23 кръг: Локомотив ПД - Литекс - 2:5
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- El Grande Capitan
Re: Стадион "Локомотив" в Пловдив
Мисля че е редно в последните минути да се пусне в игра от тея топки-като пъпеш където са и да се разреши на играчите да носят топката с ръце... 

На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Plovdiv1912 написа:По последна информация, първите беси са забелязани в земите около днешно Поморие. Те са първите, които са открили лечебната сила на калните бани.

Ходил съм на доста мачове на нашата Тича ама никога, дори и в най-отвратителното му състояние не е бил чак така.
- El Grande Capitan
Plovdiv1912 написа:По последна информация, първите беси са забелязани в земите около днешно Поморие. Те са първите, които са открили лечебната сила на калните бани.
Абсолютно!
На мачовете на Лаута трябва да се пускат всички контузени играчи-след 90 минути на/в този терен,всякакви болежки минават...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
- Контакти:
Я пак! Този сезон с Пиринwolf написа:Ходил съм на доста мачове на нашата Тича ама никога, дори и в най-отвратителното му състояние не е бил чак така.

- Балкански Орел
- Контакти:
wolf написа:Ходил съм на доста мачове на нашата Тича ама никога, дори и в най-отвратителното му състояние не е бил чак така.
Найш ли каква е разликата ? Че това тука може да го избива на пръст, ама терена е равен, а вашия е бабуни все едно се играе на каманак.

[center]Levski & Lazio[/center]
Добре бе, делегатът малоумен ли е да позволи да се играе на тая Столипиновска нива?
Стадион- нива.
Отбор- рогачи и малоумници (я, втори червен).
Фенове- цигани (заслужават много здраво наказание).
Стадион- нива.
Отбор- рогачи и малоумници (я, втори червен).
Фенове- цигани (заслужават много здраво наказание).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Raoul_Duke
Терен-оризище, бутилка в главата, сега плюнки... Баси СЕЛСКИЯ отбор са тия нелегалните...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

-
- Контакти:
Виждал съм и други потресаващи терени,като този в Петрич например беше легендарен....но в сравнение с "това" нещо петричкия бостан си беше Сантяго Бернабеу.Като пътувам с колата през България дори междуселските пасища разорани от крави и овце мязат малко повече на стадион.Локо Пд цял сезон играе на такова пасбище и всички гости там са на кално балмеолечение.Аз съм категоричен,че този отбор не играе никакъв футбол - има 7-8 рогача по над 1.80 и само центрира и блъска.Нито една победа с футбол нямат,само орат,блъскат,кюскат,режат...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- El Grande Capitan
Нда.....Локомотив са доста неприятно отборче....