Патрик Огунсото
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Патрик Огунсото
Ми той и Ричард Еромонигбе изглеждаше 100-годишен.Истината е че няма друг освен майката им да каже на колко години са.С всички тъмнокожи винаги ще има съмнение.Важното е да върши работа.Ако не друго поне изглежда по-млад от Роже Мила. 

"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Има една приказка за лисицата и гроздето............!!!! Неква всички си я припомнят добре и да не отварят подобни теми,защото такива теми според мен са несериозни,меко казано!!! Това са комплексарщини и нищо повече!.............
Тук става въпрос за футболист а не за топ модел!

Последна промяна от fire на 30 яну 2011 22:27, променено общо 1 път.
fire написа:Има една приказка за лисицата и гроздето............!!!! Неква всички си я припомнят добре и да не отварят подобни теми,защото такива теми според мен са несериозни,меко казано!!! Това са комплексарщини и нищо повече!.............
К'ви комплексарщини бе човек?

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- to6kata1912*
- Контакти:
И на мен ми прилича на 40 годишен 

Като знам на колко е Здравко Лазаров тоя прилича на негов дядо.
[center]
[/center]

Стар, стар, ама ще ви бие на джитбол 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Поне на 33 години е новата перла на Локо Пд. Знаете как се процедира в Африка..ражда се детето.....и едва, когато се срещне някакъв свещеник или евентуално държавен служител му се издава кръщелно....паспорт и тн.... именно затова винаги са толкова напред в юношеските и младежките формации . Е как няма играят 17 годишни срещу 23
....

batbozho написа:Ми той и Ричард Еромонигбе изглеждаше 100-годишен.Истината е че няма друг освен майката им да каже на колко години са.С всички тъмнокожи винаги ще има съмнение.Важното е да върши работа.Ако не друго поне изглежда по-млад от Роже Мила.
За някои футболисти годините са без значение. Великите Стенли Матюз, Динко Дерменджиев и гореспоменатият Роже Мила (примери - още много) на 40 играеха също толкова силно, колкото и на 25. Може пък момчето да се окаже добро - не се подвеждайте от външния му вид.
Gil-galad написа:fire написа:Има една приказка за лисицата и гроздето............!!!! Неква всички си я припомнят добре и да не отварят подобни теми,защото такива теми според мен са несериозни,меко казано!!! Това са комплексарщини и нищо повече!.............
К'ви комплексарщини бе човек?![]()
![]()
![]()
Просто попитахме защото ни се струва странно....ся на може да се отрече че изглежда доста възрастен
Ми понеже гледам,че имаш нет,поне на 100 места има официална информация за този футболист!!!!!!!! Години,отбори,голове и т-н! Трябва ли да се отварят такива теми,и как да не изглеждат комплексарски след като и невръстно дете може да се сдобие с иформация за деден играч без да отваря теми! Това имам в предвид!
-
- Контакти:
Човек никога не може да бъде сигурен с годините на хората от тази раса,но този има впечатляваща голова визитка.А и се надявам треньорският щаб добре да си е отварял очите,преди да са му предложили да подпише.Е,предстои да разберем:)