Измами и неправди в българският футбол
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue SASHO77
- Контакти:
Re: Измами и неправди в българският футбол
Къква е статистиката м/у Ботев и Локо във всички изиграни помежду им мачове- питам е така за инфо и не се заяждам с никой!!! Както виждате съм фен на друг отбор, а пък и ваще изобщо не ме итересуват,просто ми е интересно. Благодаря предварително!!!
САМО ЛЕВСКИ
- Plovdiv1926
- Контакти:
Много лесно може да разговаряш!!!!!!
[КАЖЕТЕ ЯСНО И ТОЧНО КАК ТАКА ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ В Б ГРУПА КАТО ЛИЦЕНЗА НА ХРИСТОЛОВ Е ОТНЕТ, А ВИЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЯМАТЕ/НЕ ИСКАТЕДА ИМАТЕ НИЩО ОБЩО С НЕГО?
Отговори на този въпрос без да се занимаваш със странични неща и да се чудиш как да се изсулиш от темата и от неудобния въпрос. ДО СЕГА НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЕ Е ОТГОВОРИЛ!!!!
[КАЖЕТЕ ЯСНО И ТОЧНО КАК ТАКА ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ В Б ГРУПА КАТО ЛИЦЕНЗА НА ХРИСТОЛОВ Е ОТНЕТ, А ВИЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЯМАТЕ/НЕ ИСКАТЕДА ИМАТЕ НИЩО ОБЩО С НЕГО?
Отговори на този въпрос без да се занимаваш със странични неща и да се чудиш как да се изсулиш от темата и от неудобния въпрос. ДО СЕГА НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЕ Е ОТГОВОРИЛ!!!!
В името на Пловдив от 1926г. насам!

- Irish stout
- Контакти:
Botev fur immer написа:Irish stout написа:Botev fur immer написа:Щом ти,като вожд на сбирщината плюеща по Ботев Пд не си разбрал за какво иде реч след толкова подробно разясняване от не един човек тук какво остава за останалите?Видно е по профанските ти правописни грешки,че не си далеч от пасмината чиито вожд си ти...
Ми айде обясни за какво иде реч според теб. Щото според мен иде реч за следното - събрали се ято проскубани папагали, изгонени от най-големния кафез, да събират още проскубани папагалчета, че да ги пуснат във втория по големина кафез. Ама всички знаем, че най-проскубаните папагалчета ги пускат само в най-малките кафези, които ги има по селца и паланки само. Като загладите малко перото, може и в някой по-голям да ви пуснат, ама засега не.
Много бяхте ербап, че ще почнете от окръжните, ама нещо идеализма ви се изпари като 500 лева на месец от Св. Димитър Чудотворец от Крумово.
Как да разговаряш с човек "ухаещ" на изпражнения,който си мисли,че е миризма на ирландски дъб?
Приемам го, че нямаш честен отговор, а позицията ви е продиктувана от задни мисли, което не е изненада.
А сега моля, ВЪН!

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Botev fur immer хората са казали, че с лош човек можеш да се разбереш, но с ПРОСТ - никога!
Това е причината с теб да не може да се води дискусия!По темата ще пишеш ли, и ще отговаряш ли на въпросите, които Айриш ти зададе, или ще обясняваш кой бил вожд, и кой на какво ухаел?!
Вероятно не, понеже си тъп като гъзъ на слона!
Това е причината с теб да не може да се води дискусия!По темата ще пишеш ли, и ще отговаряш ли на въпросите, които Айриш ти зададе, или ще обясняваш кой бил вожд, и кой на какво ухаел?!
Вероятно не, понеже си тъп като гъзъ на слона!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 01 юни 2010 14:00, променено общо 1 път.

blue SASHO77 написа:Къква е статистиката м/у Ботев и Локо във всички изиграни помежду им мачове- питам е така за инфо и не се заяждам с никой!!! Както виждате съм фен на друг отбор, а пък и ваще изобщо не ме итересуват,просто ми е интересно. Благодаря предварително!!!
90
31 Botev Plovdiv
24 Draws
35 Lokomotiv Plovdiv
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Plovdiv1926
- Контакти:
Не бягайте от неудобния въпрос:
В името на Пловдив от 1926г. насам!

-
- Контакти:
харесва ли ви ,или не Ботев без Христолов ще го има.
всичко си е законно,но ходи го обяснявай на хора с дефект в главите и мозък в ногите .
Журналиста явно е старо познато лице с мушната дзурла в скута на Селяка,който с нежни вопли му пълни главата.
всичко си е законно,но ходи го обяснявай на хора с дефект в главите и мозък в ногите .
Журналиста явно е старо познато лице с мушната дзурла в скута на Селяка,който с нежни вопли му пълни главата.
- Irish stout
- Контакти:
джони написа:blue SASHO77 написа:Къква е статистиката м/у Ботев и Локо във всички изиграни помежду им мачове- питам е така за инфо и не се заяждам с никой!!! Както виждате съм фен на друг отбор, а пък и ваще изобщо не ме итересуват,просто ми е интересно. Благодаря предварително!!!
никой не може да ти каже с точност.в момента черно-белите ибрикчии и шамани опитват да присвоят историята на спортклуб,парчевич и т.н клубове с ясната цел да натрупат някоя и друга победа повече над Ботев.но от друга страна не припознават велбъжд,защото са яли голям пердах от нас и това ще влоши статистиката им.
Боже, колко мъка има по този свят. Ние и сега си имаме повече победи над вас, в случай че не знаеш. И нищо не присвояваме. Няма начин да присвоиш нещо, което така или иначе си е твое, нали?

друго си е да искаш държавна подкрепа за неоснователните ти искания.

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- blue SASHO77
- Контакти:
loko2004 написа:blue SASHO77 написа:Къква е статистиката м/у Ботев и Локо във всички изиграни помежду им мачове- питам е така за инфо и не се заяждам с никой!!! Както виждате съм фен на друг отбор, а пък и ваще изобщо не ме итересуват,просто ми е интересно. Благодаря предварително!!!
90
31 Botev Plovdiv
24 Draws
35 Lokomotiv Plovdiv
И на теб мерси!
САМО ЛЕВСКИ
- Irish stout
- Контакти:
toni petrov написа:харесва ли ви ,или не Ботев без Христолов ще го има.
Бе нека си го има бе, никой не ви отрича правото. Въпросът е на цената на какво.
Много сте силни на приказки, когато имате държавата зад гърба си. Ама ако зависи само от вас, на две магарета сено не можете да разделите.