна инициатива с изграждането на ВТОРИ /да не кажа и "ПЪРВИ" - като избор/ национален стадион в Пловдив!!!

т.е. ПИЧОВЕ!!! Стегнете се малко бе майна... Толкова ли е трудно да стигнем до някакво споразумение, според което да няма провокации между нас и всички заедно да подкрепим националният ни юношески отбор... Сигурен съм, че ако успеем да изградим нещо такова сега... с това ще "заразим" доста хора, пъ' било то и не само от Пловдив и региона, и при следващи такива мачове да дойдат още хора... просто всеки истински фен на тази игра иска да бъде част от футболен мач, на който има истинска атмосфера! И в крайна сметка... да припомним основното, за което стана въпрос в тези два поста.... едно добро представяне от наша страна имено в тези мачове, ще помогне много за каузата "Национален стадион в Пловдив"... Според мен от нас си зависи!!!
Изображение

Потребителски аватар
lokomotiv1926
Контакти:

Мнениеот lokomotiv1926 » 29 авг 2011 14:25

Няма лошо да се мислят и нови песни, но мисля, че от много години имаме готови, които веднага да се запеят от народа! Мисля, че може да се сглоби един много добър текст в подкрепа на националите ни не само по футбол, но и други спортове от някои възрожденски песни като "Боят настана". Подкрепям идеята и за ползването на част от песента "Пътнико свиден"(Че на света е България само една, една нашата мила родна страна). От тези два варианта може да се сглоби един и да се запее от публиката. Трябва да побързаме, защото наближават отговорни изяви на спортистите ни!
http://vbox7.com/play:8a5ee4cb
http://vbox7.com/play:7f75523d

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 29 авг 2011 16:20

Аз си взимам знамето и отивам на стадиона. Фенските пристрастия си ги оставям в къщи (не е трудно- не се изисква колосална сила). Ако нещо се измисли за пеене- добре и ще се присъедия да дерем заедно гърла за младите лъвчета. Ако не... заприличваме на селските трупи във Враца, гара Мездра и Ловеч.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 авг 2011 21:58

Съгласен съм с Shadow,Plovdivram и Labros. Предполагам,всеки има трибагреник в къщи,да го взима /който няма,да си купи/ и да идва на стадионите без обичайните клубни атрибути.Дайте да направим нещо свястно и запомнящо се.Временно,за тези три мача на Националния отбор, да се "изключим" от омразата,съперничеството...от всичките "умотворения",изписвани в този и други форуми денонощно.Няма да е лесно - и от двете страни има хора с крайни убеждения и виждания.Обаче не е невъзможно.Да покажем това,което постоянно твърдим,а именно - ПЛОВДИВ е запазена Футболна марка :!: Дали ще успеем да направим нещо за стадион Пловдив...едва ли,като се има предвид малоумието и меркантилноста на БФС и родните ни политици...Но сме длъжни да опитаме.Ако не друго - да подкрепим Националния отбор :!: След това,особено догодина,когато ,може би, Ботев ПД ще влезе в "А "група, ще имаме достатъчно време за Дербита,ще имаме възможност да се псуваме,биеме,да пишем пак квото си искаме и т.н. ;) т.е. пак ще влезем в обичайното си русло :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 02 сеп 2011 12:49

След мача на младежите срещу холандците снощи,треньорът Мадански загатна желанието му за мачове в Пловдив и Стара Загора.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 02 сеп 2011 13:28

Всички на стадионите! Няма "ваши" и "наши". Целта наистина е да се събере максимален брой публика за тези квалификации. Фенските пристрастия - преди и след мачовете на младежите. Не съм поглеждал във форумните секции на Ботев, може и там да има тема като тази. Ако не, то нека се направи. Честно казано нямам търпение да дойдат въпросните мачове.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 03 сеп 2011 03:46

Искам да ви кажа, че се връщам сега от България - Англия и искам да ви кажа, че Англичаните се изсипаха към 4,5 к на нац. стадион и надвикаха българската публика. Много жалко е положението с подкрепата в София!
По едно време пак всичко се обърна на левски-цска. Едните псуваха по футболистите, по стоичков, наричаха хората в отсрещния сектор турци, просто гнусна и срамна много СРАМНА работа. Вярвам, че други които са били на мача, ще споделят това мнение.
Искам в Пловдив да бъдем един пример, за фенска култура за каузата на националната ни идентичност и идея !
МОЛЯ ВИ!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 сеп 2011 10:23

Гагарин Обича Локо
Искам да ви кажа, че се връщам сега от България - Англия и искам да ви кажа, че Англичаните се изсипаха към 4,5 к на нац. стадион и надвикаха българската публика. Много жалко е положението с подкрепата в София!
По едно време пак всичко се обърна на левски-цска. Едните псуваха по футболистите, по стоичков, наричаха хората в отсрещния сектор турци, просто гнусна и срамна много СРАМНА работа. Вярвам, че други които са били на мача, ще споделят това мнение.
Искам в Пловдив да бъдем един пример, за фенска култура за каузата на националната ни идентичност и идея !
МОЛЯ ВИ!

И аз много се надявам, но като гледам какъв ни е БГ манталитета е много вероятно най-малката провокация от някоя от двете страни да доведе до същата "картинка"... точно затова е необходим един вид някакъв "официален" призив от страна на фен клубовете и самите клубове, за ТОЛЕРАНТНОСТ и НИКАКВИ ПРОВОКАЦИИ НА КЛУБНА ОСНОВА по време на тези мачове...

Иначе... наистина е МНОГО "СЕЛСКО" поведението на феновете ни по време на международни срещи... то не са с нищо предизвикани освирквания на националните химни на другите страни... то не са глупави скандиарния... абе.... не незнам.... в последните 20 години всичко върви стремоглаво надолу и най-вече културата ни...
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 03 сеп 2011 16:03

plovdivram написа:Гагарин Обича Локо
МОЛЯ ВИ!

И аз много се надявам, но като гледам какъв ни е БГ манталитета е много вероятно най-малката провокация от някоя от двете страни да доведе до същата "картинка"... точно затова е необходим един вид някакъв "официален" призив от страна на фен клубовете и самите клубове, за ТОЛЕРАНТНОСТ и НИКАКВИ ПРОВОКАЦИИ НА КЛУБНА ОСНОВА по време на тези мачове...

Иначе... наистина е МНОГО "СЕЛСКО" поведението на феновете ни по време на международни срещи... то не са с нищо предизвикани освирквания на националните химни на другите страни... то не са глупави скандиарния... абе.... не незнам.... в последните 20 години всичко върви стремоглаво надолу и най-вече културата ни...

Как да стане това? Имам впредвид това, че да се договорят фен клубовете ?
Кога ще е първта предстояща квалификация на младежите? Как някой обикновен човек като мен примерно
дори и 2ма да са 3ма да променят нещата, като няма желание нито от едната нито от другата страна?
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”