Морски, гледай малко по-отгоре на нещата приятелю, няма смисъл да подскачаш като ощипан на всяко изречение, за твоя отбор. Боксьорчето хубаво го е казал, че ако искаме в тройката да влизаме, купи да взимаме трябва да бием средняшките отбори. А Черно Море си е точно такъв отбор - средняшки, от средата на таблицата. Да не би всяка година да сте в тройката, че чак да се обиждаш? Не казвам, че ние сме Манчестър - хубаво е човек да гледа обективно на нещата, защото иначе стават комични ситуации.
Чакай сега малко. Ти също подскачаш като ощипан всеки път като се спомене нещо за твоя отбор. И естествено, че ще подскачам като се изказват глупости без грам покритие. Ти също неведнъж си го правил и с право! Първо ние , ако сме средняшки отбор вие откога станахте гранд ? Айде малко да гледаме реално, а не във висините. Вие освен титлата през 2004, когато имаше доста съмнения за уредени мачове, какво сте постигнали. Уважавам ви, но айде да не прекаляваме какво ще кажете, а? Ние имаме 3 сезона в последните 5 години в Европа, а вие? Отделно, че играхме два финала за купата, а вие дори полуфинал не стигахте
За съдийската домакинска подкрепа също не мисля, че ми е несериозно мнение. То се вижда последните не знам вече колко мача как си взимате срещите срещу нас примерно. Аз съм гледал със собствените си очи сумаси срещи в които са ви подпирали по презумция защото мача се играе във Варна. Някак си не си ти човека, който ще определя "сериозността" на твърдения споделяни от хиляди хора. Просто не си чак такъв футболен капацитет, съжалявам, че ти го казвам.
Някак си не си ти човека, който да казва, че има поглед и едва ли не сме били отбор със съдийска помощ
За грубостта и симулацията - едно е целия отбор да рита като магарета, друго е когато Здравко е фаулиран в наказателното да предпочете да падне вместо да довърши атаката. Някак си пак извърташ по детски нещата, ние може да ритаме ама пък Здравко пада за дузпи. Е виж, това сравнение е несериозно, малко тип крокодила по дълъг и е или зелен.
Айде да не рита целият отбор като магарета, какво ще кажеш, а! И Здравко не пада само когато е фаулиран, доста често си симулира, но аз да твърдя, че сте симулативен отбор? Ами Вие почнахте и продължавате да ги извъртате, но някак си си затваряш очите за всичко което касае твоя отбор и не ти е удобно! Примери има както от едната, така и от другата страна...
Колкото до качествата на футболистите ви няма лошо да вярваш, че и 11те на терена заслужават да играят в Барселона. Личното ми убеждение е,че само 3-4 от играчите ви притежават добри качества. Може и да бъркам, не съм треньор на националния, но все пак - отново лично мнение и не си ти човека, който ще ми го промени или характеризира.
Чакай сега, ти извърташ много нещата! Къде съм казвал, че и 11 те ни футболисти са качествени, хеле пък, че са за Барселона например? Аз знам много по-добре от теб в моя отбор кой е качетсвен и кой не! Кой се рита и кой не се рита... Имаме големи резачки 3-4 вече ги споменах имаме и качествени играчи. Или ти твърдиш, че вашите 11 всичките са от Меси нагоре? Ти също не си човека, който ще промени моето лично мнение! Друг е въпроса доколко твоето и моето мнение е базирано на достатъчен поглед и е истина! ?
За финал ще те помоля да се ограничиш с напътствия стил "Айде да запазим уважението между двете публики без да се изхвърляме излишно какво ще кажеш, а?". Тях може да ги запазиш за раздела на Черно Море. Тук има уважение към всички отбори, към всички публики и ако погледнеш дискусията ще видиш, че ти си единствения, който се напряга.
За раздел Черно Море не се бой, аз си знам там какво, кога и как да използвам. Но не виждам тук такова отношение. Не ми казвай какви думи да използвам
Наистина за последно ще ти кажа, че уважение между двете публики си има от доста време и то няма нищо общо с тия форумчета, поле за изява на толкова много хора с по 2 мача в година. Та мисълта ми е, че с хората от Черно Море сме изпили толкова бира, водка и бърбън, в толкова ситуации сме били от едната страна на барикадата, че няма как написаното от някой анонимко във форума на Гонг да повлияе върху уважението и отношенията между публиките.
Мен ли визираш с това анонимко само уточни?