Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юли 2012 12:54

demy27 написа:Поговорката "Както дяволът чете евангелие" може да се усъвремени на "Както жълтур чете историята" Предлагам да не се хабите да им показвате исторически доказателства, защото те едва ли някога ще прояват достойнство да си признаят, че са сбъркали. Между другото, от нашето ръководство ги поздравиха по повод техният юбилей, колкото и съмнителен да е. Сега да видим те какво ще направят?

За кое сме сбъркали ? Ваш фен , спори с наш коя е годината ви на основаване ? Като чета виждам от 1935 до 1939 , никъде не виждам спор за 1926 ? Честито , каквото и да празнувате !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2012 13:02

za nas e toj religiq написа:
demy27 написа:Поговорката "Както дяволът чете евангелие" може да се усъвремени на "Както жълтур чете историята" Предлагам да не се хабите да им показвате исторически доказателства, защото те едва ли някога ще прояват достойнство да си признаят, че са сбъркали. Между другото, от нашето ръководство ги поздравиха по повод техният юбилей, колкото и съмнителен да е. Сега да видим те какво ще направят?

За кое сме сбъркали ? Ваш фен , спори с наш коя е годината ви на основаване ? Като чета виждам от 1935 до 1939 , никъде не виждам спор за 1926 ? Честито , каквото и да празнувате !

Няма как да разбереш пловдивчанина. Все едно аз да коментирам китайската история.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юли 2012 13:05

botevforever написа:plovdivram,не си прави труда да ми обясняваш нищо,освен ако не ми покажеш документ за сливането на "Спортклуб" и "Локомотив",според който новото дружество(отбор) наследява името "Локомотив" и ПРИЕМА историята на "Спортклуб".
!

Ами ако си задаваш КОРЕКТНО въпросите ще получиш и ОТГОВОРИТЕ... И понеже пак ще се направиш на неразбрал ще те попитам така - ти имаш ли ДОКУМЕНТ, в който при сливането на Ботев и Шипка под името БШ45 или пък това с "Пловдивски гарнизон" /давам тези за пример, 'щото са онези времена/, в които да е записано ИЗРИЧНО, че тези клубове НАСЛЕДЯВАТ ИСТОРИЯТА НА БОТЕВ?! Ако имаш ще съм ти благодарен да ми го покажеш, ако нямаш ми е интересно с какво право го изискваш от нас?!
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 25 юли 2012 13:10

botevforever написа:plovdivram,не си прави труда да ми обясняваш нищо,освен ако не ми покажеш документ за сливането на "Спортклуб" и "Локомотив",според който новото дружество(отбор) наследява името "Локомотив" и ПРИЕМА историята на "Спортклуб".

."Тракия" наследява историята и успехите само на "Ботев"!

А ти за това имаш ли документ :?:
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юли 2012 13:11

Пловдив1926 написа:
za nas e toj religiq написа:

Няма как да разбереш пловдивчанина. Все едно аз да коментирам китайската история.

Не ми обяснявай за пловдивчанина ! Роден съм и живея в центъра на Пловдив (на 20м от ПУ) , с нищо не си ,по-пловдивчанин от мен ! Тия глупости за "градските" може да ги говорите на цяла България , но не и на нас !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2012 13:29

Хехе на 20 метра от ПУ ти е квартирата :) Големи пловдивчани сте до един с баби на село. Като легендите ви.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2012 13:36

Пловдив1926 написа:Хехе на 20 метра от ПУ ти е квартирата :) Големи пловдивчани сте до един с баби на село. Като легендите ви.

Не е проблем, че някой има баба село. Проблем е, когато вкарат партинзанщината в ежедневието.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 25 юли 2012 13:38

Пловдив1926 написа:Хехе на 20 метра от ПУ ти е квартирата :) Големи пловдивчани сте до един с баби на село. Като легендите ви.

Какво ли е да знаеш,че те псуват и свои,и чужди?Жалка картинка,жалко съществуване.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2012 13:40

botevforever написа:Жалка картинка,жалко съществуване.
...това е твоя Ботев :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 юли 2012 13:46

za nas e toj religiq написа:Не ми обяснявай за пловдивчанина ! Роден съм и живея в центъра на Пловдив (на 20м от ПУ) , с нищо не си ,по-пловдивчанин от мен ! Тия глупости за "градските" може да ги говорите на цяла България , но не и на нас !

Хайде започна се. Сега можеш да блеснеш колко си умен и интелигентен като ни разкажеш колко висши образования имаш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”