На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Мнениеот plovdivram » 19 окт 2009 21:57

silverbg
А ти за сериозен ли се смяташ като ми цитираш тва от 1936-та (междудругото това с ЖСК или Спортклуб, щото ако е второто ШЪ МЪ ИЗВИНЯВАШ ). И казах големи боища, а не кварталните мелета.

Да... Абсолютно сериозно го заявявам... И да за СПОРТКЛУБ става въпрос!!! И в случая незнам за какво ДЪ ТЪ ИЗВИНЯВАМ!!! :lol: И можеш ли да ми кажеш КОЛКО ГОЛЕМИ са вашите "Орлов мост" и "Велико Търново", че ги представяш като едва ли не неща, които са инспирирали филми като "Грийн стрийт хулиганс"!!! Че ние пък да не би да имаме по-малки схватки с ЦСКА!!! Само, че пак няма да чуеш от нас да си мислим, че ЗАРАДИ два-три по-големи боя между феновете и някаква по-успешна ДОМАШНА серия срещу същият отбор то ТЕ СА НИ ГОЛЕМИЯТ СЪПЕРНИК!!! :lol: :lol: :lol: СМЕШНО Е!!!

Както казах въпрос на виждания и за да го потвърдя ще цитирам вашия Едуард Ераносян в интервюто му за книгата "Футболните битки за Пловдив":

"И като състезател срещите с Ботев не съм ги усещал по-особено... Пловдивчанин съм, но това дерби не ми е било много на сърце. За мен винаги по-голямата тръпка е да се изправя срещу тъй наречените грандове. Тези двубои нямат нищо общо с мачовете с Ботев. Вярно и нашето дерби има изключителен заряд, става празник... Но с Ботев и да загубиш и да победиш - отзвукът е много по-малък, несравним с това, което съм изжевявал срещу двата най-силни отбора от София."

Ами това си е негово ЛИЧНО мнение... докато при вас е нещо съвсем друго... И това "СЪВСЕМ ДРУГО" е нещо, което ни "пеете" от има-няма 4-5 години... Преди това НИКОГА не е имало съмнение КОЕ Е ДЕРБИТО ЗА ПЛОВДИВЧАНИ!!! Колкото СЕГА обаче да твърдите друго!!!

silverbg
А защо повече Левски?! Ами защото Левски е отбора на София и традициите ни срещу тях са по-силни, датиращи още от 1929г.

Би ли ми казал от 1924-та год. до създаването на "А" група колко мача имате с "Левски" Сф за държавното първенство и за купата?!

silverbg
И рамче, твой проблем си е щом смяташ, че като смятатаме че мача с Левски ни е по-тръпка, го правим за да унижим вас или нещо подобно. В голяма заблуда си, ако смяташ, че света се върти около вас.

Не... :lol: Аз не смятам, че "света се върти около нас"!!! Аз просто /поне си мисля, че е така/ стоя твърдо на земята и не се опитвам да игнорирам нещата, които не ми харесват и повтаряйки си постоянно, че те не са пред очите ми да твърдя, че те не съществуват! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 окт 2009 22:13

staria написа:
silverbg написа:А ти за сериозен ли се смяташ като ми цитираш тва от 1936-та (междудругото това с ЖСК или Спортклуб, щото ако е второто ШЪ МЪ ИЗВИНЯВАШ :) ). И казах големи боища, а не кварталните мелета.

А ще ни обясниш ли, защо ШЪ ТЪ ИЗВИНЯВА? Или отричаш пряката връзка Спортклуб -> Локомотив?

А уж ние сме гледали да сменяме темата. :) То връзка няква има, въпроса е колко е пряка. Интересно ми, ако жп-йците се бяха смляли щяха ли да влезнат в "черните хроники" на дербито?! :)

рамче, как хубаво принези нещата до "ЗАРАДИ два-три по-големи боя между феновете и някаква по-успешна ДОМАШНА серия срещу същият отбор то ТЕ СА НИ ГОЛЕМИЯТ СЪПЕРНИК!!!" :)

До 97 статистиката ни с Левски в А група беше 33 победи за нас срещу 41 за Левски. Ебати домакинската серия. :lol: Вие колко имате?! До преди няколко годинки бяха 9. Ами коя е най-голямата домакинска загуба на Левски?!

