Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур

Мнениеот staria » 14 май 2012 21:40

Не се издържа вече... Айде да идва тази сряда.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 май 2012 22:35

Разград абсолютен фаворит срещу нас :shock: , нищо че от 4 мача с тях нямат дори и една победа срещу нас:
http://www.bet-at-home.com/start.aspx
Изображение

Потребителски аватар
VakaMen
Контакти:

Мнениеот VakaMen » 14 май 2012 22:46

Ванко_Ултраса написа:Разград абсолютен фаворит срещу нас :shock: , нищо че от 4 мача с тях нямат дори и една победа срещу нас:
http://www.bet-at-home.com/start.aspx

Момчета нека не са заблуждаваме играем срещу 14 , според мен ще бъде адски труден мач адски !!!! Незнам дано сбъркам и си пожелавам на мен и всички нас следното
11мин 1:0 ; 45 мин 2:0 ; 90 мин 2:0 за нас .!!!!!
Направо всичко ми ври отвътре !!!!
... защото за нас Локомотив е много повече от 11 човека на терена, Локомотив е онази любов, която бащите ни са предали, онази искра в очите, която блясва, когато стъпим на Лаута...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 май 2012 20:30

Ванко_Ултраса написа:КУПАТА ИЛИ СМЪРТ :!:

Футбола не е война !!! Знаеш ли колко драго ми стана че на Арената онзи ден имаше малки момиченца и момченца в зелено - 8-9 годишни с номера "20 LEFTEROVA", "84 PETROV"....
Ние идваме да гледаме мач, не да победим на всяка цена. Така сте се вторачили в тая купа, че няма накъде...
И това е разликата между нас и вас, за нас е просто един мач..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 15 май 2012 20:47

snakebite написа:И това е разликата между нас и вас, за нас е просто един мач..

Разликата между нас и вас,като публика,ще я видиш утре вечер.И не обръщай голямо внимание на Ванко Ултраса,защото той,като "ултрас" е малко по-превъзбуден от необходимото ;) Ако паднем,няма да правим трагедии.Не сме от тези,които преди мача викат "Айде Дунав!" (например),а след мача "Айде в Дунав!".Ще трябва да ни биете с игра обаче.Почне ли съдията да прави свирки в една посока,ако почне да свири странни засади или да отменя редовни голове като в Каварна,ще стане страшно и мача няма да свърши по нормален начин.Ще видите и лошата страна на черно-белите фенове.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 май 2012 20:56

Ванко е минал покрай ултрасите. Иначе бяла змийо, не си прав :) Ако паднем такава хубава трагедия ще им спретнем на всички, че жална им майка хахаха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 15 май 2012 20:59

snakebite написа:
Ванко_Ултраса написа:КУПАТА ИЛИ СМЪРТ :!:

И това е разликата между нас и вас, за нас е просто един мач..

Не ме карай да почна да изреждам разликите между нас и вас, защото ще испусна влака за мача, а искам да вида как ви бием, толкова са много.
Какво искаш да докажеш с това, че на ваш мач имало малки деца? Мен например, дядо ми и баща ми ме водиха по мачове от 5-6 годишен. Имали малки деца, брей чудо голямо, само вие щото сте така. Не ставай смешен.

White Snake написа:

Разликата между нас и вас,като публика,ще я видиш утре вечер.И не обръщай голямо внимание на Ванко Ултраса,защото той,като "ултрас" е малко по-превъзбуден от необходимото ;) Ако паднем,няма да правим трагедии.Не сме от тези,които преди мача викат "Айде Дунав!" (например),а след мача "Айде в Дунав!".Ще трябва да ни биете с игра обаче.Почне ли съдията да прави свирки в една посока,ако почне да свири странни засади или да отменя редовни голове като в Каварна,ще стане страшно и мача няма да свърши по нормален начин.Ще видите и лошата страна на черно-белите фенове.

^^

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 май 2012 21:04

White Snake написа:

Разликата между нас и вас,като публика,ще я видиш утре вечер.
.

Че кой казва че няма разлика ?!! Да си чул наш фен да твърди обратното ?? Аз все пак съм умерен фен, и мен не би ме впечатлило честно казано каквото и да направите. Ясно е че нашата цел като публика е даб ъдем след - четирите големи публики ЦСКА, Левски, Локо Пд и Ботев Пловдив..малко след тях слагам Берое...мисля че можем да се мерим с Черно море и Миньор например..което няма да е зле !! Ние сме 35 -хилядно градче, за бога и все пак нямаме кой знае каква фен-култура, едно е да играеш дълги години във В група, друго е в А...Но след еедна година ще има промяна гарантирам, даже вече се усеща последните мачове :). Така че дори и 2 -3 хиляди да бъдем това е супер бройка за нас...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Локо Пловдив”