Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2011 17:10

Морски, гледай малко по-отгоре на нещата приятелю, няма смисъл да подскачаш като ощипан на всяко изречение, за твоя отбор. Боксьорчето хубаво го е казал, че ако искаме в тройката да влизаме, купи да взимаме трябва да бием средняшките отбори. А Черно Море си е точно такъв отбор - средняшки, от средата на таблицата. Да не би всяка година да сте в тройката, че чак да се обиждаш? Не казвам, че ние сме Манчестър - хубаво е човек да гледа обективно на нещата, защото иначе стават комични ситуации.

Чакай сега малко. Ти също подскачаш като ощипан всеки път като се спомене нещо за твоя отбор. И естествено, че ще подскачам като се изказват глупости без грам покритие. Ти също неведнъж си го правил и с право! Първо ние , ако сме средняшки отбор вие откога станахте гранд ? Айде малко да гледаме реално, а не във висините. Вие освен титлата през 2004, когато имаше доста съмнения за уредени мачове, какво сте постигнали. Уважавам ви, но айде да не прекаляваме какво ще кажете, а? Ние имаме 3 сезона в последните 5 години в Европа, а вие? Отделно, че играхме два финала за купата, а вие дори полуфинал не стигахте :) ... Последните години все сме пред вас, ние, ако сме средняци за вас не ми се мисли тогава? ! Може да говорите каквото искате, ваше право е, но то е толкова нереалистично. Например нашия потребител сагитариус смята вас за средняци, плажен отбор и още какви ли не думи, това си е негово мнение. Вие скачате на него , а когато вие кажете нещо нереално не оставяте друг да оспори? Реално погледнато средняци са например Видима и Пирин! Така, че дай да не говорим излишни приказки без покритие... В исторически план също не сте пред нас ;)
За съдийската домакинска подкрепа също не мисля, че ми е несериозно мнение. То се вижда последните не знам вече колко мача как си взимате срещите срещу нас примерно. Аз съм гледал със собствените си очи сумаси срещи в които са ви подпирали по презумция защото мача се играе във Варна. Някак си не си ти човека, който ще определя "сериозността" на твърдения споделяни от хиляди хора. Просто не си чак такъв футболен капацитет, съжалявам, че ти го казвам.

Някак си не си ти човека, който да казва, че има поглед и едва ли не сме били отбор със съдийска помощ ;) Понеже аз си знам отбора знам кога са ни рязали и подкрепяли и го гледам доста по-често от теб, нали? Добре, нас във Варна ни подпирали, ами вас в Пловдив нима не ви подпират? Само не ми казвай, че не е така :lol: И като си казал А , кажи и Б иначе е само клевета- дай конкретни примери кога са ни подпирали във Варна в мач с вас? Миналата година си ви бихме напълно резонно! Отделно, че нас във Варна толкова са ни порязвали, че няма накъде повече.... Да не изброявам хиляди случаи. Така, че мнението ти да, несериозно е! Ами и ти не си футболен капацитет, несериозно е да се вземаш за такъв. И кои са тези хиляди хора :lol: Айде пак глупсоти... Или ти си питал хиляди хора?
За грубостта и симулацията - едно е целия отбор да рита като магарета, друго е когато Здравко е фаулиран в наказателното да предпочете да падне вместо да довърши атаката. Някак си пак извърташ по детски нещата, ние може да ритаме ама пък Здравко пада за дузпи. Е виж, това сравнение е несериозно, малко тип крокодила по дълъг и е или зелен.

Айде да не рита целият отбор като магарета, какво ще кажеш, а! И Здравко не пада само когато е фаулиран, доста често си симулира, но аз да твърдя, че сте симулативен отбор? Ами Вие почнахте и продължавате да ги извъртате, но някак си си затваряш очите за всичко което касае твоя отбор и не ти е удобно! Примери има както от едната, така и от другата страна...

Колкото до качествата на футболистите ви няма лошо да вярваш, че и 11те на терена заслужават да играят в Барселона. Личното ми убеждение е,че само 3-4 от играчите ви притежават добри качества. Може и да бъркам, не съм треньор на националния, но все пак - отново лично мнение и не си ти човека, който ще ми го промени или характеризира.

Чакай сега, ти извърташ много нещата! Къде съм казвал, че и 11 те ни футболисти са качествени, хеле пък, че са за Барселона например? Аз знам много по-добре от теб в моя отбор кой е качетсвен и кой не! Кой се рита и кой не се рита... Имаме големи резачки 3-4 вече ги споменах имаме и качествени играчи. Или ти твърдиш, че вашите 11 всичките са от Меси нагоре? Ти също не си човека, който ще промени моето лично мнение! Друг е въпроса доколко твоето и моето мнение е базирано на достатъчен поглед и е истина! ?
За финал ще те помоля да се ограничиш с напътствия стил "Айде да запазим уважението между двете публики без да се изхвърляме излишно какво ще кажеш, а?". Тях може да ги запазиш за раздела на Черно Море. Тук има уважение към всички отбори, към всички публики и ако погледнеш дискусията ще видиш, че ти си единствения, който се напряга.

