Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 юни 2012 20:34

Какво му е свестното на собственика на сайта щом е назначил НЕградски на работа и проблемът на локомотивците с неоснователния бан продължава?! :)
Аз лично пиша там заради масираната жълта пропаганда.
Съжалявам за офтопика.
Изображение

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 05 юни 2012 21:23

Щом толкова държиш да влизаш там , ето ти един прокси сайт : http://hidemyass.com/

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 юни 2012 23:55

Жозе Моуриньо,благодаря, ще пробвам да видим...само дето трябваше този линк да ми го изпратиш на ЛС.

Между другото следя селекцията на Левски и гледам, че никой НЕ иска да играе при тях...вече трети чужденец им отказва.
Това нали знаете, какво означава - че ще изберат "българското кисело мляко" и шансът да продадем някой от нашите бубароци
на левскарите нараства с бързи темпове.
Дано им лъзнем Даксон и Сержиньо в пакет.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 юни 2012 12:58

Една от малкото верни новини относно селекцията и заключихте новата тема :) Не е истина Златински как им се е изсмял на неградските :mrgreen: След като ходиха да се мазнят на аджъбадем и от там ги изгониха като мръсни котета защото спонсорират само елитни отбори, това е втората супер подигравка в рамките на един месец :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Треньор от "дрийм тима" на Левски отива на "Лаута"

Мнениеот bianchi » 06 юни 2012 17:00

Кокала покани Саид Ибраимов за помощник в Локо Пловдив

Напускането на Николай Митов от Локомотив Пловдив в посока Левски, отвори възможност за друг треньор, работил на "Герена" да пробва късмета си на "Лаута".

Livesport.bg разбра от сигурни източници, че треньорът от "дрийм тима" (б.а - Левски 2005/07) на "сините" - Саид Ибраимов, е получил предложение от Емил Велев да влезе в треньорския щаб на пловдивчани за новия сезон.

Двамата се познават много добре от времето, когато Левски обикаляше Европа, а Ибраимов и Велев бяха помощници на Станимир Стоилов. Засега няма окончателен отговор от страна на Ибраимов, но по всяка вероятност той ще приеме поканата на Кокала.
Последният иска да до себе си човек, който има опит в европейските битки и умее да разузнава противниците, предвид участието на "смърфовете" в квалификациите за Лига Европа.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Треньор от "дрийм тима" на Левски отива на "Лаута"

Мнениеот fena » 06 юни 2012 17:02

bianchi написа:Ами Какво стана с Краси Димитров ?

Кокала е предпочел Саид Ибраимов, дано да е успешен този ход.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 06 юни 2012 17:03

fena написа:
bianchi написа:Ами Какво стана с Краси Димитров ?

Кокала е предпочел Саид Ибраимов, дано да е успешен този ход.

Нещо повече да ми кажеш за тоя ? Аз си го спомням май като играч на Нафтата

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 06 юни 2012 17:07

Левият бранител на Локо (Пловдив) Михаил Венков най-вероятно ще остане на Лаута поне за още един сезон. Това призна самият футболист пред gustonews.bg.

“Имам твърда договорка с президента Коко Динев да напусна клуба само при много добра оферта към мен. Засега има запитвания от някои клубове, но до този момент няма сериозни предложения. Със сигурност ще се появя с черно-белия екип на първата тренировка на отбора на 15 юни”, заяви бранителят.

Венков не отрече, че е имал предложение от Ботев да премине в жълто-черния тим. То му е било отправено лично от пресния спортно-технически директор на канарчетата Сашо Александров. Бранителят обаче на момента е отхвърлил предложението на Кривия, тъй като е категоричен, че ще напусне Лаута само ако премине в чуждестранен тим.

От Ботев са отправили предложение и към Христо Златински, но и оттам са получили същия категоричен отказ.
http://www.gustonews.bg/?page=article&instanceID=18642
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 06 юни 2012 17:12

fena написа:Левият бранител на Локо (Пловдив) Михаил Венков най-вероятно ще остане на Лаута поне за още един сезон. Това призна самият футболист пред gustonews.bg.

“Имам твърда договорка с президента Коко Динев да напусна клуба само при много добра оферта към мен. Засега има запитвания от някои клубове, но до този момент няма сериозни предложения. Със сигурност ще се появя с черно-белия екип на първата тренировка на отбора на 15 юни”, заяви бранителят.

Венков не отрече, че е имал предложение от Ботев да премине в жълто-черния тим. То му е било отправено лично от пресния спортно-технически директор на канарчетата Сашо Александров. Бранителят обаче на момента е отхвърлил предложението на Кривия, тъй като е категоричен, че ще напусне Лаута само ако премине в чуждестранен тим.

От Ботев са отправили предложение и към Христо Златински, но и оттам са получили същия категоричен отказ.
http://www.gustonews.bg/?page=article&instanceID=18642

Страхотна новина дано да е вярно ако запазим Бенджи,Джереми,Венков, Сме перфектни.

Върни се в “Локо Пловдив”