Лудогорец-Локомотив ПД и радост за черно-белите...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Лудогорец-Локомотив ПД и радост за черно-белите...

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2016 01:55

fixxxsers написа:Похвално е, че си подкрепяш отбора- макар да напомня на някакъв футболен фанатизъм, което не говори много добре. Още по-похвално е, че призоваваш за конструктивна дискусия ( ако съм разбрал правилно ). Но почти във всеки свой пост пристъпваш думите си. Тези изрази: синекурен отбор, синекурни титли и т.н., макар и да не използваш думата синекурен правилно и на място ( моля, провери и значението ), са ясен знак за омаловажаване на успехите на този отбор и чиста подигравка. Ако се замислиш, ще разбереш, че и този ( и който и да е друг ) отбор има фенове и привърженици, които също милеят за него и изпитват подобни на твоите чувства. Пък ако ще и да са много по- малко. Това не ги прави по- малки.
За мача: на мен лично Локо ми е много симпатиче отбор и мисля, че в момента сте много добри. Ще се радвам ако играете в ЕКТ. Дано имате финансова стабилност и хората в клуба да бъдат оставени да работят спокойно. Резултата от предстоящия сблъсък не е толкова важен. Надявам се на добра игра.
Подкрепяйте си отбора, но уважавайте и противника.

Хм, значението е ясно на синекурен дори във футболен смисъл, само трябва да се замислиш... Относно конструктивната дискусия, използвам термин, който не може да бъде цензуриран от модераторите, ти уж не си го разбрал синекурен ,но си обиден. Как става това, разбрал си какво е посланието ми, но следваш отвърдената за синекурен значение!Е! Не подлежа на правила, за мен е важното да ме разбирате...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2016 01:59

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Радостта за черно-белите е обиждането на другите.Ново доказателство е статията на автора.

Странна работа, хайде ти, след като си проумял синекурец и е обида, разясни на останалите какво означава във футболен смисъл!!!

Авторът не обижда... изтъква факти, по най цивилизован начин! По-цивилизовано о т синекура е трудно...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 02:00

mark1926 написа:
fixxxsers написа:Похвално е, че си подкрепяш отбора- макар да напомня на някакъв футболен фанатизъм, което не говори много добре. Още по-похвално е, че призоваваш за конструктивна дискусия ( ако съм разбрал правилно ). Но почти във всеки свой пост пристъпваш думите си. Тези изрази: синекурен отбор, синекурни титли и т.н., макар и да не използваш думата синекурен правилно и на място ( моля, провери и значението ), са ясен знак за омаловажаване на успехите на този отбор и чиста подигравка. Ако се замислиш, ще разбереш, че и този ( и който и да е друг ) отбор има фенове и привърженици, които също милеят за него и изпитват подобни на твоите чувства. Пък ако ще и да са много по- малко. Това не ги прави по- малки.
За мача: на мен лично Локо ми е много симпатиче отбор и мисля, че в момента сте много добри. Ще се радвам ако играете в ЕКТ. Дано имате финансова стабилност и хората в клуба да бъдат оставени да работят спокойно. Резултата от предстоящия сблъсък не е толкова важен. Надявам се на добра игра.

Хм, значението е ясно на синекурен дори във футболен смисъл, само трябва да се замислиш... Относно конструктивната дискусия, използвам термин, който не може да бъде цензуриран от модераторите, ти уж не си го разбрал синекурен ,но си обиден. Как става това, разбрал си какво е посланието ми, но следваш отвърдената за синекурен значение!Е! Не подлежа на правила, за мен е важното да ме разбирате...

Определено много държиш на син кур, след като не спираш с това синекурен, под път и над път, без никаква връзка на термина с това, което пишеш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2016 02:01

DarkPsy написа:Стикс, лекарствата ли ти смениха? Още по-зле си станал!

ДАНО СЛЕД ГОДИНА ДА КАЖЕШ , ЧЕ СЪМ СТАНАЛ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ...

Иначе, как върви Строежа :lol: :lol: :lol:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2016 02:12

Кашчей написа:
mark1926 написа:

Определено много държиш на син кур, след като не спираш с това синекурен, под път и над път, без никаква връзка на термина с това, което пишеш!

За син пенис при нас ще питаш първо Камбуров и Марчев!!!

