А ти за сериозен ли се смяташ като ми цитираш тва от 1936-та (междудругото това с ЖСК или Спортклуб, щото ако е второто ШЪ МЪ ИЗВИНЯВАШ ). И казах големи боища, а не кварталните мелета.
Да... Абсолютно сериозно го заявявам... И да за СПОРТКЛУБ става въпрос!!! И в случая незнам за какво ДЪ ТЪ ИЗВИНЯВАМ!!!

Както казах въпрос на виждания и за да го потвърдя ще цитирам вашия Едуард Ераносян в интервюто му за книгата "Футболните битки за Пловдив":
"И като състезател срещите с Ботев не съм ги усещал по-особено... Пловдивчанин съм, но това дерби не ми е било много на сърце. За мен винаги по-голямата тръпка е да се изправя срещу тъй наречените грандове. Тези двубои нямат нищо общо с мачовете с Ботев. Вярно и нашето дерби има изключителен заряд, става празник... Но с Ботев и да загубиш и да победиш - отзвукът е много по-малък, несравним с това, което съм изжевявал срещу двата най-силни отбора от София."
Ами това си е негово ЛИЧНО мнение... докато при вас е нещо съвсем друго... И това "СЪВСЕМ ДРУГО" е нещо, което ни "пеете" от има-няма 4-5 години... Преди това НИКОГА не е имало съмнение КОЕ Е ДЕРБИТО ЗА ПЛОВДИВЧАНИ!!! Колкото СЕГА обаче да твърдите друго!!!
silverbg
А защо повече Левски?! Ами защото Левски е отбора на София и традициите ни срещу тях са по-силни, датиращи още от 1929г.
Би ли ми казал от 1924-та год. до създаването на "А" група колко мача имате с "Левски" Сф за държавното първенство и за купата?!
silverbg
И рамче, твой проблем си е щом смяташ, че като смятатаме че мача с Левски ни е по-тръпка, го правим за да унижим вас или нещо подобно. В голяма заблуда си, ако смяташ, че света се върти около вас.
Не...