Raoul_Duke написа:97 лева... Хмм... Мисля, че няма да стигнат за козирката.
Дайте и вие някоя лира, бе

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Raoul_Duke написа:97 лева... Хмм... Мисля, че няма да стигнат за козирката.
plovdivram написа:Ако оставим седалките и това кой ги е счупил настрана, нека кажат от "жълтата" част - какво е правил Коко Динев в офисите на хората, които ги управляват преди да излезнат "любовните" декларации между сегашното ни клубно управление и ДПС?!!! Говори се, че му били обещани някакви пари, ама за какво.... нека някой от вас - по-запознатите, да каже!!!
T&T написа:plovdivram написа:Ако оставим седалките и това кой ги е счупил настрана, нека кажат от "жълтата" част - какво е правил Коко Динев в офисите на хората, които ги управляват преди да излезнат "любовните" декларации между сегашното ни клубно управление и ДПС?!!! Говори се, че му били обещани някакви пари, ама за какво.... нека някой от вас - по-запознатите, да каже!!!
Дай снимки да видим какви ги е вършил Коко и в чии офиси е бил, пък тогава ще коментираме. Стига сте се филмирали сами излишно, защото ставате за смях и сред останалите привърженици на Локомотив.
bnborisov написа:Нещо повече, в създадения по негово настояване фонд "Да вдигнем Бесика" до момента от фенове са влезли... 97 лева.
за 10 човека по един луксозен потник (че идва лято) Мисля че всичко е наред. "Коко завинаги един от вас" Не че имам нещо против де...
bnborisov написа:Нали питаше за позицията ни и дали тя има продължение... ето ти отговор!!!
само дето неможете да докажете по този начин на Коко че сте повече от 10 човека
el loco написа:Вие , говоря на Жалките, честно да си кажа, много често много се срамувам от това, че сме от един град.
Търся причините защо това е така........и като се замисля...стигам до заключението , че с голяма част от вас май не сме от един град. това е
ivan40 написа:el loco написа:Вие , говоря на Жалките, честно да си кажа, много често много се срамувам от това, че сме от един град.
Търся причините защо това е така........и като се замисля...стигам до заключението , че с голяма част от вас май не сме от един град. това е
Добре де, как разбра че сме ниеИначе тези които са го сторили са идиоти
bnborisov написа:
Това са го написали ЖАЛТИТИ. Това е долна жълта провокация.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост