Интерпол търси Коко Динев!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Интерпол търси Коко Динев!

Мнениеот Черният козел » 07 апр 2014 23:55

Ден 4: Коко къде си ?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2014 10:51

Черният козел написа:Ден 4: Коко къде си ?

Коко, го няма не от 4-ри или 5 дена... Коко се СКРИ веднага след онази декларация, която пусна по "нечие" поръчение!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 08 апр 2014 13:44

Глупости. На Националния беше.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 апр 2014 14:55

Ден 5:Коко,покажи се!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2014 14:59

Plovdiv 100 написа:Глупости. На Националния беше.

Къде е НАЦИОНАЛНИЯ стадион, къде е ПЛОВДИВ?! То се говори, че бил забелязан и в офиси на Цветан Василев, ама в Пловдив...
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 08 апр 2014 15:41

Аз на слухове не вярвам. Говорило се било. То и за вас много неща се говорят.....

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2014 16:28

Plovdiv 100 написа:Аз на слухове не вярвам. Говорило се било. То и за вас много неща се говорят.....

Айде бе... :) Не вярвали... :) Ами тогава откъде знаете, че точно вие сте били отбора, който е "откраднал" топката на "Колежа" през 1912-та?! Вярвате... ама само на онези, които ви оттърва!!! :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 08 апр 2014 21:04

Кашчей написа:
М Камбуров написа:не е мой,ама ти щото си мн антипатичен и прост си позволявам да те гоня,не ми отговаряй,моля те

Личи ти, че пращиш от интелект :mrgreen:
Дали ще ти отговоря или не, не решаваш ти!

ей тва е интернет-криви тикви като тебе се правят на отворени,не искам да решавам дали ще пишеш а просто те помолих да не ми отговаряш щото си олигофрен

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 08 апр 2014 22:47

plovdivram написа:
Plovdiv 100 написа:Аз на слухове не вярвам. Говорило се било. То и за вас много неща се говорят.....

Айде бе... :) Не вярвали... :) Ами тогава откъде знаете, че точно вие сте били отбора, който е "откраднал" топката на "Колежа" през 1912-та?! Вярвате... ама само на онези, които ви оттърва!!! :) :) :)

Пич, леко досаден ставаш. Говориш ми за някви неща от преди век. Кво ме питаш мен? Аз ти говоря за настоящето. И ще ме прощаваш, ама да смесваш ИСТОРИЯ със слухове е меко казано некоректно!!!! Или и за преминаването на Аспарух през Дунав искаш някакъв официален документ или снимка, по възможност цветна? Яко си се филмирал с тия снимки и доказателства.

Кашчей, най-добре си стой пред телевизора и просто спри да коментираш неща, които не са ти нито ясни, нито са ти в кръвта!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 апр 2014 23:52

Пич, леко досаден ставаш. Говориш ми за някви неща от преди век. Кво ме питаш мен? Аз ти говоря за настоящето. И ще ме прощаваш, ама да смесваш ИСТОРИЯ със слухове е меко казано некоректно!!!! Или и за преминаването на Аспарух през Дунав искаш някакъв официален документ или снимка, по възможност цветна? Яко си се филмирал с тия снимки и доказателства.

Ха-ха... аз съм ставал досаден... Вие не се виждате, че не излизате по цял ден от форума на Локо Пловдив правейки се на много запознати, остроумни и хитроумни, а после ние сме били "досадни"! :) Вие май съвсем изгубихте представа къде се намирате бе хора? То това вашето минава вече всякакви граници! А после се чудите, че НИКОЙ не ви вярва и ви се смеят, когато си говорите ИЗМИШЛьОТИНИТЕ за това - колко Локо Пловдив са ви безинтересни и че ДЕРБИТО ви е с "Левски". :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”