fixxxsers написа:Похвално е, че си подкрепяш отбора- макар да напомня на някакъв футболен фанатизъм, което не говори много добре. Още по-похвално е, че призоваваш за конструктивна дискусия ( ако съм разбрал правилно ). Но почти във всеки свой пост пристъпваш думите си. Тези изрази: синекурен отбор, синекурни титли и т.н., макар и да не използваш думата синекурен правилно и на място ( моля, провери и значението ), са ясен знак за омаловажаване на успехите на този отбор и чиста подигравка. Ако се замислиш, ще разбереш, че и този ( и който и да е друг ) отбор има фенове и привърженици, които също милеят за него и изпитват подобни на твоите чувства. Пък ако ще и да са много по- малко. Това не ги прави по- малки.
За мача: на мен лично Локо ми е много симпатиче отбор и мисля, че в момента сте много добри. Ще се радвам ако играете в ЕКТ. Дано имате финансова стабилност и хората в клуба да бъдат оставени да работят спокойно. Резултата от предстоящия сблъсък не е толкова важен. Надявам се на добра игра.
Подкрепяйте си отбора, но уважавайте и противника.
Хм, значението е ясно на синекурен дори във футболен смисъл, само трябва да се замислиш... Относно конструктивната дискусия, използвам термин, който не може да бъде цензуриран от модераторите, ти уж не си го разбрал синекурен ,но си обиден. Как става това, разбрал си какво е посланието ми, но следваш отвърдената за синекурен значение!Е! Не подлежа на правила, за мен е важното да ме разбирате...