За раздел Черно Море не се бой, аз си знам там какво, кога и как да използвам. Но не виждам тук такова отношение. Не ми казвай какви думи да използвам ;) Както и аз не го правя спрямо теб! Уважението включва да не се дават квалификации този отбор какъв бил и онзи какъв бил на базата на 2-3 играчи, гледани в 3-4 мача! Понеже, ако някой в раздел Черно Море ви каже, че сте плажен отбор или симулативен ще си получи санкцията, докато тук какви ли не ни изкараха- едва ли не, че сме най-грубия отбор на света :lol: И къде се напрягам? Айде не се опитвай да вкарваш неща, които грам не са истина? Дори предложих да пийнем по бира с всеки от вас.... Стига си преиначавал нещата! Но да ми определяте отбора с лъжливи квалификации - без. Както и ти не оставяш твоя отбор и не би го оставил да бъде определен така.
Наистина за последно ще ти кажа, че уважение между двете публики си има от доста време и то няма нищо общо с тия форумчета, поле за изява на толкова много хора с по 2 мача в година. Та мисълта ми е, че с хората от Черно Море сме изпили толкова бира, водка и бърбън, в толкова ситуации сме били от едната страна на барикадата, че няма как написаното от някой анонимко във форума на Гонг да повлияе върху уважението и отношенията между публиките.

Мен ли визираш с това анонимко само уточни? :shock: Иначе за бирите, това си е така и го казвам от личен опит... Точно заради това ме учуди, че тук някои ни определят с какви ли не думи :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2011 17:16

Boksiorcheto написа:
Морски, мой човек си, но сте си средняшки отбор, както сега, така и винаги сте си били такъв, с изключение на леки проблясъци преди няколко години ;). Нямам нищо против вас, наротив много сте ми симпатични и както ти каза Пловдив 1926, това че съм написал истината няма да развали многогодишното приятелство между двете агитки. Ако ти приемаш нещата толкова навътре, това си е твой проблем, но немисля, че когато казвам истината се стремя да те обиждам, даже напротив ;).

Пич, какво значи средняшщки отбор? Вие какъв сте? Всяка година ли се борите за 3 място? Имахте както нас сумати сезони в Б група, отделно, че последните години имахте само един- два сезона в който да сте преди нас... Тогава вие какъв отбор трябва да сте? Отделно, че ние имаме и в миналото няколко четвърти места, едно трето, няколко финала за купата на съветската армия, тогавашната купа на България, имаме големи играчи и имена излезли от нашата школа, велики мачове с Аякс и Нотингам, в последните 10 години имаме две шести, две пети места, едно трето, два финала за купата, три участия в Европа? Вие какво повече имате? Станахте шампион и пак като нас едно трето място. Иначе другите са същите- две шести места, имате едно пето, няколко седмо и т.н... Това е несериозно което го говорите, ама много несериозно! Все едно вас да ви наречем средняшки отбор..... :shock: Това което казваш каква истина е? Това не е истината! Средняшки отбор сме били в два периода - 90 те когато за малко да фалираме(тогава и Вие бяхте в Б и бяхте средняшки отбор) и през 70 - те години.... 60 - те години сме били сред най-силните в България, отделно, 80 -те пак сме имали голям отбор! Новия век сме все в челните 5-6 отбора.... Не мога да ви разбера, честно... Говорите някакви неща, които не са истина, а твърдите, че са :? За това се ядосвам...
Последна промяна от MORSKI на 28 фев 2011 17:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 фев 2011 17:22

Чакай сега малко. Ти също подскачаш като ощипан всеки път като се спомене нещо за твоя отбор. И естествено, че ще подскачам като се изказват глупости без грам покритие. Ти също неведнъж си го правил и с право! Първо ние , ако сме средняшки отбор вие откога станахте гранд ? Айде малко да гледаме реално, а не във висините. Вие освен титлата през 2004, когато имаше доста съмнения за уредени мачове, какво сте постигнали. Уважавам ви, но айде да не прекаляваме какво ще кажете, а? Ние имаме 3 сезона в последните 5 години в Европа, а вие? Отделно, че играхме два финала за купата, а вие дори полуфинал не стигахте :) ... Последните години все сме пред вас, ние, ако сме средняци за вас не ми се мисли тогава? ! Може да говорите каквото искате, ваше право е, но то е толкова нереалистично. Например нашия потребител сагитариус смята вас за средняци, плажен отбор и още какви ли не думи, това си е негово мнение. Вие скачате на него , а когато вие кажете нещо нереално не оставяте друг да оспори? Реално погледнато средняци са например Видима и Пирин! Така, че дай да не говорим излишни приказки без покритие... В исторически план също не сте пред нас

Не говоря "глупости" нито са без грам покритие. Това са наблюдения лични, които много мои приятели споделят. Сто човека пишат тук, че Морето са груб отбор, ти го определяш като глупости без покритие?

