[/url]Възрастен написа:[*][url]...Последно Ирен Кръстева и г-н Василев заедно ли играят? Като чета твоите думи Караибрахим ви искал и отпуснал кредит на Ирен Кръстева, за да ви купи?! По абсурдно твърдение не бях чувал![]()
И последно приживе искал ли ви е ЦецоАга или Христолов си е получил заслуженото, защото не се разбира
![]()
![]()
![]()
За никого не е тайна, че играят заедно (поне тогава, когато се провали сделката - сега - едва ли, тя придоби явно финансова самостоятелност). И ако ДХС не се беше полакомил за аванса (700 хилки, а на следващия ден увеличи цената двойно, ама забрави да върне парите),Василев щеше да има отбор от А група (барабар със задълженията му, забележи). Та затова пропадна сделката, а не по желание на Василев. И най-големите губещи се оказаха държавата и феновете. И за това ми беше аналогията - той искаше да купи отбор със задължения (почти 2 млн.). Защото следващите 2 години му излязоха по-скъпо (вероятно). Та дано нещо подобно се случи с вас (в по-добрия вариант)!

Христолов дължеше толкова, колкото на него му дължаха от чорбаспор.Така че въобще не се правете на хуж ми я, че видиш ли г-н Цветан Василев е искал да ви купи със задълженията... чорбата си връщаха на Христола милион и нещо и той си погасяваше задълженията.Защо големите прасенца не са върнали парите това вече е друг въпрос.