А колко са ви победите над ЦСКА междудруто, че ми е интересно кво толкова са "страдали" срещу вас?

http://img236.imageshack.us/img236/5867/stats01wp2.png

Колкото до мачовете преди А група, официалните до преди 44 са поне 5. 29 финал за титлата.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 окт 2009 22:27

А "Велико Търново" и "Орлов мост" са си част от нашия си български "грийн стрийт". Ама спирам до тук по тези въпроси, защото със сигурност не съм от хората, които могат да говорят за това. Само ще пусна едно интервю с дърто говедо по тези неща, това към хора които разправят, че говедата не знаели за дербитата с нас.

http://e-vestnik.bg/4058
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 окт 2009 22:29

silverbg написа:
staria написа:
silverbg написа:А ти за сериозен ли се смяташ като ми цитираш тва от 1936-та (междудругото това с ЖСК или Спортклуб, щото ако е второто ШЪ МЪ ИЗВИНЯВАШ :) ). И казах големи боища, а не кварталните мелета.

А ще ни обясниш ли, защо ШЪ ТЪ ИЗВИНЯВА? Или отричаш пряката връзка Спортклуб -> Локомотив?

А уж ние сме гледали да сменяме темата. :) То връзка няква има, въпроса е колко е пряка. Интересно ми, ако жп-йците се бяха смляли щяха ли да влезнат в "черните хроники" на дербито?! :)

рамче, как хубаво принези нещата до "ЗАРАДИ два-три по-големи боя между феновете и някаква по-успешна ДОМАШНА серия срещу същият отбор то ТЕ СА НИ ГОЛЕМИЯТ СЪПЕРНИК!!!" :)

До 97 статистиката ни с Левски в А група беше 33 победи за нас срещу 41 за Левски. Ебати домакинската серия. :lol: Вие колко имате?! До преди няколко годинки бяха 9. Ами коя е най-голямата домакинска загуба на Левски?!

А колко са ви победите над ЦСКА междудруто, че ми е интересно кво толкова са "страдали" срещу вас?

http://img236.imageshack.us/img236/5867/stats01wp2.png

Колкото до мачовете преди А група, официалните до преди 44 са поне 5. 29 финал за титлата.

Така като ти гледам статистиката с нас имате най-равностоен баланс, от един град сме, но дербито ви е с Левски!!! Интересно ми е, как би го нарекъл някой професионален психолог това нещо?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 окт 2009 22:43

Може ли друг отбор в България да се похвали с положителен баланс от мачовете си с Левски при домакинските мачове срещу този отбор!Въпреки разрухата при селяка 10 години още имаме положителен баланс при домакнствата си срещу Левски!За това става дума!
Изображение
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 19 окт 2009 22:45

vhpvhp написа:Човека по-горе го е обяснил - мачът Ботев - Локомотив Пд никога няма да бъде мачът на сезона за БОТЕВ. Само местното дерби... Формата е временна , но класата на БОТЕВ е вечна - мерило за нея не са напъните на лаутци да си избиват комплексите по рождение ,срещу по-именития Пловдивски отбор... За БОТЕВ винаги , във всички времена , най-ценна ще бъде победата срещу ЛЕВСКИ. Точка.

Този пост олицетворява всички ботевисти.Надменни и ароганти,с голямо самочувствие за себе си и отбора си.Никога не сте били реалисти.Най-лошо да хвърчиш,хвърчиш и изведнъж да осъзнаеш,че всъщност падаш надолу към морето.Душата на локомотивеца е далеч по-човечна!Винаги сме били самокритични и винаги сме били реалисти,никога не сме хвърчали във въздуха и това може да се обясни с исторически факти-по-голямата част от феновете на Ботев са били по-богатите хора,но не тези с голямо сърце,а снобите,генералите и т.н.,докато Локомотив е бил и е отбора на обикновения човек.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 19 окт 2009 22:47

Относно темата - ако сделката се провали ще го бойкотираме.Но това за вас едва ли има значение. :)