Да те питам, някъде да съм споменал, че Локомотив е гранд? Не виждам да съм твърдял такова нещо. Видима и Пирин са опашкари борещи се за оставане всяка година. Вие сте си точно средняшки отбор, който от време на време я през купата я през първенството играе евротурнири. Пак ти казвам, погледни реално на нещата, и освен това НИКЪДЕ не твърдя, че ние сме гранд. За историята на футбола давай да не подхващаме темата, че отидоха 100 страници.

Някак си не си ти човека, който да казва, че има поглед и едва ли не сме били отбор със съдийска помощ ;) Понеже аз си знам отбора знам кога са ни рязали и подкрепяли и го гледам доста по-често от теб, нали? Добре, нас във Варна ни подпирали, ами вас в Пловдив нима не ви подпират? Само не ми казвай, че не е така :lol: И като си казал А , кажи и Б иначе е само клевета- дай конкретни примери кога са ни подпирали във Варна в мач с вас? Миналата година си ви бихме напълно резонно! Отделно, че нас във Варна толкова са ни порязвали, че няма накъде повече.... Да не изброявам хиляди случаи. Така, че мнението ти да, несериозно е! Ами и ти не си футболен капацитет, несериозно е да се вземаш за такъв. И кои са тези хиляди хора :lol: Айде пак глупсоти... Или ти си питал хиляди хора?

Аха, ти си знаеш отбора. Аз знам, че последните мачове ни биете със съдийска помощ и с огромни дози късмет. Може да са ви порязвали срещу Левски и ЦСКА, чак такъв фен не съм ви за да гледам и тези мачове, но срещу нас - моля те. Аз не се взимам за футболен капацитет - споделям ти неща, на които съм ставал свидетел и съм видял с очите си. Нищо и никакви приказки не могат да променят мнението ми по тези въпроси.

Айде да не рита целият отбор като магарета, какво ще кажеш, а! И Здравко не пада само когато е фаулиран, доста често си симулира, но аз да твърдя, че сте симулативен отбор? Ами Вие почнахте и продължавате да ги извъртате, но някак си си затваряш очите за всичко което касае твоя отбор и не ти е удобно! Примери има както от едната, така и от другата страна...

Още веднъж - от мачовете които съм гледал оставате впечатлението на изключително груб отбор. Независимо дали ти харесва или не.

За анонимковците визирах някои наши и ваши, които не си мерят приказките във форумите, а реално не могат да изказват такива мнения, най вече за публиката на другия...

Пак ти казвам, имам си мнение изградено от личен опит и го споделям, явно се споделя от доста хора. Няма смисъл да натрапваш своето при положение, че всеки има очи и може да си извади изводите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2011 17:37

Не говоря "глупости" нито са без грам покритие. Това са наблюдения лични, които много мои приятели споделят. Сто човека пишат тук, че Морето са груб отбор, ти го определяш като глупости без покритие?

Твоите приятели не са представителна извадка ;) Мои приятели казаха и то доста, че титлата ви 2004 е купена, това значи ли, че е таква? Може и да е такава, но ти до утре ще отричаш, нали? Тогава какво се чудиш защо аз отричам неща, които не са доказани и не отговарят на истината спрямо моя отбор?
Да те питам, някъде да съм споменал, че Локомотив е гранд? Не виждам да съм твърдял такова нещо. Видима и Пирин са опашкари борещи се за оставане всяка година. Вие сте си точно средняшки отбор, който от време на време я през купата я през първенството играе евротурнири. Пак ти казвам, погледни реално на нещата, и освен това НИКЪДЕ не твърдя, че ние сме гранд. За историята на футбола давай да не подхващаме темата, че отидоха 100 страници.

Като не сте гранд, значи и вие сте средняшки отбор, попнеже като изключим ерата на Жоро Илиев реално нямате кой знае какви успехи повече от нас- освен една спечелена титла и две четвърти места повече.... Вие по-често ли играете в евротурнирите от нас? Че не се сещам....? Ами не, не играете - тогава? Аз съвсем реално гледам на нещата ние, ако сме средняци и вие трябва да сте такива!? Средняк за мен е отбор, който веднъж на 20 години прави нещо.... Да, ама ние не веднъж, а няколко пъти в последните 5 правим нещо....