За синекурен, всеки средно интелигентен ще разбере посланието... думата е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО точна.Ако за Литекс бе използвана преди 15 години никой нямаше да е сбъркал...

Тук за потвърждение ще почакаме повече, Но...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2016 02:42

mark1926 написа:Идва пореден мач, с непретенциозен съперник.Разбира се това е най-добрият отбор в България, но със синекурни титли, успехи с много ограничена локална значителност.

Надали сме фаворити в мача с Каузата, силни са, шампиони са,но то и цял Пловдив и всичките му отбори имат по-малко титли от Лудогорец, четири за Пловдив и пет за Разград... но титлите на Пловдив не са синекурни, изключваме тази на Спартак ,оказала се без значение ,а синекура. Изкараха Лудогорец повече от Локомотив И Ботев, но Лудогорец винаги ще е аутсайдера в историята...както на кралета на Европа са останали само короните по музеите, така на зелените от Разград ще останат титли по музеи, но разглеждани единствено от жителите на малкото градче...

Локомотив е вечен, има фенове,а Домусчиев не е вечен , Лудогорец, както се изрази Светослав Табаков журналист на Дарик и Гонг " Тихи, бурни, малко, много феновете на Лудогорец съществуват. Клубът има и симпатизанти, не фенове, а такива, които се наслаждават на хубавата игра"...

Каузата е прекрасно наказание за сини и червени, а освен това е добре и за Нас.Сини и червени не играят за 2-3 място и с ЕДО пътят ни е отворен въпреки 3-4 пъти по-малкия бюджет от сини и червени.

Прогноза за мача- много борба от Локомотив, никаква от Лудогорец и x-1-2

Успех на ЛОКОМОТИВ,успех на Камбуров, има да подобрява рекорди...

п.п Радост е за черно-белите , както пише в заглавието, защото просто Локомотив играе...

...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 02:44

mark1926 написа:
mark1926 написа:Идва пореден мач, с непретенциозен съперник.Разбира се това е най-добрият отбор в България, но със синекурни титли, успехи с много ограничена локална значителност.

Надали сме фаворити в мача с Каузата, силни са, шампиони са,но то и цял Пловдив и всичките му отбори имат по-малко титли от Лудогорец, четири за Пловдив и пет за Разград... но титлите на Пловдив не са синекурни, изключваме тази на Спартак ,оказала се без значение ,а синекура. Изкараха Лудогорец повече от Локомотив И Ботев, но Лудогорец винаги ще е аутсайдера в историята...както на кралета на Европа са останали само короните по музеите, така на зелените от Разград ще останат титли по музеи, но разглеждани единствено от жителите на малкото градче...

Локомотив е вечен, има фенове,а Домусчиев не е вечен , Лудогорец, както се изрази Светослав Табаков журналист на Дарик и Гонг " Тихи, бурни, малко, много феновете на Лудогорец съществуват. Клубът има и симпатизанти, не фенове, а такива, които се наслаждават на хубавата игра"...

Каузата е прекрасно наказание за сини и червени, а освен това е добре и за Нас.Сини и червени не играят за 2-3 място и с ЕДО пътят ни е отворен въпреки 3-4 пъти по-малкия бюджет от сини и червени.

п.п Радост е за черно-белите , както пише в заглавието, защото просто Локомотив играе...

...

Да, Локомотив играе, а Лудогорец му свири как да играе :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2016 03:00

Кашчей написа:
mark1926 написа:

...

Да, Локомотив играе, а Лудогорец му свири как да играе :mrgreen:

С теб се получава една среднощна дискусия :) Нямам против, най после си разбрал синекурата и започваме друга тематика.

Лудогорец свирят... с пръсти и устни...играят кючеци, кълчат се, СВИРЯТ и ги чакаме свирещо-пияни...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 дек 2016 22:10

Ами...поне се опитахте. Не стана, голям праз. Повечето не се и опитват. С Камбуров щеше да е различно, но както и да е.
Ние паднахме там, на другите кусури не можем да връзваме.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 11 дек 2016 11:08

Ми като излизаме с Кики к'во очакваме срещу Лудогорец :mrgreen: Наистина опитахме, но да не забравяме че те имаха мач с...ПСЖ, а играха със същите футболисти, тъй че не бяха на 100%. Просто това е действителността, няма отбор в БГ, който да може да се надиграва с лудите в дългосрочен план.

Върни се в “Локо Пловдив”