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 19 окт 2009 23:00

BPFC1912 написа:Относно темата - ако сделката се провали ще го бойкотираме.Но това за вас едва ли има значение. :)

Има значение.В такъв случай дано да се състои тая сделка.Щото ако не си дойдете на Колизеума, става кофти.Не ми се гледа "Птицекланица 2" ;)
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 окт 2009 23:06

Alternative написа:Може ли друг отбор в България да се похвали с положителен баланс от мачовете си с Левски при домакинските мачове срещу този отбор!Въпреки разрухата при селяка 10 години още имаме положителен баланс при домакнствата си срещу Левски!За това става дума!

Даааа...."разрухата при Селския" се отразява само на "баланса" ви с нас... :roll: Лошо :( Добре,че ни ви пука от тези мачове - важни са ви мачовете с "Левски"...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 окт 2009 23:14

silverbg
А уж ние сме гледали да сменяме темата. То връзка няква има, въпроса е колко е пряка. Интересно ми, ако жп-йците се бяха смляли щяха ли да влезнат в "черните хроники" на дербито?!

:) ... Знаеш ли кое е смешното?! Че говорш за нещо с насмешка, което уверявам те е много по-лесно да бъде доказано, отколкото това, което ти си мислиш, че е ПРАВО!!! :) Звучи ти объркано, но е ФАКТ!!! Факт, който вие така и не набрахте смелост да "опровергаете" открито, а предпочитате "партизанската война":)...

silverbg
А "Велико Търново" и "Орлов мост" са си част от нашия си български "грийн стрийт". Ама спирам до тук по тези въпроси, защото със сигурност не съм от хората, които могат да говорят за това. Само ще пусна едно интервю с дърто говедо по тези неща, това към хора които разправят, че говедата не знаели за дербитата с нас.

http://e-vestnik.bg/4058

Това определно не и моята тема, но статии подобни на тази, само че за ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ в подобни издания има още от средата на 90-те... Ама много такива има!!!! Дай да я оставим тази тема, че отиваме много далеч от сериозността!!!

silverbg
До 97 статистиката ни с Левски в А група беше 33 победи за нас срещу 41 за Левски. Ебати домакинската серия. Вие колко имате?! До преди няколко годинки бяха 9. Ами коя е най-голямата домакинска загуба на Левски?!

Ама НЕ ЗАБРАВЯЙ ние нямаме притенции да имаме съперничество с някой измежду тези отбори... Имам предвид съперничество, което да определяме като ГОЛЯМОТО ни такова!!!

Иначе... ОК!!! Вие си мислите, че имате основание затова!!! ОК... Ваш си избор!!! Хубаво е тогава обаче да си го и отстоявате това... Да очакваме ли тогава, че на ДЕРБИТО няма да има ХОРЕОГРАФИЯ като тази, която направихте срещу ВТОРИЯ в класацията ви - ЦСКА... Предполагам, че и интереса към мача ще е ДВОЙНО по-малък и вместо 10 000 ще има само 5 000, защото останалите /'дето няма да дойдат/ ще са от "онова поколение", 'дето Локото им е през 'уя... :lol: ...Евентуална победа в този ОБИКНОВЕН мач ще бъде като победа над Монтана, която ще бъде забравена още след 100-ия метър от стадиона... а... ако все пак загубите... то ще е от сорта на "голяма работа... важното е да бием Левски или ЦСКА"!!! :) :lol: ... или то това поколение не беше като "онова"... то сега е друго!!! :lol:

Ако ме разбираш правилно... далеч съм от мисълта да омаловажавам каквито и да са ваши успехи!!! Те са си ваши и никой неможе да ви ги отнеме!!! Това, което ми се искаше е да бъдете малко по-честни, но като гледам вие сте си точно такива.. т.е. честни!!! ОК... ДЕРБИТО ви ВИНАГИ е било с Левски и ЦСКА, а за нас "комплексираните буфери" то е с ВАС... или по друг начин казано според вас нещата седят така - "всеки иска да дели мегдан с по-големите от него"!!! :) ОК... Така е!!! :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”