Аха, ти си знаеш отбора. Аз знам, че последните мачове ни биете със съдийска помощ и с огромни дози късмет. Може да са ви порязвали срещу Левски и ЦСКА, чак такъв фен не съм ви за да гледам и тези мачове, но срещу нас - моля те. Аз не се взимам за футболен капацитет - споделям ти неща, на които съм ставал свидетел и съм видял с очите си. Нищо и никакви приказки не могат да променят мнението ми по тези въпроси.

Не говори общи приказки, ами дай конкретика- дай да я видя къде е тази съдийска подкрепа и дозата късмет? Понеже и аз мога да кажа, че в Пловдив все ни биете с доза късмет и съдийска помощ.... :lol: Ти си имаш мнение, но не значи , че то отговаря на истината! Сега и аз мога да си създам някакво мнение за мачовете ни с вас в Пловдив, стой та гледай, ама истина ли ще е ! Чакам конкретика за това как ни подпирали срещу вас?
Още веднъж - от мачовете които съм гледал оставате впечатлението на изключително груб отбор. Независимо дали ти харесва или не.

Ами мачовете които си гледал явно са твърде малко и още нещо- ти си гледал само изявите на дадени футболисти, които са груби и си си направил някакво заключение което на теб ти е удобно, но това не значи, че целия отбор е такъв! Още по-малко, че сме груб тим.... Казвам го за 100 път, да има груби играчи, но са 3-4 не повече!?
За анонимковците визирах някои наши и ваши, които не си мерят приказките във форумите, а реално не могат да изказват такива мнения, най вече за публиката на другия...

Такива някой обръща ли им внимание изобщо извън форума? Просто аз паля тук, наистина, но то се изказаха какви ли не глупсоти по адрес на моя отбор... Попринцип гледам да съм максимало обективен и ти казвам - да , имаме груби играчим, но това не значи, че отбора е груб, да имало е мачове в които са ни удряли по едно рамо съдиите, но нима на вас не са го правели? Това не значи, че сме съдийски отбор- такива са Левски, ЦСКА, донякде и Локо София! И на домакините винаги се помага малко или много - на вас също се е помагало :)

Пак ти казвам, имам си мнение изградено от личен опит и го споделям, явно се споделя от доста хора. Няма смисъл да натрапваш своето при положение, че всеки има очи и може да си извади изводите.

Аз не натрапвам мнение, напротив! Защитавам своето и отбора си понеже имам доста по-сериозни наблюдения върху моя отбор... Ако някой изкаже някакво мнение за твоя отбор, което не е вярно не се прави 100% ще реагираш като мен, че и по-остро! И си го правил! Иначе и моето мнение се споделя от доста мои пзонати, а и от хора във форума, така, че сме квит :lol: Отделно, че всеки си прави изводите както на него му е удобно и това далеч не значи, че изводите му са правилни, нали така!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 фев 2011 17:41

Няма смисъл да палиш :) Ти имаш мнение за нашия отбор, което аз няма как да променя с писане тук. Аз имам мнение за вашия, който ти също няма да промениш.

Да си вземем една бутилка Джак, да седнем в трите лъва и да говорим мъжката докато стигнем до единодушие. Само мача да не изпуснем :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2011 17:42

since1926 написа:Аааа Боксинг евала за текста брат, супер луд е.

Колкото по темата. Според мен ще победим, но първия гол ще бъде труден. Морски ние не сме литнали в облаците но и да сме го направили има защо. Не знам дали си виждал как играе Локомотив но в момента отбори ни е с класи над вас. Не можеш да сравняваш играта на отбор на Пловдив с вашата...

Ще поживеем, ще видим, Ако ни биете честно и с игра ще ви поздравя, но ако вземем, че ви бием какво ще говорите :? Реално разликата между нас и вас е 4 точки, за какви средняшки отбори говорим тогава, за какви 5 лева...
Иначе нашата игра, че е далеч от това което бяхме 2008 е така, но взехме 1-2 класни попълнения и живот и здраве ще заприличаме на отбор.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2011 17:43

Пловдив1926 написа:Няма смисъл да палиш :) Ти имаш мнение за нашия отбор, което аз няма как да променя с писане тук. Аз имам мнение за вашия, който ти също няма да промениш.

Да си вземем една бутилка Джак, да седнем в трите лъва и да говорим мъжката докато стигнем до единодушие. Само мача да не изпуснем :mrgreen:

[offtopic]Така е, ако идваш към Варна драсни едно ЛС да се разберем за по бира или нещо друго най-после. И Жоро може да дойде, да му попея малко :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 фев 2011 17:45

[offtopic]Ако ще пееш няма да пътувам!!![/offtopic]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 фев 2011 18:55

Тежък мач ! Победа за Локомотив Пловдив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 28 фев 2011 19:05

Нямаме шанс тъй като съдия ще е Генов :evil:

Върни се в “Локо Пловдив”