За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот Yellow major » 18 апр 2010 18:24

Пич, нашия стадион е построен 1961 година ,като в тази дейност са взели участие както феновете така и футболистите от отбора( вчера ако си гледал посещението на Prime minister Bojko Borisov на стадиона щеше да разбереш ,че дори и Чико е работил два дни с лопатата). Питай Зума дали е копал на вашия?
Ако да сигурно за това му падна трибуната!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 18 апр 2010 18:25

staria написа:
Yellow major написа:Били ли са Зума и Гочо офицери от ЖП войски и получавали ли са държавна заплата като офицери от БА?
Просто сте неграмотни момчета и не помните, но все още имате шанс да ги попитате.

Момче, ти си кандидат за мозъчен байпас май, а? Като си толкова подготвен, ще ми обясниш ли, какво е това животно ЖП войски? Бях чувал за строителни, военно-морски, военно-въздушни, артилерия, пехота... , ама ЖП войски???? Може би е трябвало да ходят на война с влак?

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА -НАПРАВО МУ ГО ЗАБИ В КУХАТА ЖЪЛТА КРАТУНА ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2010 18:26

SHYNE
за кой е машеха ? не ви ли дадоха стадиона на концесия вече ? това че славчо бил казал че общината щяла да оправи залата въпреки че ме съмнява какво лошо има ?
пак издребнявате ....

Какво значи да "издребняваме" бе майна.... Към момента КОНЦЕСИЯТА на Лаута не е подписана от страна на Коко Динев, което означава, че НЕ Е ФИНАЛИЗИРАНА... Но почвам да се сещам защо токова много Славчо натискаше да се финализира... :lol: http://www.plovdivsport.com/144267.html ..... Явно точно това е била целта... Да се "измият" ръцете от евентуалната сегашна реакция от страна на Локомотив?!!!... т.е. да се каже... "Е?!! Какво мрънкате?!... Налу ви дадохме стадиона на концесия?!".... И нямаше да има наистина нищо лошо.... АКО!!! Общината бе казала... "Дадохме на Локомотив (Спартак, Марица) толкова и толкоа средства... сега за Ботев сме предвидели толкова!!!"...

Ето това е.... Още повече... Наско Узунов и Славов задават и още няколко въпроса свързани с помощта на Общината за Ботев... Отношение, на което, ще се съгласиш не се радват останалите клубове в Пловдив!!!
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 18 апр 2010 18:27

staria написа:
Yellow major написа:Били ли са Зума и Гочо офицери от ЖП войски и получавали ли са държавна заплата като офицери от БА?
Просто сте неграмотни момчета и не помните, но все още имате шанс да ги попитате.

Момче, ти си кандидат за мозъчен байпас май, а? Като си толкова подготвен, ще ми обясниш ли, какво е това животно ЖП войски? Бях чувал за строителни, военно-морски, военно-въздушни, артилерия, пехота... , ама ЖП войски???? Може би е трябвало да ходят на война с влак?

Има Google малоумнико ,питай спокойно!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 апр 2010 18:29

staria написа:

А бе чувало е момчето за жепейци,ама от къде да знае,че те бяха подразделение на СВ /Строителни войски/.А "под шапката" на ГУСВ/Главно управление на строителни войски/, беше Славия Сф.Същите Строителни войски си бяха към БНА,които бяха подчинени на МНО /Министерство на отбраната/т.е БКП.Уж бивш армеец, "майор",а да не знае основни неща... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2010 18:33

не не :) plovdivram с това няма как да се съглася , историята с вашата концесия започна далеч преди ние да мечтаем да се отървем от селския , следователно изобщо никой не е мислил даже за стадиона . защо е нужно до такава степен да се облъчвате не знам .... Коко не искал да я подпише , оки дайте да видим защо не иска да я подпише . явно човека изобщо не прави планове за бъдеще ...
Разговаряхме по въпроса. Трябвало му малко време да помисли и да се консултира с юристите си. Няма причина да се откаже, а и 35-годишната концесия е доста атрактивна и за ПФК-то", коментира заместник-кметът по спорта Георги Титюков пред репортера на Plovdiv24.bg.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://www.plovdivsport.com/144267.html#ixzz0lSyteCYK
8-)

и веднага реши че това е пъкления план на жълтите :)
рамче коментар и за това те моля братле :
"Президентът Константин Динев не може да се справи сам с целия този проект. Видя се, че сам човек не може да изпълни проект за нов стадион - както на стадион "Пловдив", така и по други стадиони в България. За това ще търсим помощ от общината и държавата, като след няколко дни ще се срещна и с Бойко Борисов, който лично ме увери, че може да помогне", заяви Атанас Узунов.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/156987.html#ixzz0lT1oniCq

пожелавам ви от все сърце държавата да ви помогне ..... знам че това може да ви се струва странно ..
Последна промяна от SHYNE на 18 апр 2010 18:48, променено общо 2 пъти.
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 апр 2010 18:35

staria написа:

Имаше войска към Министерството на транспорта, която беше от вида КЕЧ.Занимаваха се главно с транспортно строителство.Служил съм една година като откоминдирован.3 месеца бях на магистрала "Тракия" между Ихтиман и Мирово, а след това в Сестримо, на удвояването на жп пътя София-Пловдив.Е, там повече давахме наряд, тези, които бяхме от бойните поделения.Та има някакво такова понятие-ЖП войски, макар и не съвсем точно.

Има и Инженерни войски, но надали всички войници там са били, или са инженери, нали?Или артилерията и пехотинците сами си строят понтонните мостове и переправите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 18 апр 2010 18:42

Aбе момчета защо си тормозите мозъците, имаше ЖП войски и те бяха част от БА, точка!
За какво ми говорите или пишете нова история на БА ,както написахте и нова история на Локо и Спортклуб????
Четете, това ,че не сте били родени не е оправдание да не знаете историята си!

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 18 апр 2010 18:44

http://www.helpos.com/archive/preview-w ... index.html

Специално за стария :) И за моя форумен любимец Айриша - нали ние само говорим без да знаем, а вие сте с фактите :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 апр 2010 18:47

Кашчей написа:
staria написа:

Имаше войска към Министерството на транспорта, която беше от вида КЕЧ.Занимаваха се главно с транспортно строителство.Служил съм една година като откоминдирован.3 месеца бях на магистрала "Тракия" между Ихтиман и Мирово, а след това в Сестримо, на удвояването на жп пътя София-Пловдив.Е, там повече давахме наряд, тези, които бяхме от бойните поделения.Та има някакво такова понятие-ЖП войски, макар и не съвсем точно.

Има и Инженерни войски, но надали всички войници там са били, или са инженери, нали?Или артилерията и пехотинците сами си строят понтонните мостове и переправите?

Модератора отгоре ви го обясни най-добре. Ти разлика между войска и подразделение на КЕЧа правиш ли? Аз да. Най/вероятно горецитирания не е ходил и войник де, ама ... Както и да е. Няма да се учудя на папагалите, ако след 5 години вземат да твърдят, че сами са си построили стадиона(щом Чико 2 дена с лопата е работил), а ние галениците на властта сме чакали само на готово. Интересно защо техния беше построен 20 години преди нашия? Сигурно Чико с лопатата го е вдигнал?

Върни се в “Локо Пловдив”