Истината за Локомотив /епизод 2/

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bnboris0v

Re: Истината за Локомотив /епизод 2/

Мнениеот bnboris0v » 14 май 2014 16:51

Освен това трият мнения, които не нарушават правилата :o може би за да им е по-спокойно :twisted:

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 14 май 2014 16:57

Ами явно "питанията" им са риторични и искат да водят монолози.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 май 2014 16:58

El_Brujo
Е нали след като беше поставен, мода каза да ви оставим да си пишете по темата, ние съответно напуснахме и накрая кво... Вместо Коко-драмите, вие си продължавате нас да коментирате. Значи хем за нас искате да говорите, хем пък ние да не се обаждаме??? Е малко нахално не става ли?

Ами така де.... 'що не го кажеш на izgrevista... :) Явно той е пропуснал заседанието ви, 'щото виж к'ви ги е писал!!! :) :) :)

izgrevist написа:Колко много ви е гадно,че в Ботев Пловдив нещата са горе-долу наред.Истината за Локомотив Пловдив е,че всъщност от краят на 60те години на миналият век е НОМЕР 2 в град Пловдив.По успехи,по фенска маса,по значение за град Пловдив.Видя се и в София кой колко публика може да заведе,ще се види и в четвъртък.И ако господ е решил ще се види и кой и как празнува в Пловдив.За всичко друго има много фотошоп и сълзливи инсинуаци от разните рамове,ангели,синоти,пиноти и други подобни.А колкото до подписите на поредната декларация -никога не е имало през 1995 NUP или нещо подобно,или през 1999 разни фашисти или подобни ГМО.

Е, ние ли го дърпахме за езика да говори такива работи... и 'що пъ' реши, че е след края на 60-те?!!! :)

На така поставения въпрос "синота-пинота" и "рама-"С"рама" отговориха с това:

Изображение

"Футболните битки за Пловдив", стр. 162-167
Изображение
Последна промяна от plovdivram на 14 май 2014 17:02, променено общо 1 път.
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 14 май 2014 17:02

plovdivram написа:El_Brujo
Е нали след като беше поставен, мода каза да ви оставим да си пишете по темата, ние съответно напуснахме и накрая кво... Вместо Коко-драмите, вие си продължавате нас да коментирате. Значи хем за нас искате да говорите, хем пък ние да не се обаждаме??? Е малко нахално не става ли?

Ами така де.... 'що не го кажеш на izgrevista... :) Явно той е пропуснал заседанието ви, 'щото виж к'во ги е писал!!! :)

Няма какво да го питам аз. Уточнете се най-напред вие, дали ако ни питате нещо очаквате отговор след това и ако да, защо тогава ни се трият мненията? Ако ли пък не искате отговор, коментирайте си Кокича и не ни замесвайте в темата! Толкова е просто.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 май 2014 17:05

El_Brujo написа:

Ами така де.... 'що не го кажеш на izgrevista... :) Явно той е пропуснал заседанието ви, 'щото виж к'во ги е писал!!! :)

Няма какво да го питам аз. Уточнете се най-напред вие, дали ако ни питате нещо очаквате отговор след това и ако да, защо тогава ни се трият мненията? Ако ли пък не искате отговор, коментирайте си Кокича и не ни замесвайте в темата! Толкова е просто.

Ами зависи какви са ви въпросите... 'щото ако са такива като онези, в които ни питахте дали вече сме закусвали в любимия ресторант (конкретно посочен :) )... или - какво ще занесем на децата си за вечеря?.... то на такива въпроси не знам какви отговори изобщо очаквате?!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 14 май 2014 17:12

plovdivram написа:
El_Brujo написа:

Ами зависи какви са ви въпросите... 'щото ако са такива като онези, в които ни питахте дали вече сме закусвали в любимия ресторант (конкретно посочен :) )... или - какво ще занесем на децата си за вечеря?.... то на такива въпроси не знам какви отговори изобщо очаквате?!

Много добре знаеш какво имам предвид, защото точно двамата говорехме за парите от боклука, седалките, вашето осветление, проектите и т.н., когато разговорът беше "насила" прекъснат. Ако исках да си говорим за МакДоналдс или за лепенките Юве в кафенето ти, щях да ти пиша лично.

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 14 май 2014 17:18

bnboris0v написа:коя точка от правилата наруших

A??!!??! ааааа :o темата от проблемите в Локомотив, прераснала в преброяване. ТОВА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ. :mrgreen: пак се мерим с големите ..... :twisted:
Утре ще си отговорите на въпроса който толкова ви вълнува. Стадиона е един и същ, противника също, турнира същия. И БЕЗ ФОТОШОП. :mrgreen:
И ако още твърдите че сте били 10 000, да видим колко ще сме ние :twisted:

Най-активен във форум:Локо Пловдив

Когато си промениш статистиката тогава обяснявай кой с кого се мери.
Изображение

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 14 май 2014 17:29

SINOTE написа:

A??!!??! ааааа :o темата от проблемите в Локомотив, прераснала в преброяване. ТОВА НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ. :mrgreen: пак се мерим с големите ..... :twisted:
Утре ще си отговорите на въпроса който толкова ви вълнува. Стадиона е един и същ, противника също, турнира същия. И БЕЗ ФОТОШОП. :mrgreen:

Хах , ми за Ботев говорите бе пич. Като почнете да си обичате отбора повече, вместо повече да мразите Ботев, няма да ме видите

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 14 май 2014 17:31

bnboris0v написа:
SINOTE написа:

Хах , ми за Ботев говорите бе пич. Като почнете да си обичате отбора повече, вместо повече да мразите Ботев, няма да ме видите

Още второто мнение е на папагал. Един от тримата с многото никове.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 май 2014 17:33

El_Brujo написа: Много добре знаеш какво имам предвид, защото точно двамата говорехме за парите от боклука, седалките, вашето осветление, проектите и т.н., когато разговорът беше "насила" прекъснат. Ако исках да си говорим за МакДоналдс или за лепенките Юве в кафенето ти, щях да ти пиша лично.

:) Виждам, че и профила във ФБ сте ми "налазили"!!! :) Нищо!!! Нито е скрит, нито има какво да крия!!! :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”