Лишиха Локомотив Пловдив от домакинство
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Los Che
- Контакти:
Re: БФС - за едни майка, за други мащеха
всичките БФС-та по всичките земни кълбета имат същото отношение към извънстоличните отбори. 

Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- bigbonusprize
- Контакти:
dunavfc написа:Майните,винаги с някакви комплекси към София,все едно София не е в България,а Турция ебати...Наказанието ви е абсолютно справедливо,друг е въпроса вече,че за такова нещо никога няма да накажят Левски или ЦСКА.
Аре бе, справелдиво. Ловешките като целиха футболистите ни, с каквото можеха, що не ги наказаха? Много пресилено наказание. Една глоба само е далеч, по реално...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Пак ти казвам. Говори с факти. И аз мога да кажа, абе ти имаш егати долното минало, такива работи си правил, че ти се чудя как спиш спокойно. Айде почвай да спориш...
Какво имаш против отбора на народа? Вярно, не е като комунистическо отроче с петолъчка, но и се гордеем, че не е!
Поне знаем коя година ни е основан клуба

ПП[offtopic]Нямам нищо лично към феновете на ФК Левски, никога съм нямал, ние сме едни и същи хора и трябва да се уважаваме поне заради страста си към футбола. Но някои от тях много обичат да се правят на луди, а такива аз немога да уважавам, съжалявам.[/offtopic]
YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
Че и ние знаем - 1914. Това, че мустакис се чуди с какви глупости да се занимава, си е негов проблем. Ние имаме истинска история, истинска любов. Нашите бащи/дядовци не са ги водели под строй, докато са били в казармата, да ни пълнят стадиона!
За последен път ще ти кажа, говори с факти или мълчи! Защото ако си говорим за на кой какво му е позволено, то на вас ви е най-позволено...
За последен път ще ти кажа, говори с факти или мълчи! Защото ако си говорим за на кой какво му е позволено, то на вас ви е най-позволено...
dunavfc написа:Майните,винаги с някакви комплекси към София,все едно София не е в България,а Турция ебати...Наказанието ви е абсолютно справедливо,друг е въпроса вече,че за такова нещо никога няма да накажят Левски или ЦСКА.
Така като си тръгнал,ще кажеш,че и към Русе имаме комплекси! Я по-полека.Не става дума за избиване на комплекси,става дума,че всичко свързано със София се толерира.А това,че София не е България е ясно! Време е и софиянци да го разберат!
няма смисъл да се карате защото БФС са неандерталци.ние всички сме фенове на нашите НИ любими отбори.аз лично много са ми симпатични миньор,пирин,локо/сф/,славия,черно море,черноморец,ботев/враца/,цска,спартак...може би пропускам някой отбор.
само че аз истински се радвам на ЛЕВСКИ И ЛОКО /ПД/
"левски" локо все едно на ч.......та у г......зо.
да сте живи и здрави всички фенове на БЪЛГАРСКИ отбори.
само че аз истински се радвам на ЛЕВСКИ И ЛОКО /ПД/
"левски" локо все едно на ч.......та у г......зо.
да сте живи и здрави всички фенове на БЪЛГАРСКИ отбори.
bigbonusprize написа:Че и ние знаем - 1914. Това, че мустакис се чуди с какви глупости да се занимава, си е негов проблем. Ние имаме истинска история, истинска любов. Нашите бащи/дядовци не са ги водели под строй, докато са били в казармата, да ни пълнят стадиона!
Абе ти нормален ли си, целият ви клуб е пълен с агенти от ДС, а ти имаш наглоста да ми говориш за дядо ми, който бил воден под строй на стадиона, аре у лево бе!!! НЕЧУВАНА наглост!!
Последна промяна от crap на 24 авг 2011 11:50, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Левски предни сезони хвърляха бутилки и нападаха хора в ложите- с/у Литекс и Локо София. Познайте дали ги наказаха 

- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:Абе ти нормален ли си, целият ви клуб е пълен с агенти от ДС и имаш наглоста да ми говориш за дядо ми, който бил воден под строй на стадиона, аре у лево бе!! Сигурно и баща ми така е ходил на мачове, с пистолет опрян в тила?! Нечувана наглост!!!
Отричаш, че при създаването ви, са карали военните да пълнят стадиона ли? Сигурно ще кажеш, че комунистите не са прибирали в запаса футболистите, за да играят при вас. Които в последствие ви стават звезди? Значи не познаваш историята на собственият си отбор!
Целият ни клуб бил пълен с Агенти на ДС.

bigbonusprize написа:crap написа:Абе ти нормален ли си, целият ви клуб е пълен с агенти от ДС и имаш наглоста да ми говориш за дядо ми, който бил воден под строй на стадиона, аре у лево бе!! Сигурно и баща ми така е ходил на мачове, с пистолет опрян в тила?! Нечувана наглост!!!
Отричаш, че при създаването ви, са карали военните да пълнят стадиона ли? Сигурно ще кажеш, че комунистите не са прибирали в запаса футболистите, за да играят при вас. Които в последствие ви стават звезди? Значи не познаваш историята на собственият си отбор!
Целият ни клуб бил пълен с Агенти на ДС.Цели двама
Я питай баща ти, не е ли бил агент на ДС?
Я питай и бащата на съседа. Да ти преподам ли малко история на комунизма и как са се вършели тогава работите...
Не, не, ти наистина си много нагъл. Нямам намерение да си губя времето с теб.
YA GUNNERS YA