Някой има ли информация дали ще сме с нови екипи този сезон?
Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013
много добър мач направихме днес срещу макетата
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Добър мач, но не може да се види истинската стойност на отбора в момента, щото Брегалница е на нивото на Астана.
Кики много грешни пасове.Влага се, старае се, но се вижда, че нивото на този отбор е високо за него.
Тунчев много стабилен, но с грешка, която в официален мач на 100% се наказва с гол.Черният прекрасно чете играта, има отличен поглед и добър пас, ще ни върши работа според мен...ама мното смешно тича ве
, като морски фар е в средата.
Здравко беше най-добрия! Мартин си възвръща познатата форма.Кавдански много се бори момчето и с няколко решаващи намеси.
Нашите са добре...биха с лекота, без да се напрягат.Личи си вече, че са друга бира.Нивото на тима е вдигнато.
Кики много грешни пасове.Влага се, старае се, но се вижда, че нивото на този отбор е високо за него.
Тунчев много стабилен, но с грешка, която в официален мач на 100% се наказва с гол.Черният прекрасно чете играта, има отличен поглед и добър пас, ще ни върши работа според мен...ама мното смешно тича ве
Здравко беше най-добрия! Мартин си възвръща познатата форма.Кавдански много се бори момчето и с няколко решаващи намеси.
Нашите са добре...биха с лекота, без да се напрягат.Личи си вече, че са друга бира.Нивото на тима е вдигнато.

Ванко_Ултраса написа:Добър мач, но не може да се види истинската стойност на отбора в момента, щото Брегалница е на нивото на Астана.
Тунчев много стабилен, но с грешка, която в официален мач на 100% се наказва с гол.Черният прекрасно чете играта, има отличен поглед и добър пас, ще ни върши работа според мен...ама мното смешно тича ве, като морски фар е в средата.
Не бързай да отписваш Дани Кики ,мисля че няма да е толкова зле, колкото си мислиш
А този бразилеца Кармо какво стана с него?Да не е контузен,че не играе?Нещо му изгубих дирите,а нищо не се казва,даже и след резервите го нямаше.
Vict0ry написа:А този бразилеца Кармо какво стана с него?Да не е контузен,че не играе?Нещо му изгубих дирите,а нищо не се казва,даже и след резервите го нямаше.
Изпратен е да си уреди документите и да си вземе багажа.Иначе Станков го е одобрил.
- ralimavridov
- Контакти:
Georgi Mechechiev
Днес с момчета на по 21години,разкрихме големия специалист
· · Сподели · преди 15 минути от Bansko, Blagoevgrad ·
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ralimavridov написа:Georgi Mechechiev
10.07. 17:30 ч - Локо ПД - Пирин
11.07. 10:00 ч
Мечето и той пада от небето...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Първия кръг ще е интересно.Загубим ли от цесекату
дебелия пак е дошъл да си върти игричките 
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Четох преди малко, че Стоян се връщал в ЦСКА...има ли нещо вярно?
Иначе верно, ако и този път паднем от ЦСКА, които още сглобяват отбор и нямат пълноценна подготовка ще е кощунство!
И сега както вдигна цените на билетите хептен ще се стопим, като публика.
Аз много исках титаните да се махнат щото всеки път се разбират с Нашия и всеки път уговорката е в наш ущърб.
Как пък поне един път не се сговориха в наша полза?!Все си мисля, че Кокича си е извадил някакви поуки и не очаквам да има оливане от негова страна.
Тоя път си мисля, че ще ги ударим ЦСКА щото прекалено много бие на очи.Това ще да е еба си и безочието майна, ако паднем от тоя смешен отбор, каквъто са "червените" в момента.
Вижте им отбора на ЦСКА, колко футболисти познавате:
1. Господинов
21. Василев
25. Грънчов
30. Попов
19. Войнов
14. Хаджиев
8. Дюлгеров
45. Долапчиев
18. Чочев
71. Карачанаков
9. Марсиньо
Резерви:
12. Черни
85. Стойчев
2. Божинов
3. Кикарин
6. Стоянов
10. Костадинов
16. Витанов
20. Христов
26. Илиянов
28. Петров
31. Благов
Иначе верно, ако и този път паднем от ЦСКА, които още сглобяват отбор и нямат пълноценна подготовка ще е кощунство!
И сега както вдигна цените на билетите хептен ще се стопим, като публика.
Аз много исках титаните да се махнат щото всеки път се разбират с Нашия и всеки път уговорката е в наш ущърб.
Как пък поне един път не се сговориха в наша полза?!Все си мисля, че Кокича си е извадил някакви поуки и не очаквам да има оливане от негова страна.
Тоя път си мисля, че ще ги ударим ЦСКА щото прекалено много бие на очи.Това ще да е еба си и безочието майна, ако паднем от тоя смешен отбор, каквъто са "червените" в момента.
Вижте им отбора на ЦСКА, колко футболисти познавате:
1. Господинов
21. Василев
25. Грънчов
30. Попов
19. Войнов
14. Хаджиев
8. Дюлгеров
45. Долапчиев
18. Чочев
71. Карачанаков
9. Марсиньо
Резерви:
12. Черни
85. Стойчев
2. Божинов
3. Кикарин
6. Стоянов
10. Костадинов
16. Витанов
20. Христов
26. Илиянов
28. Петров
31. Благов

vlado161 написа:Ванко_Ултраса написа:Добър мач, но не може да се види истинската стойност на отбора в момента, щото Брегалница е на нивото на Астана.
Тунчев много стабилен, но с грешка, която в официален мач на 100% се наказва с гол.Черният прекрасно чете играта, има отличен поглед и добър пас, ще ни върши работа според мен...ама мното смешно тича ве, като морски фар е в средата.
Не бързай да отписваш Дани Кики ,мисля че няма да е толкова зле, колкото си мислишНека им дадем време да се покажат и тогава да ги коментираме
Бе нали си го гледал Кики. Какво време да му даваме? Не е за нашия отбор. Някой да има информация за Крачунов?