21 кръг: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rere

Re: 21 кръг: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца)

Мнениеот rere » 11 апр 2013 10:41

Този мач е нож с две остриета за Локо -парата е хубаво нещо ама тези отбори както печелят точки ,скоро да не ви пратят при изпадащите :?:

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 11 апр 2013 10:47

stioks написа:
Ванко_Ултраса написа:Всички вчера разбрахме на "Лаута" какво стана и защо стана...само не мога да разбера защо всички тук се правим на тра-ла-ла. :roll:

Ванка, пак си подготвен както обикновено :mrgreen: Но като говориш такива глупости, за да се правиш на голям разбирач, после това се обръща срещу нас. Само едно нещо не разбирам, защо през последните години всяка загуба е продаден мач ? :) Понякога побеждаваме, понякога губим. Това е. Играхме доста добри мачове досега, но играхме и доста слаби. Това е реалността.

Ей затова на следващия мач ще сме пак с отбора - щото си верваме, брат. ;)
Докато Зулума се изживява на Господ Бог на "Лаута" и не се махне ония комарджия ще е такова положението.
Дай да не говорим сега глупости, брат...нали наистина не вярваш, че не можем да бием истинския Ботев на "Лаута", след като преди тях много по-стойностни отбори като Черно море и Черноморец си тръгнаха с наведени глави.
Нужно ли е да говорим повече...?!

..........................................И не се правя на разбирач :!: Не знам защо си останал с такова впечатление.Чисто и просто си изказвам мнението.Няма проблем да ме опровергаеш стига да можеш разбира се. ;)
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 апр 2013 11:14

rere написа:Този мач е нож с две остриета за Локо -парата е хубаво нещо ама тези отбори както печелят точки ,скоро да не ви пратят при изпадащите :?:

Колко скоро? Защо се пишат глупости не мога да разбера? Вчера беше най - лошия мач който съм гледал на наще от този сезон. И въпреки това подобни постове са прекалени. Локомотивците много обичаме да се държим с две ръце за главата , а нещата се оправят с един аспирин,
Не сме Барса , паднахме в един мач , криво ми беше снощи но идват други мачове . Ще падаме ще бием такава е играта!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
R.I.P.
Контакти:

Мнениеот R.I.P. » 11 апр 2013 11:28

plamen_ch написа:
HekakaB написа:
plamen_ch написа:Не можах да гледам мача,но ако Локо не са направили някоя далавера в този мач значи излагацията е била пълна.
Съживихте един отбор мъртвец.Вместо да ги засилите към "Б" група дето им е мястото ги реанимирахте.

А на измислени отбори със спорнсори мафиоти къде им е мястото?Да не се окажета там дето ни пращаш накрая.

Нашите спонсори са Сакаджийски и фирмата за екипировка Тингър,а собственик на отбора е и община Гоце Делчев.
Не знам кого наричаш "мафиот". Мафията е продукт на Италия ,а не ние имахме собственици италианци.....
И за разлика от вас играем във всеки мач толкова колкото можем срещу всички противници.
Взехме точки от Лудогорец и Левски идва ред на Ботев Пд...А пък вас ви бихме и в двата мача ,какви претенции може да имате незнам?

От теб научавам, че мафия има само в Италия. "ТИМ" са най- чистата групировка, да знаеш.
БОТЕВ ВРАЦА ДO ГРОБ! ВЕРНИ ДО СМЪРТ!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 11 апр 2013 12:45

Ванко_Ултраса написа:
stioks написа:
Ванко_Ултраса написа:Всички вчера разбрахме на "Лаута" какво стана и защо стана...само не мога да разбера защо всички тук се правим на тра-ла-ла. :roll:

Ванка, пак си подготвен както обикновено :mrgreen: Но като говориш такива глупости, за да се правиш на голям разбирач, после това се обръща срещу нас. Само едно нещо не разбирам, защо през последните години всяка загуба е продаден мач ? :) Понякога побеждаваме, понякога губим. Това е. Играхме доста добри мачове досега, но играхме и доста слаби. Това е реалността.

Докато Зулума се изживява на Господ Бог на "Лаута" и не се махне ония комарджия ще е такова положението.
Дай да не говорим сега глупости, брат...нали наистина не вярваш, че не можем да бием истинския Ботев на "Лаута", след като преди тях много по-стойностни отбори като Черно море и Черноморец си тръгнаха с наведени глави.

..........................................И не се правя на разбирач :!: Не знам защо си останал с такова впечатление.Чисто и просто си изказвам мнението.Няма проблем да ме опровергаеш стига да можеш разбира се. ;)

Ми вие истинския Ботев не можахте да го биете на Лаута.Равен направихте. Факт!

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 11 апр 2013 14:26

много слаба игра от целия отбор,все едно гледах мача ни срещу Цска . нямаха мотивация за победа,не знаеха и какво да правят с топката, освен да си е подават на 1 метър . Докога ще гледаме факли и бутилки хвърлени по терена?!! на мен лично това ми стига да пропусна следващия мач

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 11 апр 2013 14:36

Ванко_Ултраса написа:

Ваньо, работата е много проста, стига да искаш да я осъзнаеш. Играта ни не се различаваше с нито един от другите мачове досега. Обаче другите отбори не идваха тук да играят за равен, както направиха Ботев вчера. Другите идваха да търсят точки и ние успяхме да се възползваме от това, защото съумявахме да им вкараме голове първи. Както щеше да стане вчера ако бяхте вкарали топката във вратата, но уви не стана. Да не говорим, че техния гол е след 10000% фал, неотсъден в случая. Лесно е да повтаряш продадохме мача, подиграха се и т.н. Но трябва малко и да се мисли и най-важното да се приема реалността.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 11 апр 2013 14:38

Muscarin написа:Ми вие истинския Ботев не можахте да го биете на Лаута.Равен направихте. Факт!

Реално погледнато загубихме от истинския Ботев снощи. С един отбор от Сопот завършихме 2:2.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 11 апр 2013 20:01

Muscarin написа:
Ми вие истинския Ботев не можахте да го биете на Лаута.Равен направихте. Факт!

Сигурен съм, че точно ти преди онзи мач си счупил клавиатурата да пишеш прогнози за разгромни победи на жълтурите с 5-6 гола а сега се оказва, че не сме успяли да победим нещастното ти отборче. Май всички жълти само чакат да видят как ще се развият събитията и каквото и да се случи намират повод да се заяждат на дребно. Явно борещият се за оцеляване отбор от Враца е по-добър от сдружението, което е фаворит за титлата. И с това мнение да не искаш да кажеш, че Локомотив е трябвало да победи "истинският" Сопот, пардон - Ботев но не е успял?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 12 апр 2013 13:36

СНИМКИ ОТ МАЧА

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение