На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот SHYNE » 26 фев 2009 12:32

plovdivram написа:SHYNE
п.п: търсих я тая статия ама не я намерих .явно я няма в нета ..... както и да е

Аз също потърсих... Виж тук:

http://www.fenzona.com/forums/index.php?topic=38809.msg939703#new

аха мерси .горе-долу ми стана ясно за кво става въпрос . ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 16:15

Рам ти май помниш съвсем избирателно,което не ти прави чест.В един момент казваш,че не си сред авторите и реализаторите на плочата,а в друг ми говориш направихме това,което сме сметнали за нужно на "нашия"стадион.Ти ме каниш на дискусия на "вашия" стадион,в момента в който те поканя на "нашия"вече не звучало сериозно.И ти казах защо няма да има дискусия,така,че не е коректно да обвиняваш мен.Не ме карай да мисля,че синдромът раздвоение на личноста е обзел самия теб.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 17:24

botev champion
Рам ти май помниш съвсем избирателно,което не ти прави чест.В един момент казваш,че не си сред авторите и реализаторите на плочата,а в друг ми говориш направихме това,което сме сметнали за нужно на "нашия"стадион.Ти ме каниш на дискусия на "вашия" стадион,в момента в който те поканя на "нашия"вече не звучало сериозно.И ти казах защо няма да има дискусия,така,че не е коректно да обвиняваш мен.Не ме карай да мисля,че синдромът раздвоение на личноста е обзел самия теб.

Пич... Вече наистина не разбирам нищо!!! :lol:
Наистина дикусията с теб е невъзможна... и абсурдна!!! :lol: Какво значи това
един момент казваш,че не си сред авторите и реализаторите на плочата,а в друг ми говориш направихме това,което сме сметнали за нужно на "нашия"стадион.
... Ами да не съм от авторите ФАКТ!!! :lol: И ако наистина си пловдивчанин това няма да ти е никакъв проблем да го разбереш... :lol: И съм сигурен, че много добре знаеш какво имам предвид говорейки в множествено число включвайки и себе си ... т.е. много добре разбираш, че става въпрос за нас - феновте на Локо Пд като цяло... С няколко думи казано аз не разделям тези, които са направили плочата от тези, които не са участвали в правенето й, защото щом тя е там, значи останлите нямаме против и сме съгласни с нейното поставяне.... но това пък от друга страна не ни прави нейни автори... Можеш обаче да ни считаш за "съучастници" :lol: в това "криминално" дело!!!

А колкото до това:
Ти ме каниш на дискусия на "вашия" стадион,в момента в който те поканя на "нашия"вече не звучало сериозно.И ти казах защо няма да има дискусия,така,че не е коректно да обвиняваш мен.

:lol: Ами то хубаво ме каниш на "вашия" стадион, но не е ли малко странно АЗ или който и да е локомотивец да дойде и да се обяснява на вашия стадион по отношение на възникнал проблем, който касае Локомотив Пловдив... Още повече, че за нас това не е проблем!!! И в качеството си на какъв да дойда на "вашия" стадион?!!! :lol: Ами то хубаво, ама не трябва ли първо някой да ме покани там .... :lol: Или какво ... ако искаш мога утре да отида при домакина на стадиона и да му кажа да ме включи в дневния ред на следващото ви домакинство като най-добре ще е това да стане на полувремето, когато на стадиона ще са дошли всички желаещи да посетят мача ви... Няколко дена по-рано да аносират, че ще пристигнат хора от Локо Пловдив да се обясняват защо са сложили паметна плоча на стадиона си... :lol: Следващата стъпка е да тръгнем по всички стадиони със следващото турне на СЛави Трифонов и по средата на всеки концерт ще прекъсваме и ще се обяснваме пак... :lol: Не че някой ни го е поискал, 'ма :lol: :lol: :lol:

Нали се сещаш колко е абсурдно!!! Просто помисли... Това явно е някакъв проблем за теб, а и може би са други хора... Но за тези, които са я направили /айде... :lol: да няма пак излишни тълкувания/ и за нас - тези 'дето нямаме против тази плоча, това не е проблем... В този смисъл, ние всички локомотивци не се чувстваме длъжни да се обясняваме, където и да е било, защото това нещо е сложено в коридорите на стадиона на Локо Пловдив и касае само и единствено нещо, което е част от историята на клуба... В този смисъл едва ли има по-подходящо място от Лаута за тази плоча!!! От другата страна явно има едни хора, които не са съгласни с това!!! Ами ОК!!! Пак ти казвам... и ние сме хора и нищо човешко не ни е чуждо... Имено заради това съвсем по човешки ти казах, че можем да уредим една среща, на която да поканим хората направили тази плоча... всички, които се интересуват от този проблем... медиите... хора от Общината... т.е. ВСИЧКИ!!! Имено едно такова нещо смятам всички ще се съгласят, че е най-нормалното, когато се решава един такъв проблем, а не обикалянето по стадионите, където ни-в-клин-ни-в-ръкав да се появява някой и да се обяснява на хората като малоумен за нещо, което 95% оттях не само че няма да ги интересува, ами едва ли ще са и чували!!! ПО същата логика ти можеш и да ме поканиш да си представим с Ангел книгата на ст. "Христо Ботев".... :lol: Нещо, което звучи непо-малко абсурдно... нали?!! :lol:
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 17:40

В този ред на мисли как ще дойда аз на "вашия"стадион за да получа разяснение от авторите и.Книгата ви си е чисто ваш проблем,но Г.Илиев е проблем за имиджа на България или поне беше.Ти това съвсем избирателно не искаш да признаеш.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 17:51

botev champion
В този ред на мисли как ще дойда аз на "вашия"стадион за да получа разяснение от авторите и.Книгата ви си е чисто ваш проблем,но Г.Илиев е проблем за имиджа на България или поне беше.Ти това съвсем избирателно не искаш да признаеш.

Ами как като какъв?!!! Ще дойдеш като човек, който иска да изложи своята позиция и тази на останалите хора, които са против... Не е задължително да си сам... Съберете се... направете един инициативен комитет, 'щом смяташ, че тази плоча е проблем от национален мащаб... Ако искаш и подписка пусни... Това ще е с цел да запознаеш общественостт с проблема, който явно толкова много те яде... И следващия етап е въпросния дебат... И... ОК!!! Щом толкова те притеснява мястото... нека то не бъде Лаута... В Пловдив зали колкото искаш!!! Пак ти казвам няма от какво да се притесняваш... Ще има и медии и представители на местната власт... т.е. ще го направим максимално отворен този дебат, така че да получи възможно по-голям отзвук... Но за целта се иска вие да повдигнете въпроса!!! Пак ти казвам НИЕ ПРОБЛЕМ С ТОВА НЯМАМЕ... И в този ред на мисли не е нормалнмо да се самосезираме за неща, които не смятаме за проблем!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 18:22

Рам навсякъде говориш:ние така-ние онака.Оставам с впечатлението,че нямате собствено мнение или имате "фюрер" който ви сочи правилния път и слага думите в устите ви.И ще отговориш ли в коя държава има паметник на криминален престъпник?Това ще е първия въпрос който бих ти задал при евентуален диспут.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2009 20:20

botev champion написа:Рам навсякъде говориш:ние така-ние онака.Оставам с впечатлението,че нямате собствено мнение или имате "фюрер" който ви сочи правилния път и слага думите в устите ви.И ще отговориш ли в коя държава има паметник на криминален престъпник?Това ще е първия въпрос който бих ти задал при евентуален диспут.

Това е все едно да отговори, за сливанията на отборите, за които сам твърдеше, каза ние сами да си проверим :D , подаде години като жокер :D и накрая дори и сам не можа, дори и сам :D , да си оговори. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Същият, пише книга за Локо Пловдив. В нея са залегнали "традициите" на този клуб :D :idea: . Сам прочети, за какви традиции става дума. :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :mrgreen:
http://www.loko-pd.com/tradition
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.П. Като прочетеш, кажи какви бяха "традициите", които забеляза. :D
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 фев 2009 20:28

Скоро май пак някой ще бъде "провокиран" :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 20:34

Форевър,моляти се,не ме занимавай с............................

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 фев 2009 20:48

Модератор ЛокоПД написа:Скоро май пак някой ще бъде "провокиран" :idea:

Да именно. Да почват момчетата от "Лаута Славия"!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”