Интерпол търси Коко Динев!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Черният козел
- Контакти:
Re: Интерпол търси Коко Динев!
Ден 4: Коко къде си ?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- plovdivram
- Контакти:
Черният козел написа:Ден 4: Коко къде си ?
Коко, го няма не от 4-ри или 5 дена... Коко се СКРИ веднага след онази декларация, която пусна по "нечие" поръчение!

-
Plovdiv 100
Глупости. На Националния беше.
- Черният козел
- Контакти:
Ден 5:Коко,покажи се!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- plovdivram
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:Глупости. На Националния беше.
Къде е НАЦИОНАЛНИЯ стадион, къде е ПЛОВДИВ?! То се говори, че бил забелязан и в офиси на Цветан Василев, ама в Пловдив...

-
Plovdiv 100
Аз на слухове не вярвам. Говорило се било. То и за вас много неща се говорят.....
- plovdivram
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:Аз на слухове не вярвам. Говорило се било. То и за вас много неща се говорят.....
Айде бе...

- М Камбуров
- Контакти:
Кашчей написа:М Камбуров написа:не е мой,ама ти щото си мн антипатичен и прост си позволявам да те гоня,не ми отговаряй,моля те
Личи ти, че пращиш от интелект![]()
Дали ще ти отговоря или не, не решаваш ти!
ей тва е интернет-криви тикви като тебе се правят на отворени,не искам да решавам дали ще пишеш а просто те помолих да не ми отговаряш щото си олигофрен
-
Plovdiv 100
plovdivram написа:Plovdiv 100 написа:Аз на слухове не вярвам. Говорило се било. То и за вас много неща се говорят.....
Айде бе...Не вярвали...
Ами тогава откъде знаете, че точно вие сте били отбора, който е "откраднал" топката на "Колежа" през 1912-та?! Вярвате... ама само на онези, които ви оттърва!!!
![]()
![]()
Пич, леко досаден ставаш. Говориш ми за някви неща от преди век. Кво ме питаш мен? Аз ти говоря за настоящето. И ще ме прощаваш, ама да смесваш ИСТОРИЯ със слухове е меко казано некоректно!!!! Или и за преминаването на Аспарух през Дунав искаш някакъв официален документ или снимка, по възможност цветна? Яко си се филмирал с тия снимки и доказателства.
Кашчей, най-добре си стой пред телевизора и просто спри да коментираш неща, които не са ти нито ясни, нито са ти в кръвта!
- plovdivram
- Контакти:
Пич, леко досаден ставаш. Говориш ми за някви неща от преди век. Кво ме питаш мен? Аз ти говоря за настоящето. И ще ме прощаваш, ама да смесваш ИСТОРИЯ със слухове е меко казано некоректно!!!! Или и за преминаването на Аспарух през Дунав искаш някакъв официален документ или снимка, по възможност цветна? Яко си се филмирал с тия снимки и доказателства.
Ха-ха... аз съм ставал досаден... Вие не се виждате, че не излизате по цял ден от форума на Локо Пловдив правейки се на много запознати, остроумни и хитроумни, а после ние сме били "досадни"!