Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Зума и компания празнуват 35 години от историческото 7:3 над

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 сеп 2009 14:53

Alternative написа:
AREA BIANCONERA написа:Alternative, ти си изперкал папагал с промит мозък.По-тъп от теб в тоя форум не съм срещал.Така че, нашите момчета да спрът да ти обръщата внимание, защото с ненормалници не може да се спори.Като оздравееш тогава пак може да пишеш, но до тогава, тихо.

Дай ми някакви заключения щом съм тъп и с промит мозък?Явно интелектуалното ти ниво е доста ограничено и като гледам всяка втора дума ти е псувня или обида!Нали знаеш,че е най-лесно да се обижда и псува!

Абе, ти оспами цялата тема и обиждаш феновете от Пловдив по-най-наглия начин и продължаваш да пишеш глупости.Значи наистина ще излезнеш някой н :roll: , щом не виждаш какво си направил.Ами пускай си статистиките за "великия ти обор" във жълтия си форум, ,що избиваш комплекси тук.Пиши си там с твоите приятелки, как ще ни биете с по 5,6,7 на нула.Ние тук ще си пишем каквото си искаме и както си искаме за нашия отбор.Разбра ли вече или наистина си тъп. :o
пс.Айде Славията или нашето момче, малко да поразчисти тук, че много се размърдя на курник.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 15:53

Ммм никой не съм обидил,това,че съм написал някои епитети го правя за да защитя мнението си,но не и с омраза!Има разлика!Можеш да прочетеш колко от твоите хора,включително и ТИ, имате обиди към Пловдивският гранд :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 10 сеп 2009 16:30

Alternative написа:Ммм никой не съм обидил,това,че съм написал някои епитети го правя за да защитя мнението си,но не и с омраза!Има разлика!Можеш да прочетеш колко от твоите хора,включително и ТИ, имате обиди към Пловдивският гранд:)

А,ние утре играем финал в Шампионска лигаИзображение
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 10 сеп 2009 16:43

Alternative написа:Ммм никой не съм обидил,това,че съм написал някои епитети го правя за да защитя мнението си,но не и с омраза!Има разлика!Можеш да прочетеш колко от твоите хора,включително и ТИ, имате обиди към Пловдивският гранд :)

Ах аграра може да обижда наричайки обидите епитети, а него като му кажат някой "епитет", подскача като ощипана мома. Колко сте нищожни, просто си нямате понятие.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 18:12

staria написа:
Alternative написа:Ммм никой не съм обидил,това,че съм написал някои епитети го правя за да защитя мнението си,но не и с омраза!Има разлика!Можеш да прочетеш колко от твоите хора,включително и ТИ, имате обиди към Пловдивският гранд :)

Ах аграра може да обижда наричайки обидите епитети, а него като му кажат някой "епитет", подскача като ощипана мома. Колко сте нищожни, просто си нямате понятие.

Е...и злобният буфер!Нали знаеш,че селяка Д.Х е фен на вашият отбор...направи си изводите кой е селският отбор и кои псуват като селяни!Малко ще ти е трудно да го направиш,защото си селяк!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 сеп 2009 18:25

Alternative написа:Малко ще ти е трудно да го направиш,защото си селяк!

Само като ти чета мненията и ми ставаш ясен. :(
Ние ако сме "селяци", значи ти трябва да си от някой катун или от някое гето. :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 19:49

drughi написа:

Ние ако сме "селяци", значи ти трябва да си от някой катун или от някое гето. :shock:

Ами вие сте и катун на гето :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 сеп 2009 21:07

Alternative написа:
drughi написа:

Ами вие сте и катун на гето :lol:

Кои "вие" ? Може ли малко по-конкретно ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 сеп 2009 21:45

Темата стана пълна каша,защото се включиха много от вашите които взеха да обиждат...аз бях добронамерен,и спорът беше интересен най-вече с plovdivram...но както и да е...грешка беше,че отвърнах на глупостите...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 сеп 2009 21:50

Alternative написа:Темата стана пълна каша,защото се включиха много от вашите които взеха да обиждат...аз бях добронамерен,и спорът беше интересен най-вече с plovdivram...но както и да е...грешка беше,че отвърнах на глупостите...

Да спориш с Plovdivram винаги е интересно.С другите не се заяждай,ако не искаш излишни "епитети".И във вашия форум е така.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”