birabecks написа:ilian12 написа:Ако толкова искате да има дерби, то се молете тогава да има сделка в Ботев, но тогава вероятността да вземете нещо рязко намалява. Сигурни ли сте, че искате тежко дерби или по-скоро победа над необиграни младоци?
Искаме здраво Дерби.Нека да победи по-добрия,ако загубим,няма да е голяма трагедия.Ако ви бием,ще го направим във ваше присъствие,а не като последния път.Не знам защо сред феновете на Ботев,битува мнението,че ето виждате ли,всички "буфери" стискат палци да няма сделка...Явно на жълтите фенове,особено по-младите,тази версия е много удобна.Да се поддържа омразата,"градските легенди" за "кръвните врагове" и т.н.Познавам много наши фенове,естествено ,не от най-младите,които псуват Селския не по-малко от вас.Няма нищо по-хубаво от това,да има два силни Пловдивски отбора.Това го знае всеки трезвомислещ човек и не знам защо си правите изводите от това,което се пише по форумите.Ако се следва логиката на форумните войни...ами ние ще се изтрепем по улиците бе,майна.Не знам кой кво бачка, но аз лично работя в един офис с двама "чорбари",двама "папагали",три "говеда" и един "паламуд"...Вярно,в София,но всеки от вас,в Пловдив,няма начин,да не работи с колега от "другия лагер".И като се има предвид,че в Пловдив всеки афишира открито пристрастията си към любимия отбор...би трябвало да стават търкали през 5 минути...Така че,пожелавам ви успех със сделката и най-после да си ходим на мачовете и да се псуваме като нормални хора 90 мин
След това - живота продължава.
Това е мъжка приказка.